calimero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 arkadaşlar içinde bulunduğum öğrenci hareketinin dergisi için karikatürler hazırlıyorum. fakat bende çizim yeteneği yok. eğer güzel karikatür çizebilen bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim... [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 08:09 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ne tarz bişi çizilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 aslında hem güldürüp hem de düşündüren bazı şeyler yaptım kendi çapımda. öğrenci sorunları üzerine karikatürler... not: çizmesi kaldı tabi bitek:) [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 08:19 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bu öğrenci hareketi ne tür bir hareket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 abi farklı noktalara kayabilir muhabbet boşver. siyasi değil o kadarını söyleyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 siyasi değilse ben yokum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 taslaklarını hazırlarsan balonlarıyla falan bana bir şekilde ulaştırırsan boş bir zamanımda çizerim, yollarım beğenip beğenmemek sana kalmış. :) (tablet pc var ayrıca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar