Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11 Mart Özdebir Sınavı (Ankara)

ivy

Öne çıkan mesajlar

Bende bugün girdim sınava cidden zor bir sınavdı . Hele sayısal öğrencisi olarak fen2'i boş bıraktım diyebilirim . Geometriler her zaman kabusum olmuştur gene yapamadım :) Hele mat1 'deki olasılık sorusu vardı 123456 sıra bozulmicak fln . Buldum 120 :D Bayağı bir uğraştım yapmak için . Kısacası zordu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamiyle saçma . Her ne kadar dürüst rolü yapıp bodoslama sınava girsemde , sonuçta moralimi bozmak yerine integral sorularını öğrenip girebilirdim . AMA yapmadım :) Dürüst anadolu genci rolü oynadım ne oldu ? Elalem öğrenip öğrenip cevapları, önüme geçecek . Dürüst olmak aileden alacağın " oğlum çalışmalısın " nasihatlarını engelliyor mu ? hayır :D
-
Ve türkçedeki "Hoperlör" kelimesini okumamla yarılmam bir oldu :D Öğretmen dönüp baktı fln . Günümüzün teknolojik gençlerine böyle sorular sormak "cık" ayıptır günahtır . Hadi "yalnış-yanlış""klavuz-kılavuz" insan teklerde , hoperlör :D komikti :D

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 15:41 tarihinde, Deathblade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum belki ben de zamaninda bu kadar bik bik etmisimdir de, neden bu kadar onemsiyorsun ki? sen kendi isine bakarsin olur biter, girmezsin bile hatta alir kendin cozersin madem siralama bu kadar muhim değil. yasadigin ulke turkiye, adamlar derece yapmak için cevap anahtarı dagıtabiliyor yeri geldiginde ogrencisine(ME'in yaptigi sinavlar vs)

sen yap sorulari, bak hangi konunun sorusunda takilmissin, otur ona calis, cok buyutmeyin bu sinavlari, pek ölcücülüğü yok.

ben yanlis hatırlamıyorsam gecen sene hazirlanirken, kapiya kadar girip, girmeye üşenip donmustum, ama kazandim sinavi. demekki neymis, boyle dershane sinavlarini sallamiyormusuz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ama şimdi tabi önemsicez
önemsencek seviyede olmalı en azından
kaç ayın çalışma birikimi
insan tabiki ister istemez genel olarak yerini bilmek istiyor
ne yapıyorum? millet ne yapıyor da benim yerim ne aşağı yukarı öğrenmek istiyorum
ve bu yüzden girdim özdebire
çünkü türkiye geneli olarak yapılan ilk sınav (benim bildiğim) yoksa tabiki konuların daha yarısı duruyor gelip de ben bilgimi ölçmüyorum bu sınavda
vay efendim kazanamıcam da demiyorum
daha ilk össye hazırlanışım ve neyi önemsemem gerekir onu da yeni yeni anlıyorum,anlamaya çalışıyorum

bık bık edilmesinden normal bişey yok
çünkü ben bu sınava 3 aşağı 5 yukarı türkiye de yerimi görmek için girdim
ve sınav değerlendirmelerinden de ümitliydim
ama gelip de 3 gün aynı sorulardan sınav yaparlarsa ben de doğal olarak üzülür+hayal kırıklığına uğrar+bıkbıklarım =)

ee neye güvencez ozaman?
neyi önemsicez yani en basitinden?
özdebir özdebir dedik önemsedik fos çıktı pff
Sosyal ağlarda paylaş

daha konular bitmemis herkesin her dershanenin isleyisi farkli, nasil yerini ogreniceksin?

cok asiri paniksin, bu cok yanlis, kaybettirir.
ayrica mayis ayinda yapilani onemse, eger bir sinav onemseyeceksen, 3 aşaği 5 yukari gorursun konu eksiklerini, ,düşük bi ihtimalle, turkiye dereceni.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten yerimi görücem derken evet tamam ben 38475. kişiyim oldu bitti bu iş mantığında da değil

aşağı yukarı anlamında
3 aşağı 5 yukarı
(özdebirde de böyle bir soru vardı sanki)
gerçi öyle ya da böyle yine görücez

ama bu mayıs ayındakiler daha bi ciddi olur sanırım
aşırı panik de değilim sadece hayal kırıklığı dedim ya
daha bunun töderi var güvenderi var yılmamak lazım =)
Sosyal ağlarda paylaş

bana göre final'in türkiye geneli sınavına nispet olarak yapılmış soru öyle sorulmaz böyle sorulur tarzında bir sınavdı. yapılacakmış gibi görünen ama işleme giriştiğinde sayfalar dolan sorular da vardı. Sonuçta moral bozmayalım mayıstaki sınav daha oturaklı olur
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır yok yani panik yaptığım . Çok merak ediyorsan zaten 3. girişim olucak bu sene . Panik denen şeyi bırak , heyecan denen şeyden bile eser kalmadı . 2 yıl direttim ben ezber öğrencisi değilim matematiğimi yaparım fiziğimi yaparım sınavı kazanırım mantığıyla .( Yok idealist öğrenciyiz , koyun değiliz , ezberlemeci eğitime hayır ayaklarıyla ) Olmadı istediğin kadar full çek bu eğitim sistemi mantığına uymak zorundasın . EZBERLEYECEKSİN . Kusra bakmada bu yıl o kadar şeyi ezberledim hayatımda görmediğim biyoloji terimleri aklımda boşu boşuna yer kaplıyor ( ki max sınavdan sonra 4-5 haftalık ömürleri var ) insan üzülüyor boşuna mı ezberledim diye :D

[ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 18:26 tarihinde, Deathblade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
boru gibiydi.

öss bu kadar zor olmaz... mı ?

geçen seneki gibi olursa pek zorlamaz ama özdebir gibi olursa işimiz zor.

Bu arada http://www.testsonucu.com adresi özdebir sonuçlarının açıklanacağı siteymiş. sitede şu an açıklandı gözüküyor ama ben sonucuma bakamadım. Bakabilen varsa bir mesaj atarsa sevinirik...

[ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 23:03 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...