od3on Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 selamlar. 2 gun once durup duruken msn live messenger ve yahoo messengera baglanamaz oldum. belki firewall yuzundendir diye onuda kapadim.yinede baglanamiyorum. troubleshoot yapinca key ports hatasi veriyor.ve repair edemiyor. error code:80048820 extended error code:80048439 varmi onceden boyle bisey basina gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 yanlis yere yazdim sanirim?bikac topic gordum msn ile ilgili internet kisminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 ilgilenen varsa buradan yardim alabilirler.gerci benim bi isime yaramadi ama bicok insanin basi bu konuyla dertte. [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 06:30 tarihinde, od3on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 inanilmaz bisey.bukadar kasacagi aklima bile gelmezdi. hala eldevar 0.sabahi ettik uyuyalim bari :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 hala bisey yapamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 msn de şu sıralar problem var. arada bir kendi kendine gidiyor geliyor falan. ama o hata ile karşılaşmadım henuz. ayın 20 si malum windows kendi çapında korsan xp kullananları önlemek için herkese süpriz yapıyor. gerçi çoktan kırıldı bu da ama :) belki bununla da bir ilgisi olabilir diye düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 ayin 20 sinden once basladi hocam bu olay. bide orjinal xp kullaniyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 system restore diesim geliyor. ama yararlı olurmu bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 o bile ise yaramiyor bu durumda. manyak bisey. gonderdigim linkten bakin usenmesseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 internet explorerdan site acamiyorum. hicbir chat programi calismiyor. msnden bu hatayi veriyor. MTU ayarlarini degistirdim ise yaramadi. saat yanlistir dediler oda ise yaramadi. bazi dll leri register etmen lazim dediler onlarda ise yaramadi. lan ayarlari filan dediler ama dial up baglanti kullaniyorum. norton bu sorunu yapiyo dediler norton yok. butun firewall lari kapadim olmadi.sildim yine olmadi. exploreri sildim yine olmadi. xp orjinal degilse olur dediler orjinal xp kullaniyorum ve artik pes ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 ben xp orijinal değilse olur demedim yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 :) hocam senden baskalarida soyledi bu olayi. yarin provider deistircem bakalim.umarim duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 evt intrernet baglantisini degistirdim aynen devam ediyor sorun. kafayi yicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 BULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM yaw kafayi yemek uzereyken buldum. gecen denemek icin bi program yuklemistim hide ip platinium diye. bunu uninstall edince kalan registerleri bu soruna yok aciyomus. registerleri sildim duzeldi. adamin biride ayni sorunla karsilasmis allahtan yazmis bi yere. ole binlerce sey arasinda gozume carpti dedim ulan ayni halti bende yedim. neyse hallettik sonunda. OH BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar