paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Oynayan varmıdır ? Homm 5 sux ama bu exp le sanki oynanabilir kıvama gelmiş dwarflar ayrı bir karizma katmış.Oyuna denge renk gelmiş.Gerçi çıkalı baya oldu.
Syn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Yani ben hala oyunun bayık oldugunu düsünüyorum.Bir oyuna tek bir race eklemekle o oyun düzelmez ki.Sonra dwarf ayıya biner mi?O ayının yerin altında ne işi var?Mağma katmanlarının orda kutup ayısı beslenir mi?
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 homm 3 dede dwarflar ile elfler aynı kaleden çıkıyordu abi ona bakarsan tamam bir hata ama o kadarda büyütülecek birşey değil multisi zevkli sadece skill sistemide ayrı zevk katıyor campaignler felan zaten fasa fiso
Syn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 valla bilmiyorum ama ben 4teki gibi herolarında savaşta aktif yer almasını isterdim.homm4te bi barbarian yapmıştm 25 slayer silahlarımla tek başıma dragon avlıodum diablo gibin onu 5te de görmek isterdim yani.Sonra hızlı değil bayıyo...3teki hızı göremedm[bnm pcmin dandikliğidir herhald]ama o seriliği ben 5te alamadım.Sonuçta LANdan oynanacak kadar dinamik bir oyun değil..
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 heroların aktif savaşta yer alması pek keyif verici değildi açıkcası onun dışında homm 5 te herolarda vuruyor ama çok saçma olmuş atlı kılıçlı hero kaleden atlayıp adama vuruyor kara murat misali homm 3 gibi olsaydı daha fazla kale daha fazla item daha fazla skill olsa idi 2d grafikler geliştirilse idi şimdi nefis bir turn based oynuyor olurduk açıkcası 3d gelince tabi turn based bayık oluyor normal olarak
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bence iyi olmuş diğer türlü kimse bana demesinki kinghtlar warrior barbar heroalr caster heroalra ezilmiyodu eziliyodular baya baya sonra cuce ayıya biner, magmada kutup ayısı olmaz ama cüceler magmaad değil dağın icndede yaşar tepeside karlıdır, ha her dağın tepesi her karlı yere kutup diyiceksek vay halimize ama olsun güzelliktir, ayıalr hoştur paw strike eder 3 kat vurur luckla bide retaliation ettirmezler acıdır güzeldir, sonra thane ve warlordlardkai karizma nedir öle hst dedirtiyo adama
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 warlordlar imba yalnız chain olayı fazlaca abartı olmuş ayrıca rune lar ile dwarflar bariz bir üstünlük sahibi şu sıralar
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 o değilde arkadaşlar questleri yapip bitirebildinizmi hepsini ? Bug dolu bir çok quest ve bu buglar rakibi imba yapiyor.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 exp i oynayamadım henüz hiç. pc'nin ramleri bozuldu :s
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 bende expi oynıyamadım daha. Gerçi oyunun kendi campaignlerindede öyle gıcık bir missionda kaldım ki geçemedim haftalarca kafayı yedim sonra uninstall ettim oyunu :) onun dışında hamachi programıyla arkadaşla netten oynyuorduk sadece combat olarak. Oda tavla gibi oluyodu bi süre sora be :P
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 zaten oyuna bilgisayar yetiştiremiyoruz,, bi hot seat açmabilmek için 6800gt alınırmı.... forza homm3
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 yok ya benım radeon 9600 PROmda bile kasmadan calısıyodu oyun? hammers of fate i demiyorum.
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 hammers of fate'de grafiksel açıdan bir değişiklik yok.Ati Radeon x300 ile çok rahat oynuyorum.(hepsi üst seviye ayarların)
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ozaman diyebilirizki öyle saglam ekran kartı olması gerekmıyo homm5 oynamak ıcın
Öne çıkan mesajlar