mawiman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Ancak Türklerin yapabileceği icatlar::::::: Bitmeyen piknik tüpü. Sigara cepli çorap. Topuğu basık ayakkabı. Köpüklü su musluğu + şampuan konulan şofben. Elektrik sayacı durduracağı. Bujibaşı törpüsü. Malzemeden çalındığı halde yıkılmayan bina. Döner pişiren mikrodalga. Laf atan korna. Elektrikli kulak karıştırma makinası. Minibüs arkasından para uzatmak için şöförün yanına kadar uzanan demir çubuklu tesisat. Yolda yürürken bir yerlerin kaşındığını algılayan ve otomatik olarak kaşımaya başliyan alet. Güdümlü anne terliği. Sıcak su ısıtmalı maşrapa. Kurban kesme makinesi. Gerektiğinde kırmızı yanabilen yatak odası abajuru. Körüklü dolmuş kapısı böylece minibüsçüler daha fazla yolcu alabilirler. Basamakta durana çarpmıyan otomatik kapı. Bacağı kesik gaziler için yarım otobüs koltuğu. Deriye yapışan, suda kaymayı sağlayan deve güreşi mayosu. Pembe dizi saatlerini dijital ekranında scroll eden bulaşık makinaları, buzdolapları. Otobüste yan koltukta oturan kişinin gazetesini rahat bir şekilde okuma imkanı veren zoomlu gözlük. Namaz vaktini hatırlatan müslüman guguk kuşlu saat. Spor tutkunları için tribünlere yeni bir ses, taze bir soluk getiren küfür eden korna (korna başlığı değiştirilmek suretiyle istenen küfür seçilebilir). Otomobil severler için meme yapmayan platin. Düğmesine basıldığında "dü-lüü" sesi veren fake-akbil. Dolma sarma makinesi (ki yapildi gururla satiliyor). Kopüklü Türk kahvesi yapma makinesi (o da yapıldı). Tavana değiştirilebilir duvar kağıdı, böylece atılan çiğ köfte yapıştığında tavanda iz bırakmayacaktır. Enseye monte edilen otomatik burun karıştırma makinası. Ağza takılan ve dişlerle şişe kapağı açmayı kolaylaştıracak açacak. Bir ortamda bulunan kişilerle tanışmayı sağlayacak herhangi bir cihaz, gerçi bunu sağlayan bir alet icat etmişiz yakın zamanda. (bkz: turk genci tanışmak ister) Halk tipi kaza hasar tespit cihazı. Arabaların üzerinde bulunan bir sensöra tutulur, arabalarda kaza sonrası ne kadar hasar olduğunu bildirir. Şarjı hiç bitmeyen cep telefonu Ben türküm abi diyen robot (bkz: i robot). Polis kontrolünden önce kendiliğinden takılan emniyet kemeri. Kahvelerde el altından kiralanacak okey ışınlama makinesi. [Alıntı...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 aslında türkler uzaya gitse ne komik olur dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 said: Enseye monte edilen otomatik burun karıştırma makinası. :) trafikte dikkat etmeyin sürücülerin eller burunda hep. o zaman telefonla konuşmakta serbest olsun. [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 00:37 tarihinde, moriQ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ben sadece sunu derım Türklerden başka hiç bir millet kendini bu derece ezmez ben buna anlam vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Ezen çok ama dediğin gibi bu kadar ezen bir ülke daha yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Yoğurt Pastırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 @Cuce an itibariyle Hülya Avşar Bizde uzaya gidecek Jön yok derdi kadın taktı herşeye içimde kalmıştı söyleyim dedim.. [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 17:06 tarihinde, GwindonSurion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Basamakta durana çarpmıyan otomatik kapı. istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 yeter ya türkler süper şeyler icad edebilir ne bu ezik kompleksi anlamıyorum. zaten icad ediyoruzda. bilimde önemli buluşların bi kısmında bizzat türklerde vardır. ilk füzenin icadı, proteinlerin hareketi gibi konulara bakarsanız görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Biri daha önce böyle bir konuda demişti ve çok hoşuma gitmişti... Dışa çalan kulaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Kendinden karıştırgaçlı ince belli çay bardağı çöğ5000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 arkadaşlar ben bu yazıyı türklere ezmek için yazmadım sadece bize bazı komik degerler var işte bunlardan