paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 İsiyorum ki tıpkı halı saha aboneliği gibi bir spor salonu kiralasak ve haftanın x günü x saat efendi gibi basketbolumuzu oynasak, stop jump shoot umuzu atsak... katılan olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bayağı yağ tuttu vucudum gerekli bana da :D yapalım bulursak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 bul hemen ordayım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 viyanadan az sola dön burada bedava. onun dışında caddebostan derdim de öbür tarafta o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 abi boşver salonu al topunu gel caddebostan sahile sokak basketbolu işte abi mis gibi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 avrupa yakasinda olursa gelebilirim ama boy 1.70 :P :P caddebostandaysa zorr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 itü maslak kampüsünde spor salonu var girip oynuyorduk biz kimse bisi demiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 beylikdüzü'nden kolay ulaşılabilen yer olsun gelmeye hazırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünde uygun bir spor salonu buldum. Salonun durumu iyimiş edindiğim istihbaratlara göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ya ders çalışıyordum aklıma nedense saçma saçma fikirler geldi yazayım dedim :D ilki şu; ya pati'de 2 takım oluşturalım hatta iki tane coach seçelim ciddi bir maç yapalım.East-West gibi Gençler-Yaşlılar vs. olabilir ya da ne bileyim böyle bir takım,ciddi bir pati buluşması ve maçı olur. ikinci de pati amatör basketbol ligi.3+1 veya 4+1 gibi takımlar olur.Lig şeklinde belirli bir dönemi kapsayan basketbol etkinliği.Herkes kendi takımını kurup katılır. tamam yatıyorum çok ders çalıştım galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar