Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öneri.

spadina

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha bu arada kufretmek yasak?!?! kufretmeyen bi dynamick war clanda. ayrıca kufure bu kadar icerleyen spadina adlı arkadasımızın her 3 kelimesinden 2 si kufur 1 i de imalı söz.
Gg bb
Robert Poche
Mesaj tarihi:
robertpoche ilk once saol ve sanda gg ve bb'nden iletelim. Ben sinanla yada ahmet arkadaşımla konuşurken küfürlü konuşurum kendi aramızda olur. Ama itin teki gelip benim kuzenime orospu cocugu derse o it direk yallahlanır. Çift standarda gelince, aynı oyunda bulunup küfüre şahit olupta clana tekrar alan arkadaşlara sormalı çift standardın anlamını...
Mesaj tarihi:
Robert ben tanimadigim samimi olmadigim kimseye küfür etmem.Ettigimi gören varsa gelsin söylesin.Ben arkadas cevremde ederim etmem demiyorum herkez arkadas cevresinde söver buda ztn sizi ilgilendirmez.Ama tanimadigin bilmedigin bi adama küfür edersen clan üyesi olarak o zmn ceza alirsin işte.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Yanlış anlaşılmalarla birbirinizi kırmayın şimdi. Oyun açarsın 8 kişide clan içidir herkes arkadaş birbirini tanıyor orda küfür etsen ne olur etmesen ne olur buna karısmıyoruz. Ama örnegin kanalda yazışıyorsunuz, oyunda 2-3 g3nk siniz diğerleri farklı.. Birileri ile tartısma cıkıyor ve bir anda gerilip baslıyorsunuz küfürlere..

Böyle durumlarda cidden clana girerken verilen sözler tutulmuyor. Yani ben bu yastan sonra size küfür etmeyin kaka cıs diyemem hepiniz kendi kararlarını alabilen kişilersiniz. Biraz dikkat edin işte alt tarafı oyun gerilmeye sıkılmaya gerek yok. Bunca süre oynadım ben bir kere küfür etmeden de gayet güzel zevk aldım. Ha tutarsın kendi içinde şakalaşmak için yaparsın. Netekim küfür olmasada beni kızdırmak için türlü alaverelere girişir mesela benimaru robert pha fln :)

Eğlenmek için yapılanlar ayrı diğer durumlarda edilen küfür vb laflar ayrı. Public ortamda, clan dışı insaları rahatsız edecek sekilde davranıslarda bulunmayın işte..
Mesaj tarihi:
haha nese olan oldu kalan kaldi.Dedigim gibi bnm hakkımda kimin ne düsündügü umrumda degil beni taniyan tanir.geriye kalanlarla yoluma devam ederim oyunumu oynarim keyfime bakarim =)
  • Yeni Oluştur...