bazıları diye yazdım ve burda yazan bir çok şey icad edilirse sadece ve sadece türkler tarafından kullanıla bilir olduguna inanıyorum o yüzden ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 neydik ne olduk bakalım ilerde ne olucaz. dünyaya hükmettik, şimdi tarihine en çok küfür eden,kendisiyle en çok dalga geçen milletiz.hakkımızda hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 mizah bu yahu, konuyu ezmekle nasıl badaştırdığınızı anlayabilmiş değilim gözlerinizden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 said: ben sadece sunu derım Türklerden başka hiç bir millet kendini bu derece ezmez ben buna anlam vermiyorum Kesinlikle katılıyorum... "Ama bu birazda bizim ne kadar kompleksiz, kendiyle galga geçebilen bir millet olduğumuzu göstermezmi?" diyede bakabiliriz olaya ama... ne bileyim garip geliyor. Bizden önce dalga geçilebilecek onca millet varken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 niye ki sırayla mı bu? biz kaçıncı sıradayız? O zaman bekleyelimde önce İtalyanlar kendileriyle dalga geçsin ;) aynen dediğin gibi bence, bu bizim ne kadar kendiyle barışık olduğumuzu gösterir.Zamanında dünyaya hükmettik diye kasım kasım kasılmalımıyız ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 said: niye ki sırayla mı bu? O zaman bekleyelimde önce İtalyanlar kendileriyle dalga geçsin ;) Auhuzuuuu, hayır... Sadece diğer ülkelerin dalga geçilecek daha çok malzemesi varken demek istedim.Yani Italyanların kendileriyle dalga geçmelerini beklemeden biz onlarla dalga geçecez... Nasıl güzel plan dimi? Anlaşılmıyan bir yer varmı? Saatlerinizi ayarladınızmı beyler? ben üç diyince. [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 00:03 tarihinde, TREMO tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Her forum açıldığında/yeniden yapılandırıldığında bu konu bir arkadaş tarafından yazılır ve aynı polemik döner.Nie kendinizle dalga geçiyorsunuz?İşte bu bir forum demirbaşıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Evet çok doğru bir noktaya değindin.. Aslında anlatmıyacaktım ama madem konusu açıldı, meseleyle alakalı oldukça etkileyici, bir o kadarda hüzünlendirici bir olay biliyorum, eminim hepimizin bu hikayeden alacağı çok ciddi bir ders var: Bir gün Nasreddin hoca, karısı Fadimeye gitar çalıyormuş. Bunu gören bir adam hocaya demişki "Hoca hoca yaptığın işmi, hiç koskoca Fadime gitar tutarmı?" Eeeee Hoca bu hiç dururmu yapıştırmış hemen tokadı. [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 00:25 tarihinde, TREMO tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 "türklerden başka kimse kendini bu kadar ezmez" kadar kompleksli bi cümle duymadım. medeni adam kendini eleştirmeyi bilmeli. espirili bi eleştiri buda. bunlara gülebilmek lazım ki zaten aşağılayan bişeyde yazmamış adam... dolmuşlara para uzatmak için metal boru... şarjı bitmeyen cep telefonu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 hydebeach haklısın hocam bız kendı kendımızı ezıyoruz başka ülkeler ne dıyordur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Ben mawiadam rumuzlu arkadaşımızı çözemedim. Bu topici açtıktan sonra hrant dink ile ilgili olanı açtı. Herhalde bundan sonra milliyetçi duyguları kabardı arkadaşın. Aslansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Yeni moda milliyetcilik galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Kendini ezme makinesi var. Biraz espri katıyorsun, biraz da klişe. Sonra düğmeye basıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Muhallebi üye § 27 February 2007, Tuesday - 13:14 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Ben mawiadam rumuzlu arkadaşımızı çözemedim. Bu topici açtıktan sonra hrant dink ile ilgili olanı açtı. Herhalde bundan sonra milliyetçi duyguları kabardı arkadaşın. Aslansın aslında benim de dikkatimi sozan durum buydu. hrant dink başlığı ve sonra bu. rüzgar ne yöne eserse artık değil mi mawiman. lolz... [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 14:34 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar