Theseus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 İbrahim çok iyi oynuyor ama çok faul yapıyolar adama ya.Nese bi tanesi gördü sarı kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 korner oldu dedim içimden hah yedik golü, şom ruhluyum çıldırcam adamlar top geçiremiyor , bi korner oluyor gol yiyoruz[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 kötü oynuyo beşiktaş böle olmaz nese dua edin de luce sihirli değneğini dokandırsın[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Nukem_Verite, 16 September 2003 01:06 tarihinde demiş ki: (Lazio Bjk'yi geçebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Lazio her korner kullandığında yüreğim ağzıma geliyordu ve en sonunda stam attı. Hayır adam yanında herhengi bir bjk li varken kafa vursa hiç bir şey demiyecem. 1.90 lık adam bomboş kafa atıyor. Bu nasıl bir defans? Tamam bjk daha iyi oynuyor ama işte adamlar tecrübeleri sayesinde bjk yi köşeye sıkıştırdılar. İkinci yarıda full defans yapıp konta atakla gol arayacaklar. gene bir kaç korner kazanırlarsa bu maçı alırlar. Bjk o defansa gol atması için yerden hızlı oynaması gerekiyor. Onun içinde sergen veya ahmet hassan lazım. Umarım ikinci yaarı skoru eşitleriz. Yoksa maç gidiyo gibin. İtalyanlar böyle skoru yakalayınca kolay kolay maç vermezler.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 tümer çıkmalı bence sergen girmeli bu maçlar, vitrin maçları değil, önce gruptan çıkmayı garantile sonra avrupa'da podyuma çıkarmış gibi oyna tümer sırf kendini sattırabilmek için bencillik olayının suyunu çıkarıyor[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bence beşiktaş gs gibi yapıcak ilk yarı yedi ikinci yarı yedirecek[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bu arada beşiktaş'ın penaltı kullanma şansı çok yüksek lazio'lu bi futbolcu'nun da kırmızı kart görme şansı çok yüksek[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: Mephisto_, 16 September 2003 23:09 tarihinde demiş ki: tümer çıkmalı bence sergen girmeli bu maçlar, vitrin maçları değil, önce gruptan çıkmayı garantile sonra avrupa'da podyuma çıkarmış gibi oyna tümer sırf kendini sattırabilmek için bencillik olayının suyunu çıkarıyor[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: tümer attığı çalımlarla çok frikik kazandırıyo bence pancu çıkmalı ilhan tek forvet sergen tümer desteklemeli. kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 aha hem sergen hem ahmet mi gicek acaba[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 aynen dediğim gibi oluyor.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 aha ilhan,tümer< sergen,a.hassan>[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bence yanlış iş yaptı tamam anladık da zaten sadece tecrübesiyle işi götüen bi takıma karşı hiç tecrübesiz olan a.hassanı almak ne derece dogru onu son 33 dakikada görücez.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bu ne bicim takim 2 pasi bir araya getiremediler, arka arkaya 3 pas goremedim bak lopez de cikti iyici kapandilarmi yandiniz, zaten tezahurat desen oda yok kulak sisiren oooooo bisey, hic begenmedim tatsiz tuzsuz mac, kotu besiktas kotu futbol, keyifsiz karsilasma, bak sinan kologlumuı ne giriyo bakalim napicak,[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hadi bakalım bi tecrübesiz adam daha. İnşallah ben bilmiyorumdur bu işi.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 aha OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bitti. 2-0 oldu dk 75 fiore.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 çok şapşal bi gol yedi beşiktaş. şanssız da biraz. 2-0[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: Solonor, 16 September 2003 23:41 tarihinde demiş ki: İnşallah ben bilmiyorumdur bu işi Biliyormuşum. ;([hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 beşiktaş uefa'ya gidecek gibi[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Zuhahaha bu kadar olmaz Bizim bi dönem söylediğimiz Başın öne eğilmesin aldırma fener aldırma En büyük sen değilmisin aldırma fener aldırma Fener aldırma söylenmekte 3/3 yaptı bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: Mephisto_, 16 September 2003 23:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş uefa'ya gidecek gibi bence gs de bjk de 4. olacak bunu buraya yazdım unutmayın lafımı.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 siz hala söylüyosunuz onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 nonos saldır karakartal ooooo tezahuratını fener bjkden çaldı sizin maçtan önce söylendi zaten maytap şov gsden çalındı desen neyse de fener kırkyılın başında yaptı diye ilk o mu yapmış oluyor lazioya 1 ilhana 2 sergen&a.hassana 3 serdar bilgiliye 4 malatyalı futbolculara karşı oynamak kolay çıkın da 2 hareket yapın boş boş yürümeyin tribünlerin içine sıçan bu yönetim inşallah ocak ayından sonra adımını atamayacak bu kulübe birdaha lazioyla oynıalım diyenlere de ilk kafayı ben atıcam :) bu ne ya bi takım bu kadar mı ters olur ya ibrahime de canı gönülden teşekkür ediyorum. süper oynadı, canla başla oyuna sarıldı helal olsun diğer maç noldu acaba prag-chelsea maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hmm chelsea 1-0 yeniyor pragı. iyi bari uefaya gideriz en azından :) cümlemize geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 sinirlerimi germekten başka birşey yapmadı bu maç. ehe chelsea ile ingilterede maçımız var dimi şimdi sırada? kısaca lol diyorum.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar