Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Arkadaslar WAT topicini gorunce aklima geldi patilere bi danisayim dedim.Arattim ilginctir interrail ile ilgili topic bulamadim.Bazi sitelere baktim ama herkes baska birsey soyleyebiliyo,benim ricam topice post atacak arkadaslar daha once interrail yapip yapmadiklarini belirttikten sonra , vize islemlerini aciklayabilirlerse super olur :) passaportum var daha once bi kere y disina cikmisligimda var, bu Schengen vizesi icin once bileti alcan diyen var,gerek yok dyen var,su konsolsluktan alcan diyen var yok ondan olmaz diyen var, nedir isin asli kafam karisti valla ? :) Yani isin prosedur kismini acikladiktan sonra gitmis olan arkadaslar nereleri cok begendiler,genel olarak neler yasadilar / cektiler anlatirsa ii olur..
Apache Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 iki yıldır sözde yapacagım bi türlü dengine getirip gidemedigim hadise.en sonunda mülteci olarak kacmayı planlıyorum. :p
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Yunanistan'a geçip ordan Italya'ya geçeceksen, hem Yunanistan'dan vize alman gerekiyor hem schengen alman gerekiyor, çünkü Yunanistan Türkiye'ye karşı değişik bir vize sistemi uyguluyor. Öteki türlü, balkanlardan geçeceksen, Schengen alsan yeter. Ayrıntılı bilgi için Bathory'e mesaj falan atabilirsin, onun ceset torbasında uyumuşluğu var.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 prosedür vesaire hariç detaylar, neler yaşanabiliyor tarzında bir şey için: http://www.coolkey.net/ir/paris1.htm aşağıdaki linklerden devam edebiliyorsun. Benim de aklımda var da, en az 2 senesi var gibi. [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 22:13 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ]
od3on Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 su an bulgarlarda avrupa birliginde. o yuzden biraz degisiklis olmus olabilir. eskiden bulgarlar transit vize basi 40 euro filan aliyodu sanirim. su an durum nasil hicbi bilgim yok.
GEd Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 balkanlari gormucem diyorsan www.germanwings.de burdan 19 euroya bilet kıstırıosun yolculuguna avrupada basliyorsun. veya balkanlardan gidersin donerken icin bilet alirsin , hatta olmadi gidiş donus al eheh [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 22:42 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Interrail ile seyahat ederek alicaginiz ve aldiginiz uyusturucu kaptiracaginiz organlarinizla Mason'lara hizmet ettiginizi farkinda misiniz da boyle konusuyosunuz?
Dela Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 nealakasi var masonlarla direk rus mafyasi, inanmiyosan hostel filmini izle. arkadasimin basina geldi, kari kiz pesinde kafasi da iyiyken kaptiriyodu bobregini son anda diger eleman gormus de kurtarmis. gitmeyin arkadasim interrail falan, hem sefil olcaksin hem de kurda kusa yem.
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Ama zaten rus mafyasinin da cogu mason dela? haksiz miyim?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Ahah, bu da iyiydi. Uçak bilet fiyatları olması gerekenden çok fazla ucuz geldi bana, biraz açabilir misin konuyu?
Dela Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 forumda ikili muhabbete girmeyi sevmem ama rus mafyasinin masonla alakasi yok, hic biseyle alakasi yok adamlarin kari kiz kumar icki uyusturucu ekseninde donen bi hayatlari var bitek.
Dela Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 zaugna yem bunlar arkadasim, 19 euroya bileti satip 30 bin euroluk organ cikartiyolar sizden.
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Forumda ikili muhabbete ben de bayilmiyorum, ama masonlar her yerdedir. Rusyada da vardir baska yerlerde de.
Dela Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ya cocuk polemige girme benle, uza. yol al. ok?
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 vay vay vay.. ayar veririm burda kral olurum cabalari.. Neyse dela senle polemige girmicem. Masonlarin gucunu senle tartisicak halim yok....
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Euro'ya gecildikten sonra ve ucak biletleri bu kadar dustukten sonra interrail'in -maddi- yonden bir anlami kalmadi. Yani eskiden interrail kulturunde az parayla cok yer gorme olayi vardi. Ama simdi cok parayla cok yer goruyorsun.. Populerligide yitiyor tabii.. Germanwings veya turevleri ile, seyahatinizi 1 sene onceden planlayin gideceginiz tum sehirlere ucakla gidip ucakla donersiniz, hatta cebinizde para kalmasi bile olasi yani.. Maksimumda 100 dolar fazla verirsin ama o rezilligi ve riski cekmessin.. Interrail ile Turkiye'den Italya'ya kac gunmus ve nasimis bi arastirin anlarsiniz.. Bende gidecektim 2 bolge icin bilet almistim. Planim bolgeye ucakla gidip o bolgedeki sehirleri interraille gezip sonra yine donusu ucakla yapmakti.. Her sey hazirdi Fransiz konsoloslugundanda gun almistim, fakat konsolosluk kapisinda vazcaydim, Avustralya'ya gittim, neticede iyide oldu bence.. Halen icimde bir uktedir tabii o ayri..
