GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 TOshiba notebookum harddiskinde 2 gundur sorun yasiyorum. Bilgisayar genelde 7/24 acik.yine boyl bir anda basinda degilken ben,garip sesler gelmeye basladi, alet firefoxu msni falan kilitliyordu binevi kendini ''pause'' yapiyordu, sonra mavi ekran,kapatip acmam gerekiyordu. bir süre dinlendirdim pcyi tekrar actigimda ayni sorun olmadi,takilma gibi, ama bu seferde bilgisayarda gozle gorulur bi yvaslama sozkonusu,slow motiona aliyor pc kendini. dosya cekmeye basladigimda daha da yavaslarmis gibi oluyor. benim sormak istedigimse guzel bir harddisk programi bilen var mi? vede boole sorunlari tamir etmenin yolu oluyor mu bu programlarla. gecen sene hp notebookumum toshiba harddiski bozulmustu,bir ton para verip yenisini almak zorunda kalmistim.oda durup durmadik yerde mavi ekran veriyor takiliyordu. gerci su andaki sorun onun kadar ciddi degildi,ama buyuk bir sorunun baslangici gelicekmiş gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 üreticilerin sayfalarında bazı programlar oluyor. Hd yi kontrol ediyor. Gerekirse format (bütün yüzeye 0 felan yazıyor sanırm) felan atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Selam, Eğer mekanik bir ses alıyorsan hemen yedek almanı tavsiye ederim. Ben de 24h açık bırakıyordum d/l falan yapıyordum ve birgün benim disk nalları dikti. Yenisini almak zorunda kaldım ve gidenler de cabası :( Notebooklar desktop tarzı kullanımlara dayanmıyorlar. TomsHardware'de bir inceleme vardı. Makinanın açık olma (kesintisiz) süresine bağlı olarak diskin hata oranları ile ilgili. Genelde diskler kutu gibi yerlere tıkıldıkları için de soğutma bir problem oluyor. Benim disk ele alınmayacak kıvama gelmişti :P Yeni disk takıp hemen elden çıkarmıştım ben :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar