Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF1942] AVATURK battlefield1942 road to rome ve desert combat sunucuları.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet pingler iyi ama daima serverda en az 2-3smacktard oluyo :(gazalada stukaya doğru gidiyodum,aaa ne güzel stukaaa,diye,bindim mutluyum,pisti yarılamıştımki bilin ne oldu,booooom,ellerinde at ler 4-5 tkledi beni,-3-4 kere başımageldi ilk günden onun dışında iyi[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Mesaj tarihi:
versiyonu kaç road of rome'un 1.?[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d....
Mesaj tarihi:
road to rome 1.0 galiba patch yüklediğimi hatırlamıyorum ama oyunuyorum,desert combat 0.39k,ikisinide 32 kişilik 1'er sunucusu var,ama ben 30 dakkalık beklemeyle boş yer buluyom,56k ile rahat oynuyorum(doğru saatte:-p)[hline]less talk,more glock!
Mesaj tarihi:
valla süper bir server,ilk gün 3-4 smacktard vardı,yedikleri ban afiyet olsun,şimdi pırıl pırıl,ama kablo netliler çok kötü ping alıyo serverdan kaynaklamnan geçici bi hata yüzünden o yüzden bein gibi 56k'lı herkes,güzel güzel 56k'ile 0 lag oynuyoz[hline]less talk,more glock!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 26 August 2003 23:50 tarihinde demiş ki:
evet pingler iyi ama daima serverda en az 2-3smacktard oluyo :(gazalada stukaya doğru gidiyodum,aaa ne güzel stukaaa,diye,bindim mutluyum,pisti yarılamıştımki bilin ne oldu,booooom,ellerinde at ler 4-5 tkledi beni,-3-4 kere başımageldi ilk günden onun dışında iyi[hline]less talk,more glock!

Türk farkı işte.. Yabancı serverlarda 1 tane bile tk yapana raslamadım[hline]Speed cenneti XP:
www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg

Mesaj tarihi:
ya diyorum bf42tr.com a gelin
kalite ariosanız alal alla nerdeyse tum bf clanlari orda hepimiz ordayiz yakinda turnuvalar başlıo[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor-Wizard of the Hun

• Yeni Oluştur...