paramecium Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Selam, Dejavu mu yoksa gerçek mi :) Arka tasarıma BMW diyen arkadaşları şu topic'i okumaları konusunda tavsiyede bulunmak istiyorum. Yok yani işi gücü bırakıp açıklama yapma yoluna gidiyorum her seferinde ve yoruyor insanı. http://forum.paticik.com/konu.php?id=187523 Resimli ayrıca ;) Saygılar.
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 iyi de o tam bir bmw kasası yani..a3te daha önce parçalı kkulanmış olmaları bu gerçeği değiştirmiyo..direk aynı araba.bu kadar olmaz yani.farları bırak arabanın arka yapısı da aynı
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 paramiz bol olsada hadi s5 neysede s3 filan cekebilsek hehe nedir fiyati s5 in? [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 19:16 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 115bin euro [spo]http://www.sahibinden.com/audi_s5_turkiyede_ilkWQQaXQQ4669195WQQpXQQdisplayitem?[/spo] [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 20:31 tarihinde, Pasha tarafından güncellenmiştir ]
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Selam, Gilean, Audi'nin çıkardığı prototip ve konsept araçlara bakarsan eğer, o BMW kopyası dediğin arka tasarımın kullanılmış olduğunu göreceksin. 2003 yılında Geneva Motor Show'da gösterilmişti Audi Nuvolari quattro [spo] [/spo] Plakalık yuvasına ve bagajın arka tampona nasıl indiğine bak. Şimdi bana dersen ki Audi BMW'den esinlenmiş, kelimelerin ve resimler yetersiz kaldığı yerde ben de susarım :) Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Selam, Ayrıca esinlenme konusunda Audi A5/S5 BMW M3'den esinlenmiş -hatta kopyalamış- derken neden A3 örneğinde 'BMW M3 farları Audi A3'den -en azından- esinlenmiş' diyemiyorsun? Farklı sınıflar arasında esinlenme olması normal mi şimdi? Al Nuvolari'nin arka tasarımı, koy A3'ün stop grubunu; ne oldu şimdi?!? Arkası aynısı dedikten sonra, bu 'arkası aynısı' kelime grubu stopları da, tamponu da ve bagajı da kapsar. Yok farları geç, bagaj aynı falan dersen eğer ozaman ilk kullandığın tabirdeki yanlışlığın düzeltilmesi gerekir. Saygılar.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bmw özentisi gereksiz bir araba olmuş
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Selam, Bin defa dedim 'Abi özenecek, kopyalayacak başka araç mı yok?! Gidin Japonlardan esinlenin azcık'. Ama yok. İşte şimdi böyle maskara olurlar elaleme(!) Saygılar.
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ya pardon yanlız ben bmwden çalmışlar demedim..dediysem de yanlış olmuş..demek istediğim sonuçta 2 araba birbirine çok benziyo
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Selam, Evet, orası muhakkak. Arka tasarımlar olmaması gereken derecede birbirine benziyor : Saygılar.
Öne çıkan mesajlar