Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beagle


Disappear

Öne çıkan mesajlar

Su aralar kopegimin olusunun 2. senesi olacak ve yeni bir yandas almak istiyorum (3 tane kedi yetmiyo tabi bi de kopek lazim rahatsizim ben) arastirdim ettim beagle zaten oldum olasi seviyodum bana uygun gibi geldi. hem evde bakilacagi icin ufak tefek bisi (yani en azindan oyle gozukuyo en fazla ne kadar buyuyor ki ? ) tuyleri cok fazla bakim istemiyor ve en onemlisi diger hayvanlarla arkadaslik kurabiliyor. simdi iki sorum olacak birincisi her ne kadar karsi olsamda bu bir gercek, evcil hayvanlar satiliyor. istanbulda avrupa yakasinda fiyatlari ne kadardir yada elinde yeni dogmus yavrusu olupta vermek isteyen varmidir? ikincisi bu hayvanlarin bakimlari ne kadar zordur? buna ozellikle bakan arkadaslar cevap verirse cok sevinirim. ben okula gidiyorum ders saatlerim gunden gune donemden doneme degisiyor bazen oglen cikiyorum evden bazen sabahin korunde o yuzden sabah tuvalete cikaramayabilirim anca aksama. gunde kac kere disari cikarilmalari gerekiyor tuvalet icin ? ayrica taranmasi/yikanmasi ne kadarda bir gerekir ? son olarakta sizce kopegim ufak olsun bakilmasi cok zor olmasin ama akilli ve cana yakin olsun dersem beagle dogru tercihmidir ?

[ Mesaj 23 February 2007, Friday - 03:27 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beagle dogru tercihtir. cok cana yakin ve akıllıdır. ama ayni sekilde gercekten firlamasini istiyorsan jack russel terriere bayilirsin.

yalniz kopegin varsa sabah aksam indirmelisin ciş olayi icin yoksa onada sanada eziyet olacaktir.

pet shoptan alınan hayvanların %70 ının hastalıklı oldugunu dusunursek pet shop pek akıllıca bir cozum degil gibi.

anne altindan yavru alırsan her zaman ıcın rahat edecektır ve anne babasını gorebilme sansın vardir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
doğrusu bende buddy'yi evlat edinirken, buddy yerine bir beagle almayı düşünüyordum. ancak öyle olmadı. gerçekten beagle'lar görünüm itibari ile oldukça tatlılar. fazla tüylü olmaması iyi bir avantaj. ayrıca tüylerinin alerji yapmadığına dair bir yerde yazı okumuştum. tüylerinin taranma ihtiyacının çok olduğunu sanmıyorum. diğer canlılarla iyi iletişim kurabiliyorlar gerçektende. canada yakınlar, ayrıca seslerinin güzel olduğunu duymuştum. artık nasıl şeker şeker havlıyorsa :)
neyse bir kaç site vereyim oraları incele istersen;
Havhav - Beagle
Juan Pet - Beagle
Evcil Köpekler - Beagle
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...