Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ve sonunda A5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selam,

Yeni B8 platformu ve A5.

Coupe quattro'dan sonra ilk kez Audi compact olmayan sınıfta bir coupe çıkartıyor. Yeni çıkacak olan A4'de aynı platformu paylaşacak.

Detaylar Geneva fuarı ardından.

[spo]

[/spo]

Saygılar.

Mesaj tarihi:
sadece quattro olacak :)

ve yeni bir quattro sistemi :) sadece ön arka değişken tork değil sağ sol değişken tork transferi yapabilecek

ayrıca yeni mlp platform sayesinde motor daha geride.

asf şasi olacak büyük ihtimalle

kısacası daha çıkmadan sınıfının yeni lideri oldu bence
Mesaj tarihi:
said:
ve yeni bir quattro sistemi :) sadece ön arka değişken tork değil sağ sol değişken tork transferi yapabilecek

onu zaten subarunun awd si yapıyordu..

[ Mesaj 23 February 2007, Friday - 20:35 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
subaru degil evo'nun super ayc sistemi kismen yapabiliyor.

tam olarak honda'nin yeni sh awd sistemi yapabiliyor.

teknoloji honda'nin degil ama amerikan bir firmaya ait

yine en rafinesi quattro olacak
Mesaj tarihi:
Selam,

ivan sana ozaman smart öneriyorum :) Oldukça renkli ve radikal konsolları var. Veya İtalyan markalasın ateşli tasarımları.

Bence bu çizgide devam etsin. Mat siyah plastik, kadranlar dâhil kırmızı aydınlatma... ben DIN-norm'a göre yapılmış bu iç dizaynı pek beyeniyorum. Merco konfor ve lüks yapıcam diye abuk sabuk birşeyler yapıyor. BMW bir türlü ne istediğine karar veremiyor. Bence cetvelle çizilmiş bu tasarım gayet hoş :) Tabi renkler ve zevkler kökenli bir problem olduğu için piyasada birçok çeşidi bulmak mümkün. Ama global satışları arttırmayı başarıyorsa bir marka, rağbet görüyor demektir ;)

quattro diyor ve tapınmaya başlıyoruz :P Unutmayın bu sistem ilk olarak rallide kullanıldığı sene herkes dalga geçti ve o sene bayan pilot ile kupayı almıştı Audi. Tam kapaklık durum yani.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Ayrıca Subaru'nun veya diğer markaların rakip olabileceğini sanmıyorum quattro'ya. Ama biri hariç; Mitsubishi. Gerçekten güzel yapıyor adamlar. Benim nazarımda S serisi için tek rakip Evo serisi.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Büyük panjur olayı bana ilk başta itici gelmişti ama şimdi fena olmadığını düşünüyorum. Fakat bu tarzın VW tarafından da kullanılmaya çalışılması uyuz ediyor beni.

Jantlara sen söyleyene kadar dikkat etmemiştim :) Sonunda Avus tipi jantlardan vazgeçiyor gibi Audi.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Çok güzel fakat yinede bi 6 serisi olmamış. Fiyat olarakta görmek isteriz tabiki. 6 serisine rakip olarak değil ama kendi başına güzel bi araba
Mesaj tarihi:
Selam,

6 serisine rakip olacaksa hiç olmasın mümkünse. Ne iğrenç bir tasarımdır o! BMW tasarım ekibi bir an önce birşeyler yapsa iyi olur. Nerede o eski 3 serisi kasa :(

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...