Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Telekom Basketbol Takımı

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Eh geçen sene hatırlayanlar varsa BJK'yi tamamen tutmama rağmen TT'yi de sürekli desteklerdim.Bu sezon başında BJK kadrosu tamamen değişince direk TT'ye kaydım.Bunun bir etkisi de babamın İstanbul'da oynanan her TT maçına bedava bilet getirmesi de sayılabilir.Tabii yıllardır TT'yi de takip etmem de ayrı mesela ,neyse çok konuştuk başlayalım;

Sezon başında Türk Telekom'dan cidden iyi şeyler bekliyordum ama bu kadar iyisini sanırım basketbol dehaları bile bekleyemezdi.Avrupa'da 2,Türkiye'de 2 yenilgi...

Kadronun tecrube ile birlikte yetenekle dengelenmesi başarının kapısını büyük ölçüde açarken,TT'nin özelleştirilmesinden sonra TT'nın spor kollarına yatırılan paranın da büyüklüğüyle başarılar iki katına çıktı.

Bundan sonra her oyuncu için tek tek yorum yapmaya başlamıştım ama Mılıcıc'te nedense sildim hepsini ve kısaca yazalım dedim.

Türk Telekom'un kadrosu malum yaş ortalaması neredeyse 25 civarında,hepsi tecrubeli,hepsi yetenekli oyuncular.

Kadrosuna baktığımızda,Dudley zaten efsane bir olaydır Türk Basketbolu adına,Mılıcıc,Haluk,Alper Yılmaz,Umut Görür gibi tecrubelerin yanında Tutku,Murathan,Barış gibi atletler yanında Umut Latafan gibi gençlerle birlikte gayet dengeli bir kadroya sahip,

Az biraz araştırdım ve cidden Telekom'un böyle bir kadro toplaması bile olağanüstü bir olay gibi geliyor bana.Kadro ile çok şey yazılabilir ve yazacağım ama kadro hakkındaki yorumları size bırakmak istiyorum.

Bu gün Rostov'u da yenince rakibimiz Bologna oldu.Gayet sağlam bir takım ama Telekom bu haftaki Efes maçındaki gibi oynamazsa eğer her halukarda kazanır gibime geliyor.Tabii sağı solu olmaz basketbolun ama Final Four'a hasretiz :D

Eh gerisini size bırakayım da ben kadro hakkında c/plemeye başlayayım.

[ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 22:27 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tutku Açık, Alper Yılmaz ,Haluk Yıldırım,Barış Ermiş gibi efes ülker forması giymiş cok tecrübeli adamlar var bu sezonun en iyi takımı bence, kadro çok iyi bide başında Ercüment Sunter gibi bi koç mevcut ligde yanılmıyosam sadece 2 yenilgileri var onlarda geçen hafta efes ve banvite karşı çok zor yenilen bi takım artık efes ülker dışnda kupayı alması gereken bi takım( gecen senelerdeki bjkden de aynı beklenti vardı belki ama onlardan farkı Türkiye ligine cok daha adapte olmuş oyuncuları sahip olmaları)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o Jagla'ya zaten Nowitzki benzetmesi yapıyorlar.Gerçekten Nowitzki'yi andırıyor biraz.O Jagla'nin zaten çözemediğim bir tarafı ya bu adamın boşta kaldığında attığı şutlarla sırtı dönük attığı üçlükler arasında acaip bir dengesizlik var.Boşta atamıyor ya ama arkası dönük üçlük atıyor.Garip bir yetenek.

Jagla'yı bulana büyük saygı ne diyelim.

Her ne kadar TT taraftarı da olsam hala bana kalırsa TR'nin en iyi takımı Efes.Final TT-Efes olursa şaşırmam.
Sosyal ağlarda paylaş

TT hiç alt lige düşmedi diye hatırlıyorum ben.Hep ortalarda başarıları da vardı aslında ama pek göz önünde değildi.Tabii bu sene olduğu gibi başarılı değildi hiçbir zaman ayrı orası :P

edit:
wikipedia'da şöyle bir şey buldum.
Basketbol Takımının Başarıları [değiştir]

* 1996 Cumhurbaşkanlığı Kupası
* 1997 Cumhurbaşkanlığı Kupası
* 1998 Cumhurbaşkanlığı Kupası
* 2001 Türkiye Kupası Finali
* 2002 Türkiye Kupası
* 2003 Türkiye Kupası
* 2004 Türkiye Kupası Yarı Finali
* 2002 Saporta Kupası Final
* 2004 FIBA Avrupa Ligi Final

[ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 23:27 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...