Masteis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 tekyay meyhabalar... patiyi çok özlemişim, yeniden burdayım. başlangıç olarak sanırım bi özür borçluyum burdan ayrılırken birileriyle tartışıpta ayrılmıştım(kimle olduğunu hatırlamıyorum, neden tartıştığımıda hatırlamıyorum. kendisinden özür diliyorum). Beni tekrar yörüngeye alan kişiyede teşekkür ederim, uzayda hava basınca karın ağrısı yapıyordu. Yataklardan bağlanıyorum bağırsak kanaması geçirmişim :'(((8. Yataktan bağlanma kısmı biraz yalan oldu 1 hafta oldu hasta olalı tedavilerle az buçuk koşturabiliyorum ^^ Uzun lafın kısası herkeşe yeniden merbalarrr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 melaabaaa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.