n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Öldürmeyen kanser,seni çok özledim.Hayatımın içine seni o kadar çok sokmuştumki; Şuanda anılarımdan arınamıyorum ve bu çok acıtıyor.Elbiselerim sen kokuyor,saçlarımda ellerinin sevişleri,kurumuş duduklarımda o güzel öpüşlerin...offf... Keşke geri gelmek istemeseydin ya...Keşke bu ayrılığa sebebsizlik eklemeseydin.Keşke bana 2 sene boşu boşuna ayrı düştüğümüzü göstermeseydin. Hesabını kim verecek bu zamanın ? 4.5 senedir 23 yıllık bu dünya maceramda; Allahın her günü,bir kere bile şaşmadı,her gün illa geldin aklıma.Her telefon çaldığında "o mu ?" dedim.Her kapı çaldığında,her eve girerken posta kutusuna baktığımda mektuplarını aradım.Bu kadar acı,bu kadar anılarla ve yaşanmışlıklarla yıkanmış ayrılığımızda,inan bana,ben seni o filmlerdeki sevgiler gibi bildim... Ve şimdi geldimmi diyorsun ? Peki o senelerim ? Senin yüzünden kendimi pislik hissettim.Sevmediğim insanlarla beraber oldum.Kendimi kandırdım "onu unuttum artık merve var hatice var suzan var" diye.Senin bana yaptığın o hain gidişi,ben onlara yaptım.Bana çektirdiğin acıları,kendimi kör ve kara bir oyun içinde bulup onlara yaptım...Şimdi ver elinimi diyorsun bana ? Ben seni beni sevdiğin içinmi sevdim ? Ve sen giderken,SIRF BENİ SEVMEDİĞİNİ SÖLEDİN DİYE,BUNDAN VAZMI GEÇİCEKTİM ? Ben seni istediğim için sevdim bebiş,beni sevdiğin için değil.Ve ondandırki sen olmasan bile bu hep bir yerlerde var olucak; Ama çok ama az... Ulan derlerdi bana "Anan ölür arkasından 3 gün ağlarsın" diye...Kaç sene oldu gittin ve hala bıraktığın yerde aynı dumanlı gözlerle bakıyorum,odamın camından marinaya.Bana bir araba sopa atsalar bu kadar yıkılmaz,kırılmaz,bitmez ve ağlamazdım bebiş... Yazık ettin bana ve bize.BENDEN AYRILMAKLA DEĞİL BEBİŞ ! 2 SENELİK AYRILIKTAN SONRA TEKRAR BANA GERİ DÖNMENLE,BİZE YAZIK ETTİN ÇÜNKİ BU İŞKENCENİN HÜKMÜNÜ O GÜN BİTİRDİN... Sana dünyadaki tek kanatsız melek'sin derdim... Artık öldürmeyen kanserim diyorum. Göktan [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 12:32 tarihinde, n3mrut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 herhalde az çok ya$ayan anlar.gerçi anlıyorum desem ne farkedicek?hiçbir$ey olmayacak.bebi$ sanırım öylesine sesleni$ biçimin(kendı aranızda o'na),o bebi$ler çok olmak yerine sadece bir yerde geçseydi çok daha güzel olurdu bence.ama böylede güzel olmu$,geçmi$ olsun(hastalık degil ama olsun) ayrıyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 çok beyendim... linke tıklarken ne düşünüyordum son satırı okurken ne düşünüyorum... ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar