Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Might and Magic 5 - Hammers of Fate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yani ben hala oyunun bayık oldugunu düsünüyorum.Bir oyuna tek bir race eklemekle o oyun düzelmez ki.Sonra dwarf ayıya biner mi?O ayının yerin altında ne işi var?Mağma katmanlarının orda kutup ayısı beslenir mi?
Mesaj tarihi:
homm 3 dede dwarflar ile elfler aynı kaleden çıkıyordu abi ona bakarsan tamam bir hata ama o kadarda büyütülecek birşey değil multisi zevkli sadece skill sistemide ayrı zevk katıyor campaignler felan zaten fasa fiso
Mesaj tarihi:
valla bilmiyorum ama ben 4teki gibi herolarında savaşta aktif yer almasını isterdim.homm4te bi barbarian yapmıştm 25 slayer silahlarımla tek başıma dragon avlıodum diablo gibin onu 5te de görmek isterdim yani.Sonra hızlı değil bayıyo...3teki hızı göremedm[bnm pcmin dandikliğidir herhald]ama o seriliği ben 5te alamadım.Sonuçta LANdan oynanacak kadar dinamik bir oyun değil..
Mesaj tarihi:
heroların aktif savaşta yer alması pek keyif verici değildi açıkcası onun dışında homm 5 te herolarda vuruyor ama çok saçma olmuş atlı kılıçlı hero kaleden atlayıp adama vuruyor kara murat misali homm 3 gibi olsaydı daha fazla kale daha fazla item daha fazla skill olsa idi 2d grafikler geliştirilse idi şimdi nefis bir turn based oynuyor olurduk açıkcası 3d gelince tabi turn based bayık oluyor normal olarak
Mesaj tarihi:
bence iyi olmuş diğer türlü kimse bana demesinki kinghtlar warrior barbar heroalr caster heroalra ezilmiyodu eziliyodular baya baya

sonra cuce ayıya biner, magmada kutup ayısı olmaz ama cüceler magmaad değil dağın icndede yaşar tepeside karlıdır, ha her dağın tepesi her karlı yere kutup diyiceksek vay halimize ama olsun güzelliktir,

ayıalr hoştur paw strike eder 3 kat vurur luckla bide retaliation ettirmezler acıdır güzeldir,

sonra thane ve warlordlardkai karizma nedir öle hst dedirtiyo adama
Mesaj tarihi:
bende expi oynıyamadım daha.

Gerçi oyunun kendi campaignlerindede öyle gıcık bir missionda kaldım ki geçemedim haftalarca kafayı yedim sonra uninstall ettim oyunu :)

onun dışında hamachi programıyla arkadaşla netten oynyuorduk sadece combat olarak. Oda tavla gibi oluyodu bi süre sora be :P
  • Yeni Oluştur...