-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ßen cevremdeki kızlara karsı cok rahatım fakat sadece hoslandıgım kızın yanında bı garıp oluyorum bu da cok kotu bı durum. :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 onunda kolayı var onu aklındaki en komik yerde düşün =) biizm bir arkadş vardı kızlardan acaip cekiniyordu sorna bi gün geldi dediki ben cözdüm olayı cok rahatım kızlarla harbi cok manyakdı . Cocuğun yaptığı kızı w.cde s.çarken düşünüyormuş sonra gevşio gülesi gelip rahat rahat konusuomuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Kusura bakma Prawler, elimi uzatamayacağım, ne demişler bugün elini veren yarın gerisini verir. Belki de başka yöne eğilimleri olan bir yerde şansını denemelisin, bakarsın elini uzatan çıkar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar