Mavi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Win Xp Professional işletim sistemim gf4 Ti 4200 ekran kartım var.GTA 3 'te grafikler bozuk çıkıyor nedeni nedir nasıl düzeltebilirim ? bazı arkadaşlarım nedeni xp dedi ama bugün cafeye gittim xp pro da gta da sorun yoktu ?[hline]Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 goruntu ayarlarindan trials diye bisi olcak onu kapatirsan duzelir diye umut ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Yazılar görünmüyorsa filan onun için bir patch var onu yapıyorun düzeliyor. Eski thread leri bir kontrol et gta3 ile lakalı olanlarını onlarda çözümü yazıyordu.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: WindShade, 17 September 2003 22:07 tarihinde demiş ki: goruntu ayarlarindan trials diye bisi olcak onu kapatirsan duzelir diye umut ediyorum Bunu bir deniyeyim, Yazılar gözüküyor.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar