Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öneri.

spadina

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
noob olsun olmasin demiyoruz zamanla ogrenirler.Ama alayida noob olmasin abi.Kaliteli bir clan olmak istiyorsak böyle yapmaliyiz bence.Gecen seneki clan'in durumuyla simdikinin arasinda daglar kadar fark var gecen sene clandaki herkezi bilirdim.Bu sene yarisindan cogunu tanimiyorum bile.Bence biraz secici olmaliyiz.
Mesaj tarihi:
aktif olmamam baskalarının önünü kesiyor ya da klanda negatif bi etki bırakıyosa cikartin abiler.Ta en basında vardım,evet süper oynamadım ama hersey zamanlaydı,her oyun iyi oynamak zorunda da degildim.Ancak biz "hardcore pro gamers" falan olcaz diyosanız temizligi gidin.Üzmeyin kimseyi,ha waxxi de kötü izlenim bırakıyor g3nk olmak.Evet g3nk olduumdan dolayı nerdeyse hicbir oyuna almıyorlardı.Ama sonucta waxxinin en iyisi olmak insanları kıskandırıyor dimi =)Alt klan uygulamasına gidin gerekli gördüünüzü g3nk'e terfi ettirin.G3NK Academy sistemi mesela basina da Dynunı ya da Bolaniri koyun.Urassın bebelerle =)
Mesaj tarihi:
skyly
bu G3nk-Ramo yüzünden clandan cıktım. 4v4 oyun atiyorduk . G3nk-ramo rakibe daldığımızda gelmiyordu. Naturelde kasiyordu. bizim diger 2 takım oyuncusuyla kavga etti ben sessizce bekliyorum ne yapicak diye. Ardından 10 dakka away durdu ardından tüm esyalarını satıp oyundan cıktı.
Millet başladı Sövmeye Bu G3NK lerin hepsi böyle noob, quiter vs.....
Ben nediyim şimdi onlara ? Yalanmi bu ilk'te değilki.Daha öncede geldi başima

Clan kesinlikle ilgisiz
Mesaj tarihi:
Sanırım o oyunda bendemi vardım karsılıklı laf atılıyorud bizim eleman natuırelde 4 divine kastı o muydu o benle kavga etmisti sanırım laf atıyoruz diye ama alıyduk genede 3v4 oyunu :D nese clan büyük kısmı temizlik istedigine göre yapacagız ama magdur olunmaması yada en az magdur verecek sekilde yapmak lazım buna bir çözüm bulunmalı
Mesaj tarihi:
g3nk clan oyuncularının cogu kendini weplada herkesten bi üst kademe olarak gördüü sürece kaybetmeye mahkumlar. ki çoğu traş elemanlardan meydana geliyor. şu ana kadar cogu g3nk oyuncusuyla oynadım pertev harici hikaye. önce insanlara karşı üslübunuzu düzeltip sonra oyun oynamalısınız görüşündeyim. burda yetkiniz veya tanınıyor olmanız size weplada veya eurobattle da biz şuyuz biz buyuz asarız keseriz kralız proyuz deme hakkını tanımıyor umarım bu durum deişir.
bu kişisel fikrimdir.
`Parish
Mesaj tarihi:
Tabi senin kisisel fikrin karısmıyoruz
--üstün görmek derken ne gibi anlayamadım elbette g3nk lar quiter ve sokak agzı laf dalasları istemiyoruz yapan insanları clanda onun dısında bizlerde normal insanız tanıdıklar arasında geyik muhabbeti serbesttir
-- eurobattlede yokuz geneli waxxi de oynuyor üyelerimizin yada kendi aramızda hamachiden oynuyoruz bizimle oynamak isteyen olursa bekleriz ama gelinde euroya derseniz bu kisisel dir isteyen üye istedigi yerde oynar....
Mesaj tarihi:
sinan neden insan gibi cevap veriyorsun hiç bir desteği olmayan böyle yanlış düşünceler savuran bir insana? Kaçımızı gerçekten tanıyo clanın kurallarını biliyomu? Cevap vermeyin geçin gitsin. Böyle saçma genellemede yapılmaz
Mesaj tarihi:
öncelikle benım bu mesajı yazmamın amacı kesinlikle asagilamak veya küçük düşürmek bla bla degildi. kaldi ki ne haddime.
dediklerimin açık oldugu görüşündeyim tekrar okunursa anlaşılabilir . sevgiler,
  • Yeni Oluştur...