HollowMan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Gelecek sene üniversite için avusturya'daki üniversiteler başvurmayı düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla eğitim kalitesi oldukça yüksek. Bunun dışında bilgisi olanlar , başvuranlar , gidenler gelenler var mıdır acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 ben linz de johannes kepler deyim bu sene erasmus olarak. graz ve viyanadakiler teknik üniversite bu değil. bol bol partiler kızlar vs. var (en çok ekonomi ve işletme öğrencisi var), onun dışında avusturyadaki tek mekatronik bölümü burda bi de fizik, kimya gibi temel bilimler, informatik (cs) ve hukuk var. linz şehir olarak o kadar güzel değil, ufak zaten, ama öğrenciler partiler falan baya iyi çoğu zaman. onun dışında viyana teknik derim ciddi ciddi burda okuyacaksan, ben dalgasına geldim çünkü kısmen bi de mekatronik nasılmış göreyim dedim. [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 18:40 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 bende viyana ekonomi üniversitesinde okuyorum daha başlamadım gerçi bu sene dil öğreniyorum.burdaki üniversitelerde eğitim gerçekten üstdüzeyde çok kaliteli üniversiteler.ve viyana gerçekten çok güzel bi şehir.bende geleli iki ay oluyo nerdeyse. sen ne okumayı düşünüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HollowMan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Ben cok ciddi bir eğitim için gitmeyi düşünmüyorum açıkçası daha gezip tozmak eglenmek de daha ön planda zaten tanıyanlar bilir :) Viyana Teknik düşünüyorum ben bölüm olarak da Endüstri Müh.. Genelde ortam yok cok sakin bi şehir fln diyolar ki hatta Taksim kat kat iyi diyolar ortam açısından.. Bunların dışında hayat standartları , yaşam zorlukları fln fln nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ortam yok denemez çünkü burdaki ortam istiklaldeki ortamdan çok farklı bi kere kafe kültürü var akşamları genelde sokaklar bomboş olur ama dandik bi kafeye girsen cafe ağzına kadar doludur bu yönüyle istiklallden ayrılır.istiklal gibi ortam bekliyosan ve öle çokta okumak amaçlı gelmiyosan bence gelmemen sen,n için daha iyi olur bitiremezsin çünkü okulu helede teknike endüstri muhendisliğini.burada girme kolaydır uniye ama çıkmak bayaa zordur. hayat standartları oldukça yüksektir bolca türk bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 sanırım alman lisesindensin. abiturun warsa zaten istedigin yere gidebiliosn avusturyadaki ama mezun olmak girmek kadar kolay değil herkesin dediği gibi. şu da war ki biraz çaba gösterirsen yaparsın. eglence olayına gelince gercekten saglam kaynaklardan gecen sene edindiğim bilgilere göre özellikle viyana'da türkelr arasında cılgın partiler dönüyormus. Maloz değilsen eglence acısından bi sorun aysamayacagın konusunda seni temin ederim. Ama sunu da unutma tek basına özellikle yabancı bir ülkede yasamak kulaga hos gelse de maalesef pek kolay değil. İyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 giren cikamiyor. almanya ve avusturyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HollowMan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Hadi yaa zormuş o zaman baya.. Burda Kadikoy Anadolu Lisesi okul.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 hehe ben tırstırıyorum boyle herkezi. ama gelipte asırı basarılı olan adamlar var. ama booyle en zor muhendislik problemini geometrik yollardan aciklayabilcek kapasitede adamlar.(öylede ilginc) bir gun boyle bir tanesine demiştim cok zor falan iyi yapmadiniz gelmekle dedim. sonra ogrendim cocuk tr 121.siymiş burslu gelmiş falan. butun sınavları rahat rahat geecıyor falan.ama istisna onlar tabi. guveniyorsan kendine geliceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Evet abi burda da ODTÜ elektronik mezunu bir arkadaş var, master'a gelmiş. 