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Benim gittigim sene (bundan iki sene önce yani) Yunanistan konsoloslugunun önünde interrail kelimesini kullanırsan kafana kovayla su dökerek kovalıyorlardı seni. Cıkı$ ülkem Yunanistan olmasına ragmen ben gittim Hollanda konsoloslugundan vize aldım,cok da kolay oldu.O noktaya gelirsen detaylı bilgi veririm.Cıkı$ta da uykumun Yunan bir polis tarafından bölünmesi dı$ında hiç bir problem ya$amadım. Eger bu sene degi$tilerse (ki bunu ögrenmek cok zor degil,dedigim gibi konsolosluga gitmen yeterli) vize almak gercekten cok kolay.Sakın öyle anlatılanlardan dolayı gözün korkmasın.Istenen belgeler bazen zorluk cıkartabiliyo fakat maksimum 3-4 gününü verirsen vize i$ine rahatlıkla alabilirsin vize.Sonucta 1 ay (yada ne kadarlık gidiceksen) hayatının tatilini ya$ıycaksın.Bırak da 4-5 günlük ko$u$turma oluversin. Rotam Yunanistan - Italya - Fransa - Belcika - Hollanda oldu. Interrail biletimin ba$ladıgı gün Sirkeci'den trenle cıktım yola Yunanistan'a dogru.ve biletimin son günü Belcika'dan ayrılıp Amsterdam'a gittim.Boylelikle vizem bitene kadar Amsterdam'da kaldım.Dönü$ümü de uçakla komik denilebilecek bir fiyata yaptım. Ayrıca ucak cok ucuz vs vs diyen arkada$lara $unu söyleyebilirim.Inanın bana interrail olayının en büyük eglenceleri trende ya$anıyo.$u an tekrar yapma imkanım olsa (ki bu yaz tekrar yapıcam büyük ihtimalle) ucak 100euro bile daha ucuz olsa kesinlikle treni tercih ederim.Avrupa'nın herhangi bir $ehrinde ya$adıgınız bir$eyi unutabiliyorsunuz, fakat inanın trende ya$ananlar kesinlikle unutulmuyo ve orada ya$adıklarının inanılmaz faydası oluyo hayatının geri kalanında. Daha anlatabilecegim, aklıma gelmeyen bir ton $ey vardır muhtemelen.Eger kafana takılan spesifik sorular varsa daha ayrıntılı sorarsan yardımcı olmaya calı$ırım.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 masonlarin her yerde parmagi var, bunu reddeden kordur arkadasim.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 türkiye'de sanırım interrail konusunda en tecrübeli firmalardan birisi genç tur. oldukça fazla kişi genç tur'a danışmanlık ve interrail için başvuruyor. istersen interrail için genç turu incele hatta onlara sorularını sorabilirsin. Genç Tur Genç Tur - Interrail
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 interrail ile ilgili topic vardır ama gezdim tozdum bölümündedir. hatta ben mi açtım hatırlamıom :)
od3on Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bu arada german wingsin turkiyedede ucusu varsa tavsiye ederim bir kere italyaya giderken kullanmistim.1 euro idi bilet.sadece havaalani vergisini oduyosunuz...
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Fistan kusura bakma varsa da goremedim Arama yaptim ama :) Ya arkadaslar birakin mafya mason islerini , o pis isleri yapanlar burda da var,cok rahat burda da kandirabilir seni , yani oyle bi film izledik ya da hikaye duyduk diye Istanbul`dan cikmicaz mi ? Peki su bileti vizeden once alma isine ne diyorsunuz , var mi boyle bi hikaye ? Bathory nasildi snin ? Ayrica su an ucak biletlerine bakiyorum agustos ayi icin,burdan Koln a gitmek 90 Euro german wings ten baktim,pek de ucuz gelmedi bana acikcasi,bunun donusu de var.. o 1 euro yok 10 euro dediginiz biletler nasi oluyor anlamadim 1-2 sene sonrasina rezerve falandir,onu da nasi ayarlicaz ki zaten,tatilin zmnini ayarlamak zor oluyor..
GEd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 germanwings.de com gidiyorsunuz bu siteye newsletter olayina abone oluyorsunuz sonra mailinize onlardan kampanya zamanlarinda mail geliyor. kosun saldirin 1 euroluk biletler cikiyor su zaman dilimleri arasinda suralar. sonra siteye saldiriyorsunuz ve sansinda yardimiyla genelde minimum 6 ay sonrasi icin eger ccok asiri sansliysaniz 1-2 ay sonrasi icin bile 19 euro gidiş(havalimani veergisi buda) 19 euro donus bilet buluyorsunuz. genelde almanyada cok turk yasadigi icin izmir-frankfur bunun gibi populer ucuslari yakalamasi zor oluyor. ama frankfurt - barcelona stuttgart-roma gibi ucuslara cok ucuzza bilet bulmasi cok rahat oluyor.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 interrail yapmışlığım da vardır.. danışılabilirim.
Öne çıkan mesajlar