ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Japonca Öğretmenliği 4.Sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Beykent Uni Uluslararasi lojistik ve tasimacilik 2. sinif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Rotterdam Erasmus Üniversitesi'ne bağlı Rotterdam School of Management Master of Science in Strategic Management 1/1 inci sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 @aquila said: Pennsylvania State Uni. Computer Science oyle boyle 3. yil bitiyo, sonumuz hayir ola. o_O sen bilgisayar bilimleri mi okuyordun?? Bir yaşıma daha girdim hiç haberim yoktu şuursuzmuşum d: Boğaziçi - genetik ve moleküler biyoloji (üstüne biraz bilgisayar kimya ve fizik) 2-3-4 sınıf karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ben de tam emin degilim okuyup okumadigimdan, biseyler yapiyoruz, mezuniyet zamani geldi nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 3. sene bitiyo nereye mezuniyet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 seneye iste, sayili zaman cabuk gecer, heralde, isallah =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Ardeth, bölümüne zamaninda hayran idim. ah ulan ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Valla Türkiyedeki genetik bölümlerinin hayran olunacak bir yanı pek yok. Çok bir şey kaçırdın denilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ardeth evlenecegin kızın backupını al, ilerde kopyalayıp kopyalayıp kullanırsın :p @Thim: Abi allah sabır versin sana :) ben meka okuodum saldım abi, hiç cekilmio o bölüm. CS e gecmiştim sonra, ki önceden CS 201 i bırakan bi mühendistim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 İTÜ makina 1. sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Izmir Ekonomi Universitesi Gorsel Iletisim Tasarimi (2. Sinif) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 said: ardeth evlenecegin kızın backupını al, ilerde kopyalayıp kopyalayıp kullanırsın :p Fena fikir değil aslında. Hepsi 1 senede terk etse beni 20 tane kopya olsa 20 sene idare ederim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 her kizin housna giden kismini yedekle esas, onun gozu bunun saci derken kendine bi tane yaparsin sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Hala lise hala lise :) Ahmet Şimşek Koleji Lise 2 ufacıktık diyorum ya ilk postu attığımız zaman e yalan sölemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 7tepe Universitesi Görsel İletişim Tasarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: her kizin housna giden kismini yedekle esas, onun gozu bunun saci derken kendine bi tane yaparsin sonunda. İddasına giriyorum 3 aydan fazla dayanamaz bana. Hmm tabi bakterilere antibiyotik bağışklık geni koyduğumuz gibi sinaya bağışıklık geni geliştirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Bu ne ya çıldırmamak elde değil, herkes üniversiteye girmiş ben hala öss'ye kasıyorum off akşam akşam canımı sıktınız.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 itü imalat müh. 1. sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 vaybe bu forumda ieu ye giden amma çok kişi varmış.şaşırdım :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Atatürk üni,Besyo, spor yöneticiliği 2. sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 dokuz eylül üniversitesi işletme fak. turizm işletmeciliği 1. sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Kadıköy Andolu Lisesi 1+4 11.Sınıf TM [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 18:27 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 istanbul bilgi üniversitesi görsel iletişim tasarımı 1. sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 sağol ceday :) ben de cs diye geldim buraya ama o da bana göre değil işte. 3. sınıf bitti artık geriye pek bir şey kalmadı zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar