Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hızlı okuma kursları

Pyro

Öne çıkan mesajlar

giden var mıdır?tanıdıklarım arasında sadece 1 ki$i gitmi$,o da kurstan sonra bırakırsan gidiyor o kadar emek dedi hevesimi kırdı.zira ben mart,nisan gibi gidip önümüzdeki ekime kadar azalamaz turunde du$unuyordum.ha o arada oku surekli,bırakma diyen olabilir de normalde kitap okuyan biri degilim.bu sene hazırlık sayesinde bir kaç kitap okudumda onlarda vizelerde çıkan hikaye kitapları (ing) :) bildigimiz abudik gubidik $eyler.kısacası bilgisi olan varsa payla$ırsa sevinirim.arama yaptım taa 2004 topicini buldum,o da geyige donmu$ zaten 3. mesajdan sonra :)

edit: unutmadan öss de ne kadar yararı olur?

[ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 03:55 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Lisede bizde seçmeli ders olarak var idi. Kısa sürede gayet hızlı okumaya başlıyorsun bu bir gerçek. Sorun şu ki; teknikten çok pratik işi. Sınavlarda vs kullanmak bir avantaj ama hızlı okumayada ders çalışır gibi çalışmak lazım; yoksa adamın "tren geçti" demek istediği yazıdan "deldi geçti" gibi bir anlam çıkarabiliyor insan. Sınavlarda kullanmaya kararlı olanların bu konuya dikkat etmesi gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...