1.7'nin altında not aldığı sınavlara tekrar giriyor falan. 1.5 senede tüm dersleri bitirdi şimdi master tezini yazıyor. Bi de arada Fraunhofer'da HiWi olarak çalışıyor, wow oynuyor. Burdan selamlarımı yolluyorum aslanıma. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 kendisine go get a life diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 o da buyuk ihtimalle mezun olduktan sonra bize go get a job diyecek =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 heh iyi is bulmak para kazanmak universite birinciliyle olsaydi ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 İyi oldu bu konu. Ben de Avusturya lisesindeyim maturadan çıksam mı çıkmasam mı kaldım ortada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 viyana üniversitesinde türkoloji var mı yada türk dili ve edebiyatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 @St_Dreamer var hatta iki tane avusturyalı arkadaşım viyana üniversiteisnde türkoloji okuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Almanya hakkinda sorulariniz veya merak ettikleriniz varsa alabilirim =) gerci bu iki ülke birbirine pek yakin yasam ve egitim konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 avusturyada kalma amacli tavsiye ettiginiz yurt var mi? Viyana Teknik Universitesini dusunuyorum. Yurtlarin fiyatlari konusunda bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 klasik müzik eğitiminde çok iyi avusturya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 sigisMoNd said: avusturyada kalma amacli tavsiye ettiginiz yurt var mi? Viyana Teknik Universitesini dusunuyorum. Yurtlarin fiyatlari konusunda bilgisi olan? Asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 GEd said: giren cikamiyor. almanya ve avusturyada. bir arkadaşım 9 yada 10. senesinde bir dersi kalmıştı en son. İlk 2 sene çok ciddiye almadı üniyi takıldı, 3. sene barmenlik yaptı, ondan beridir toparlamaya çalışıyor. Arada kaybolan yıllarım diye buhran geçiriyor. Çoğu Avusturya lise arkadaşı evleniyor nişanlanıyor + kariyer Bir diğeri ki komşum olur 5. senede usta pokerci oldu (en son vegas ta turnuvaya katılacaktı) ama dersler ne oldu bilmiyorum. Ortam için çok istiyorsan 1 sene baltik ülkelerine git eğlen, ya da değişim öğrencisi ol, hiç olmadı yaz okuluna git yoksa hem sapıtır bunalıma girersin, hem de dönüştü 15 ay paşa paşa ilk 7-8 ayı ezileceğin (tertip ayağı ...... ayağı) askerlik yaparsın sonra kendine gelene kadar 1-2 yıl daha geçer. Diyorsan ki ben soğuk memlekette akşam 5-6 da kasvet çöken mimarisi güzel şehirde çoşarım ederim, mavi gözlü bebek gibi kızlar kovalarım. Gitme. Göçmen Türk vatandaşlarından dolayı bar da işin bozulur. Orda ki Türk ortamı şahane filan sağlam yalan. Gene de merak ediyorsan 2-3 hafta bir kal gör ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Yaşam pahalılığı da cabası ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Viyana skci bi sehir geldi bana yazin bi 4-5 gun kaldim.Hangi kampusleriydi bilmiyorum ama bi kac binasini gordum Wien Technik in biraz hayal kirikligina ugradim pek begenmedim. Egitimi konusunda cok arastirmisligim yok ama burdaki uni lerle zaten karsilastirilmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Viyana Ünisinin ekonomi bölümü baya iyi. Dünyada ilk 5 üniversite arasında deniliyor. Viyana Teknikte ilk 50 arasında sanırsam. O kadar da kötü değil :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Viyana üniversitesinin ekonomi bölümü değilde Viyana ekonomi üniversitesi ilk beşteydi.teknik üni.de fena sayılmaz türkiyeyle karşılaştırırsan çok iyi tabi ama türkiyeden gelen biri için hiç kolay değil bu unileri bitirmek.gelenlerin bir çoğu döner hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar