Pyro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 giden var mıdır?tanıdıklarım arasında sadece 1 ki$i gitmi$,o da kurstan sonra bırakırsan gidiyor o kadar emek dedi hevesimi kırdı.zira ben mart,nisan gibi gidip önümüzdeki ekime kadar azalamaz turunde du$unuyordum.ha o arada oku surekli,bırakma diyen olabilir de normalde kitap okuyan biri degilim.bu sene hazırlık sayesinde bir kaç kitap okudumda onlarda vizelerde çıkan hikaye kitapları (ing) :) bildigimiz abudik gubidik $eyler.kısacası bilgisi olan varsa payla$ırsa sevinirim.arama yaptım taa 2004 topicini buldum,o da geyige donmu$ zaten 3. mesajdan sonra :) edit: unutmadan öss de ne kadar yararı olur? [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 03:55 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Pardon ya boluyorum konuyu da dayanamadim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 ossde turkcede cok yarari olur bence sonucta daha hizli ouyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Lisede bizde seçmeli ders olarak var idi. Kısa sürede gayet hızlı okumaya başlıyorsun bu bir gerçek. Sorun şu ki; teknikten çok pratik işi. Sınavlarda vs kullanmak bir avantaj ama hızlı okumayada ders çalışır gibi çalışmak lazım; yoksa adamın "tren geçti" demek istediği yazıdan "deldi geçti" gibi bir anlam çıkarabiliyor insan. Sınavlarda kullanmaya kararlı olanların bu konuya dikkat etmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar