Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trafikte en uyuz olduğunuz şeyler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
- sağına soluna bakmadan şerit değiştirenler
- daha çabuk varacam diye güvenliği sıfır olan ticari arabalarla gereksiz makaslara giren insanların canını tehlikeye atan gerizekalılar
- kadınlar
- sarı ışığı görünce kornaya basanlar
- yoldaki her araçla kapışmaya çalışan şahinler
- 150 ile giderken arkamdan selektör yapanlar
- sol şeritte önü boş olmasına rağmen 70-80 ile muhabbet ede ede gidenler.

evet bunlara gıcık oluyorum.
Mesaj tarihi:
said:
dielimki kontrolsüz ışıksız falan bi kavşakta bekliyoruz. sağ taraftan bi araba gelio. biz de dioruz ki "ya geçsin adam sonra ben çıkarım". lakin adam yaklaşıo yaklaşıo pat die sinyal verio dönüyo bi tarafa. hah işte bunlara kafam girsin. be mübarek ver sinyalini ilerden bende gireyim yola rahat rahat dimi.

puhaha bunu da şimdi gördüm bunu da ekliyorum listeye :D
Mesaj tarihi:
-şerit tutturamayan insanlar ( özellikle jipli kadınlar )
-sehir icinde yavas ilerlerken yaya gecidi olmayan yerlerde size durma işareti yapıp sanki en dogal hakkıymıs gibi onunuzden gecmeye calısan yayalar
Mesaj tarihi:
kadin sofor,

yolun kenarinda benim seridimde dururken ben yanindan gecmek icin hamle yaptigim anda gazlayip park yerine nasil bir universiteli kiz girer ki? okulda olmasak inip cakardim iki tane, kafasini da kaputa vurup giderdim.
Mesaj tarihi:
Arabasından haberi olmayan, aynı zamanda arabasını da umursamayan ve hatta hiçbir sürücüyü umursamayan... parkederken de garç ona gurç buna girip, sonra "sıkıyorsa kanıtlayın" diye cadılaşan kadın sürücü.

Dün Polo sığacak yere Golf sokmaya kalkıp arabanın arka tamponu almış plakalığıyla... Bir de bağıra çağıra "kocaman arabayı koymuşsun buraya", "sıkıyorsa çarptığımı kanıtla" diye kavga ediyor. Ne yaparsın ki buna şimdi?
Mesaj tarihi:
Selam,

Ben kısırlaştırılmasından yanayım. Bu genler gelecek nesillere geçmesin.

Ayrıca plakalık hizasına bağlayıp adrenalin manyağı haline getirene dek Adapazarı'na kadar motor açma deneyimi yapıp, aracın makaslardaki stabilitesini kontrol ederim :) SOnra da dua ederim ki bu deneyim sonrası trafikten uzak dursun, örgü falan yapsın.

Kız arkadaşıma direksiyon dersleri vermeye başlıycam yakında. Sırf bu tiplere benzemesin diye :P

Saygılar.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Cafein valla trafikte baa gelebilecek en kötü terörlerden birisi cadaloz kadın sürücü ile karşılaşmak.

Geçen gün de babam bizim evin az ilersinde bir yere park ederken hemen o sırada bi kadın gelmis araba ile babam arabayı kitleyip cıktıgında demiş aaa orası benim yerimdi nası yapcaz simdi nereye park edicem ben çekermisiniz aracı fln :)

Babamda demiş arkaya parkedin ( bir farkı yok işte yol üzeri zaten otopark degil sabit yer degil)

Kadın demiş nası olcak oraya nası parkedicem??

EH çek arabayı geri gir parked 2 hamle..

Kadın gelmis geri kaldırıma cıkmıs inmiş tökezlemiş sonra arabanın bi tekeri dısarıda biri kaldırım üstünde burnu dısarı dogru cıkık halde bırakmıs..

Sabah giderken gördük de oha yani ehliyeti verecek baskası kalmadı mı diyor insan..
Mesaj tarihi:
Neredeyse hergün aynı sahneyi görmekten "öö" geldi. bizim işyerinin garaj girişine kukla koyuyoruz ki, bi araba park edip bizim garajın çıkışını kapatmasın diye ancak insanımız napıyor? arabadan inmeye bile gerek kalmadan arabasıyla kuklayı itiyor, bazen arabasının altına alıyor ve bizim park edilmemesi için kuklayı koyduğumuz yeri ortalayarak park ediyor. Sonra da çıkıp gidiyor, bekle paşamızı ki gelsin.
Allah tan bazı insaflılar var, birini arabada bırakıyorlar ki acil durumda arabayı çeksinler, onlara canım feda.
Mesaj tarihi:
valla paramecium

umraniyede adamin biri otopark girisine koymus

once yan aynasini soktuler arabayi saglam bir tekmelediler sonra lastiklerini indirdiler(salaklar nasil cekicek o arabayi adam) bilmem yani dikkat
  • Admin
Mesaj tarihi:
Hah aklıma geldi cocukken yapardık. Arka otoparkta hep futbol macı yapıyorduk. Butun mahalle de durumdan haberdar kimse bişi demez. Bazen birileri arabasını tam ortaya bırakıp gidiyordu mac yapıcaz alan yok. Ee mahalenin gencleri (yaşlar 10-15) olarak birlik olup arabayı kaldırıp ileri götürüyoduk hehehe.

Kaldırır derken he-man degiliz. Aynı anda güc verip bi zıplatıp bida bida derken 30-35 dk sonra arabayı mac yapacak kadar alan açmaya yetecek mesafeye getiriyorduk heh.

Ozamanlar her arabada alarm yok tabi..
Mesaj tarihi:
Selam,

Sene 1960'lar falan değil mi :P

matama, genelde bir aracın önünü kapattığımda yapıyorum. Ya bir yere dosya verip alacağım zaman ya da bankaya kısa süreli uğramalarda yapıyorum.

2 hatta bazen 3 araçlık yeri işgal edebilme becerisine sahip denyolar olmuyor mu?! Sarılıp öpesi geliyor insanın :))

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Paracım dikkat et, Türk insanının brutal çözümleri var o konuda. Geçenlerde Kadıköy'de kuka iteleyip girişme zekiliğini bir abi basımevinin önünde yapmış. Adamların kamyonu geldi, öküz gibi kağıt kolileri, normalde o kukayla kapattıkları yerde yük asansörü var, kamyonu ona yanaştırıp oradan alıyorlar. Araba olunca tabi kamyon da kalakaldı, adamlar da. Kamyon da yolu kapadı, tam curcuna. Arabanın sahibi ortada yok.

"N'oldu?" diye merak edersen... Abiler öndeki arabanın sahibini bulup çektirdi. Sonra zaten eski ve canı çıkmış kamyonla arabaya arkadan "gaaaarç" diye dayandılar, arka tamponu bagajla yekpare yapana kadar öndeki boşlluğa itelediler. Biz ağzımız açık izliyoruz tabii. 5 dkda kamyonu boşalttılar, kamyon gitti. "Abi kamyon?" "Boşver, gelecek ay hurdaya çıkacak zaten" gibi bir diyalog bile geçti arada...

2 dk sonra arabanın sahibi amca geldi, öyle bakakaldı, sonra ortamı inletti "Nooluyor lan burada" diye, adama da "abi kamyonun tekinin freni patladı, plakası bile yoktu alamadık hede hödö" dediler. Olan abinin Passat ile kaskosuna oldu.

O bakımdan yurdum esnafına ve kukayla önü kapatılmış dükkanlara dikkat. Zamanında ben de bir herifle inatlaşıyordum, adam 2 kere arabamı çektirtmişti polise dükkanının önünden (hem de çalıntı ihbarı yapıp). Derdi de sabah o gelince arabayı dükkanın çekip başka yer bulmamdı.

Yine de arabanın çekilmesi, cadaloz karının teki tarafından çizilmesinden iyidir. Manyak yine gelmiş bugün başka bir arabayı çizmiş, sapık mıdır nedir, bizim ofisin binasındaki marketten alışveriş yapmak için sokakta terör estiriyor sapık karı.
Mesaj tarihi:
Bizim dükkanın önünde de tam 3 kuka var (cephemiz geniş normaldir) Nikah için gelen denyolar otoparka 3 lira vermemek için sanki orası kuka kaldırıp park etme yeriymiş gibi paşa dedesinden kalma park yeriymişçesine kukamızı kaldırıp bir güzel parkediyorlar. Ben de dükkandaysam çıkıp ayar veriyorum.

Bazı tiplerde apartmanın garajına araba sokuyorlar

Yan apartmanların birinde oturan bi adam da dükkanın önüne parkedip günlerce bırakıyordu arabasını, annemde söyleniyordu fln. Bi gün annem kukayı arabanın tavanına koymuş :)

Adam sessizce indirip çekmiş arabasını heheh o gün bu gün bidahada gelmemiş :)

[ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 17:43 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yol farkı gözetmeksizin surekli aynı suratte giden bayan şoförlerin hastasıyım.bunlara heralde "90 la git" diyo kocası falan , otobanda da doksanla gidio tek seritlik yanyolda da.
birde ben orta seritten trafigin akıs hızında giderken arkama girip selektör yapan kamyonetlere de kılım.ulan geç git yandan
  • Yeni Oluştur...