ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Küresel ısınmaya neden olan sera gazlarının salınımı kısıtlayan Kyoto anlaşmasının imzalanmamasını protesto amacıyla 28 Nisanda Kadıköyde miting var sizi katılmaya davet ediyorum arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Artık çok geç hepimiz öleceğiz sıcaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bunu makina da duymustum ben... yaw bence bu ortamda bizim yapabileceğimiz bişi yoq ne bileym 50000 kişi toplanmıs takan olurmu türkiyede. bu gun kafa sallarlar 2 gun soora konuyu geciştirirler. ama her kosulda destek vermek lazım tabiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 evet makinada gördüğümde bende gitmeye karar vermiştim ucandamla orada olucaz isterseniz toplanıp hep beraber bağırabiliriz elimizde paticik tabelasıyle:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar