skyly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Bilkentin merkez kampusunde bilardo masası varmı? Yurtların bitanesinde var diye duydum, varsada yurtta kalmayan birisi oynayabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 hiç bilgim yok ginaly kalıyor ama yurtta ona sorabilirsin rollhouse var napıcan bilardo masasını ? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 rollhousenin saati 10 milyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 çok oynamazsınız işte herşeyin fazlası sıkar adamı heh edit: şimdi düşündüm de 10 ytl 2 kişi için fazla bir para olmasa gerek ? hele 4 veya 3 kişi giderseniz tadından yenmez :P [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 15:48 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 @skyly. Yoksa başka bir okula mı gideceksin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 1 saat oynamıyoruz 2 saat oynuyoruz. Sonucta saat olarak düsünürsek elbette 10 milyon fazla değil(hiçte az değil) ama kazık sonuçta. Nese yurttaki arkadaşlara bi sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 rollhouse ne lam langırt mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 he yav langırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 hee yurtlarda var bilardo olayı. en kralı 69 nolu kızlar yurdunun zemininde. ücretini bilmiom ama rollhousedan ucuz olacağı kesin. sen boşver bilardoyu bugünkü dolapdere big gang konserine gelseydin=) benmi? hee o en önde depinendim=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 dandik olmuş dolapdere ya milleti mayday' e falan çekmişler ordan, zaten paso reklam yapmış yok salatadayız yok şurdayız burdayız heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 mayfest teki paintball dışında çok bi etkinliğe katılmam heralde bilkentte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 mayfestteki paintball dandik oluyor biraz ama yine de arkadaşlarınla yapınca hiç yoktan iyidir eğlenceli oluyor. ben bilkente 2002 de girdiğimde ilk gittiğim mayfest güzeldi baya ama ondan sonra her sene bozdu biraz. veyahut bana öyle geldi aynı şeylerden sıkılınca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 ne dicem, patili bilkentlileri toplayalım mayfest için bir takım kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 bu seneki mayfest paralı olcakmış diyolar. baktılar dışardan çok abazan geliyo böle bi çözüm buldular heralde. geçen sene bengüyle gülşen olunca tabi eşeeen bi tarafına su kaçmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Olsun mümkünse paralı, bilkentli dışında hertürlü insan evladı mevcut oluyor öbür türlü. Evet kurabiliriz paintball takımı, şukela olur düşüncesindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 ankara paintball buluşması yapmıştık geçen yaz epey eğlenceliydi. threadı vardıda unuttum şimdi :) kuralım bi takım hakkaten kazanalım turnuvayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 i'm in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar