Mirage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Java ile C&C'nin ne ilgisi var ki? Nerde ne yaparken çıkıyor bu hata? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ohoh cabal dönüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 oyunun setup unu java ile hazırlamışlar sanırım başka programları yüklerken de öyle olmuş google abi öyle dedi neyse akşamdan beri farklı javalar deniyordum bu sefer oldu :/ 3kere java nın son sürümünü yükleyip siliyorsun çözülüyor :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iesquire Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yaa arkadaşlar scrin 2. bölümü (görev adı munich) geçemiyorum bir türlü. yardımcı olabilirmisiniz lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 iesquire said: yaa arkadaşlar scrin 2. bölümü (görev adı munich) geçemiyorum bir türlü. yardımcı olabilirmisiniz lütfen.. scrin'in commandosunu kullanarak barakaya ulaşmaya çalış binayı elegçir ve engineer üret, çıkan engineer senin tarafda olsa bile GDI'lar dalmıyor ona o yüzden çok rahat dolaşa bilirsin, sonra haritada açılan binayı ele geçir engineer ile, gelen destek güç ile GDI üsünü yok et. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iesquire Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 çok saolasın lord bölümü geçtim sayende çok kastırıyo :) ama sonraki bölüm daha kazıkmış :D onu nasıl geçiyoz üstad :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=anlzBZa5EFc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar