Voys Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 var mı mezun gruptan pati yazarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 olum manyak bi yer. ben işte 6 ay önce filan mezun oldum.orda bi deniz hamutçuoğlu vardı felsefeci , kadını bi soruda tanrı kavramını sorguladı diye işten çıkardılar.biz de imza topladık eylem yaptık filan , hocayı geri getirmiştik hehe.ama şimdi hamileymiş , bu sene izinli. sonra ünü ekşisözlük'e yayılan bi metin baba var ki ; ben bu üstâdın son senesine denk geldim allah'a şükür , tarihi kafama kafama soktu metin baba. bi de alpay erdem'in "özlem"i de bu şubenin rehberlikçisi danışmancısı falandır , dershanenin en kral hocasıdır , filmlerimi de gasp etmiştir hehe. neyse , iyi dershane.etüdler filan dolu geçer , hocaları iyidir.sen asıldın mı onlar da asılırlar , kazandırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Valla Kadıköy'deki nasıldı bilmiyorum da, biz lisedeykene Beşiktaş ubesinin önünde yemek yerken Uğur'un kızlarını keserdik. Dershaneden çok mankenlik ajansı gibiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 izmir-cankaya $ubesininde farkı yoktu =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Tekrar ÖSS'ye mi hazırlansak ne yapsak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 $ahsen giricem seneye.yerim yine aynı,uğur ders.sadece haftaiçi olacağı için az buçuk endi$eliyim,haftasonundakiler kadar güzel olmazlarsa diye =p edit: topicin içine ettik yanlız,voik laf etcek sdf [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 17:30 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar