EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2002 Özellikle kimya öğretmenliği bölümü nasıl oranın iyimi? Bu gidişle anca orayı tutturacaz :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Hacettepe Tıp'tayım bu yıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 yok :)[hline]Ruhum Bedenımı Bıraka Bılır HerAn... Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Ablam Haccettepe Kimya Bölümünden mezun.. Pek bir başını ağrıtmışlardı vakti zamanında.. Hiçbir şeyin anabilim dalını okumamak lazım..[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Oh oh.. Fizik daha da beter. Celal Bayar Uni. Fizik Bölümünde okuyan bir arkadaşım var. Söylendiğinde göre 3. sınıftan sonra artık Davalarda tanık falan olamıyormuşsun. Yani resmen akli dengesini yitirmiş insan gözüyle bakıyorlar. Bana pek garip gelmişti.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 amma abarttiniz haa hayir babam fizikten ph.dli, gayet normal bi insan hehe :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Teyzem başhekim hacettepe de..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ya beyler bişi sorucam;hacettepe eczacılık kaç puan istiyo yeni sisteme göre?biri 350 dedi ama oha oldum biraz daha kasıp 180 soruyu da yapayım ozmn=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ablam gıda muh de :p bu 2. sınıfa gectı bu yıl[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ben hacettepe de yatmıştım :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 öhöm öhöm, yok mu aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: Othranx, 25 August 2003 12:30 tarihinde demiş ki: ya beyler bişi sorucam;hacettepe eczacılık kaç puan istiyo yeni sisteme göre?biri 350 dedi ama oha oldum biraz daha kasıp 180 soruyu da yapayım ozmn=) Hacettepe eczacılık bayaa bir puan istiyor. %4 lük dilimden adam alıyo. Ailede eczacı var galiba :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fnny Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 hacettepe süper ama kimya öğretmenliği beni de korkutuyo çünkü benm de odtü tutuyo ama çok kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 SLMSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 konuyu açan arkadaş okulunu bitirip negzel sabun yapıyodur kesin şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bölüm oranında baya kız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar