Gelroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 12sindede eskişehirde yapıcaklar arkadaşdan öğrendim cılkı cıkmış anlayacağınız bin tane birinci cıkar sıralama falan yalan oluyo yane =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Bende bugün girdim sınava cidden zor bir sınavdı . Hele sayısal öğrencisi olarak fen2'i boş bıraktım diyebilirim . Geometriler her zaman kabusum olmuştur gene yapamadım :) Hele mat1 'deki olasılık sorusu vardı 123456 sıra bozulmicak fln . Buldum 120 :D Bayağı bir uğraştım yapmak için . Kısacası zordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 arkadaşım bugün 5te gircek benim de elimde sınav kitapçığı var 3 güne yayılmış aynı sorulardan oluşan ösese denemesi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Tamamiyle saçma . Her ne kadar dürüst rolü yapıp bodoslama sınava girsemde , sonuçta moralimi bozmak yerine integral sorularını öğrenip girebilirdim . AMA yapmadım :) Dürüst anadolu genci rolü oynadım ne oldu ? Elalem öğrenip öğrenip cevapları, önüme geçecek . Dürüst olmak aileden alacağın " oğlum çalışmalısın " nasihatlarını engelliyor mu ? hayır :D - Ve türkçedeki "Hoperlör" kelimesini okumamla yarılmam bir oldu :D Öğretmen dönüp baktı fln . Günümüzün teknolojik gençlerine böyle sorular sormak "cık" ayıptır günahtır . Hadi "yalnış-yanlış""klavuz-kılavuz" insan teklerde , hoperlör :D komikti :D [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 15:41 tarihinde, Deathblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 bilmiyorum belki ben de zamaninda bu kadar bik bik etmisimdir de, neden bu kadar onemsiyorsun ki? sen kendi isine bakarsin olur biter, girmezsin bile hatta alir kendin cozersin madem siralama bu kadar muhim değil. yasadigin ulke turkiye, adamlar derece yapmak için cevap anahtarı dagıtabiliyor yeri geldiginde ogrencisine(ME'in yaptigi sinavlar vs) sen yap sorulari, bak hangi konunun sorusunda takilmissin, otur ona calis, cok buyutmeyin bu sinavlari, pek ölcücülüğü yok. ben yanlis hatırlamıyorsam gecen sene hazirlanirken, kapiya kadar girip, girmeye üşenip donmustum, ama kazandim sinavi. demekki neymis, boyle dershane sinavlarini sallamiyormusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 e seninki de iyiymiş.yazık verdiğin paraya özdebire : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ya ama şimdi tabi önemsicez önemsencek seviyede olmalı en azından kaç ayın çalışma birikimi insan tabiki ister istemez genel olarak yerini bilmek istiyor ne yapıyorum? millet ne yapıyor da benim yerim ne aşağı yukarı öğrenmek istiyorum ve bu yüzden girdim özdebire çünkü türkiye geneli olarak yapılan ilk sınav (benim bildiğim) yoksa tabiki konuların daha yarısı duruyor gelip de ben bilgimi ölçmüyorum bu sınavda vay efendim kazanamıcam da demiyorum daha ilk össye hazırlanışım ve neyi önemsemem gerekir onu da yeni yeni anlıyorum,anlamaya çalışıyorum bık bık edilmesinden normal bişey yok çünkü ben bu sınava 3 aşağı 5 yukarı türkiye de yerimi görmek için girdim ve sınav değerlendirmelerinden de ümitliydim ama gelip de 3 gün aynı sorulardan sınav yaparlarsa ben de doğal olarak üzülür+hayal kırıklığına uğrar+bıkbıklarım =) ee neye güvencez ozaman? neyi önemsicez yani en basitinden? özdebir özdebir dedik önemsedik fos çıktı pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 daha konular bitmemis herkesin her dershanenin isleyisi farkli, nasil yerini ogreniceksin? cok asiri paniksin, bu cok yanlis, kaybettirir. ayrica mayis ayinda yapilani onemse, eger bir sinav onemseyeceksen, 3 aşaği 5 yukari gorursun konu eksiklerini, ,düşük bi ihtimalle, turkiye dereceni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 zaten yerimi görücem derken evet tamam ben 38475. kişiyim oldu bitti bu iş mantığında da değil aşağı yukarı anlamında 3 aşağı 5 yukarı (özdebirde de böyle bir soru vardı sanki) gerçi öyle ya da böyle yine görücez ama bu mayıs ayındakiler daha bi ciddi olur sanırım aşırı panik de değilim sadece hayal kırıklığı dedim ya daha bunun töderi var güvenderi var yılmamak lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 bana göre final'in türkiye geneli sınavına nispet olarak yapılmış soru öyle sorulmaz böyle sorulur tarzında bir sınavdı. yapılacakmış gibi görünen ama işleme giriştiğinde sayfalar dolan sorular da vardı. Sonuçta moral bozmayalım mayıstaki sınav daha oturaklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Hayır yok yani panik yaptığım . Çok merak ediyorsan zaten 3. girişim olucak bu sene . Panik denen şeyi bırak , heyecan denen şeyden bile eser kalmadı . 2 yıl direttim ben ezber öğrencisi değilim matematiğimi yaparım fiziğimi yaparım sınavı kazanırım mantığıyla .( Yok idealist öğrenciyiz , koyun değiliz , ezberlemeci eğitime hayır ayaklarıyla ) Olmadı istediğin kadar full çek bu eğitim sistemi mantığına uymak zorundasın . EZBERLEYECEKSİN . Kusra bakmada bu yıl o kadar şeyi ezberledim hayatımda görmediğim biyoloji terimleri aklımda boşu boşuna yer kaplıyor ( ki max sınavdan sonra 4-5 haftalık ömürleri var ) insan üzülüyor boşuna mı ezberledim diye :D [ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 18:26 tarihinde, Deathblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 boru gibiydi. öss bu kadar zor olmaz... mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 şii hop töder başvuruları başladı gerçi bu topik altında gören olur mu bilmiyorum bi de türkiye geneli sınav falan bilen varsa bilmekle kalmayıp paylaşırsa süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 said: boru gibiydi. öss bu kadar zor olmaz... mı ? geçen seneki gibi olursa pek zorlamaz ama özdebir gibi olursa işimiz zor. Bu arada http://www.testsonucu.com adresi özdebir sonuçlarının açıklanacağı siteymiş. sitede şu an açıklandı gözüküyor ama ben sonucuma bakamadım. Bakabilen varsa bir mesaj atarsa sevinirik... [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 23:03 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 kimlik no. yu yazdım öğrenci no. yu yazdım kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 evet direk yalancı =P açıklamamışlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 adeta açıklanmış özdebir gerçi gecici sonuç diyor haftaya da töder var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 %7.7 deyim:/ töder 1-2 nisan da yapılıcak sanırsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Kendin mi hesapladın yoksa ben mi göremedim yüzdeyi.Kendim hesapladıımda %4.4küsur felan cıkıo annamadm 220lerlele 20lere 30lara dusmeyi bekliodum ben(ea-2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 kendim hesapladım say2 benim zordu say puanlar yamuldu normaldi say 2 icin de ea bilmiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar