oper Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 bende k-lite mega codecpack var ordan kurdum.. bs player o reklam programını kurmuyo codec pack te öyle bişe yok.. zaten kullanmıyorum artık bs yi.. gom player rullaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 when u ile alakası yok onun..whenu'susz sürümlerinde de alıyordum ben o mesajı..gayet ama gayet anlamsız bir mesaj..açtığı arkada oynayan dosyanın adresinin yanlış olduğunu söyleyen bir mesaj işte.. bsplayer pro öneririm crack falan bulabilirsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 VobSub yükleyin normal media player ile izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 illa bs ile izleyecem diyosan. önce k-lite codec pack le birlikte gelen gsopt u aç. filmi gsopt a sürükle ve filmin görüntü codec ini öğren. atıyorum divx 5. ki bende de divx 5 ler hep aynı arızayı veriyodu. neyse sonra fddshow un Video decoder configuration unu aç. solda en üstte codecs var göreceksin. ona bi tık sonra sağda divx 5 için konuştuğumuz için divx 5 in decoderini xvid yap bak bakalım düzelecekmi. olmadıysa kaderimse çekerim diyeceksin. yada gugılda aratacaksın. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar