Esrk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Baya baya poz vermiş :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Maltepe sahil, 5sn pozlama suresi. Maltepe Sahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 vuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 nays. tripodla çıkmak lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 mutos bu son kare pek güzelmiş -kare hakkaten hehe- ama şu ND filtrenin derecesi daha fazla olsa çok daha güzel olacakmış mesela, alsana daha da durduran bir ND :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Cok tesekkur ederim :) Burada ND2 vardı sanırım sadece.Keske yanımda olsaymıs ND8 veya ND400'um :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 (tu) renkler iyi yakalanmis. kayalardaki tonlar ve yeterli isik goze hos geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Begenmenize sevindim :) 96sn Buttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Alt taraf fazla karanlik olmus sanki :/ ama yine de guzel foto. Bir kere de gun dogarken cek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 oha 96 saniye mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Gundogumu da var.Eklerim onu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Buyukada, F degerini kısabildigim kadar kısmaya calıstım ogle vakti dusuk pozlama almak icin. Buyukada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 mutos said: Maltepe sahil, 5sn pozlama suresi. Maltepe Sahil şundaki renkler falan çok başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 HDR & panorama. Hotel Ibis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Silivri , HDR & panorama 5 kareden. Silivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Temmuz ayından bir fotograf. 06.15 saati ile 60 saniyelik pozlama suresi.ND400 filtre kullandım. Begenmeniz dilegiyle. Silivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 çok güzel olmuş, tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Kızılay , HDR Kızılay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 abi sen güzel çekiyosun da ankara güzel değil pek sanırım :P kızılay'daki kalabalığı/trafiği şöyle nd filtreyle falan uzun uzun çeksen pek şukela bişeyler çıkabilir sankim silivri fotoğrafları klasik olsalar da pek güzeller, özellikle 2incisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Tesekkurler :) Dogru soluyorsun keske uzun pozlama yapabilseydim,kopruden gecerken dikkatimi cekti sipsak hemen :p.Tripodum yanımda yoktu. He bi de Kızılay cok da kalabalık ne ara nereye tripod kurayım dusunduruyor beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 HDR & panorama (7 dikey kare) Golgemi de eksik etmedim :) Göksu Park / Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Son fotoğraf iyiymiş. Çok bekledin mi o üstgeçitten birinin geçmesini? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Aslında tam tersi oldu,bos anını yakalıp,o andan sonra da sadece bir figur yer etsin istedim. Cok tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 güzel olmuş ben de beğendim, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar