paranoya Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 beyler çok oyniyan yok oyunu ama olanlarda bilelim kim nerde oynuo belki hep beraber bi servera geçeriz fln. skopi-chimmera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 FckSoe - Soe'ye kafam girsin server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 darkrider yorumsuz kisilik olmaya devam ediyor :D Bu Arada.. Nick: SoE SuX Server: SoE'ye Kafam Girsin Guild : FckSoE guild kurucusu Darkrider tell at yardimci olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ben Anti-Dev Master oldum armorum falanda var katılabilir miyim? Şu ana kadar 2 Dev öldürdüm 2'sininde kafalarının resmini gönderebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Akşam guildçe soe'ye kafa sokacağız katılmak isteyenler tell atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 othmobast- eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Oynuyormusunuz !???? Ulubatli Hakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 othmo oyun bitse de bırakmicak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 oynıcak oyun mu var abi.. wow sevmedim. lotro kac zamandır oynuorm e o da wow un middle earth versiyonu salla yani bayıo bi yerden snra. single player da zevk vermio su mmorpg meretine sarınca. es dost var serverda hicbisi yapmasam bile chat yapmaya girerim yani famiv misali =) ulu abi bu arada snin msni pm atsana.. ne zaman kadaraya gtsem sen aklıma geliosn abi ya saka gbi =) snra ilk armorumu aldıgım gun fln **cries** [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 21:44 tarihinde, nuwanda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar