SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Evet arkadaşlar hadi hep beraber pati kapandığından beri neler olduğunu konuşalım. İlk olarak Evangelion Movieden bahsetmek istiyorum 2007 de premieri yapılacağı kesinleşti hep beraber Evangelion Fanları olaraktan merakla beklemekteyiz. Bunun Dışında Sunrise bu sene için bence en iyi animelerden biri olan Code Geass serisini sundu. Tabii güzelliğin arkasında tabii ki Clamp'ın olmasında da kesinlikle etki var. Gonzo Romeo ve Juliet uyarlaması olan RomeoXJuliet'i yaptığını duyurdu çizimler ve sahneler gayet güzel duruyor.Trailerın linki http://www.romejuli.jp/g_move.html Clamp Mangalarında (xxxholic ve tsubasa chronicles) çok keskin 2 gelişme yaşandı. Serileri okumaktan tam soğumuşken birden güzelleşmeye başladı çok sevindik. Bleach ve Naruto Fillerlar bitti. Kıyamete az kaldı demektir bu ancak Bleach manga aldığım duyumlara göre mangası eski popülerliğini hafiften kaybetmiş özellikle son arcta insanların yeni birşeyler görememesi ilgiyi azattı deniyor ama bence yazarı toparlayacaktır. Naruto mangada ise bence yazar artık hafiften tükenmeye başladı özellikle yeni hareket ve karakter yaratma konusunda sıkıntı çekiyor gibi Ghost hunt gibi bir anime çıktı. Çok bir özelliği olmayan bir anime nedense benim çok hoşuma gitti,tavsiyedir... Yazısını bir ara yazmayı planlıyorum. One piece tüm hızıyla sürüyor. Eski çizgisinden hiçbir şey kaybetmeden. Merakla takip ediyoruz... Zero no Tsukaima (OLD OSMAN!!!) 2. sezon açıklandı yaza doğru bekliyoruz hep birlikte... Japonyada çok sevilen Venus versus Virus'un animesi yapılmaya başlandı. Mangasının meraklılarına duyurulur. Tabii ki bir başka anime uyarlmasıda çok beklenen death note'tur. Şarkıları çizimler ile gerçektende manga kadar güzel deniyor (evet mangasını okuduğumdan animesini izleyemiyorum...) Kenshinin yazarı Busou Renkin isimli mangası animeye çekildi... Beğendim diyemem FMA-Bleach kırması olmuş gibi... Benden bu kadar sizde haberleri eklerseniz sevinirim hadi toparlanın loooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 öyle bi yazmışsınki bööle dut yemiş bülbül gibi kaldım. bide animesever diorum kendime. yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Afro Samurai çıkacaktı noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2656&expand=66452#eid_66452 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 hobarey. izleyenler var ise yorumlarını alalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 inmekte kendileri yorum yaparım bikaç gün içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Genshiken (2006) var yenilerden =) Çok sevdiğim bir seri idi Genshiken It`s the start of a new year for the Genshiken crew, and that means recruiting new members. Always a dreaded task, The Society for the Study of Modern Visual Culture manages to get Chika Ogiue pushed onto them from the Manga Club. With her introduction of "I`m Ogiue and I hate otaku", this year certainly will be anything but boring. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 kesinlikle ilk ovadaki geyik neydi öyle. Hem athrun abimizin seslendiren arkadaşta araların akatılmış oh oh ohhh [spo]Bu sırada Ogiue'nin ilk filmde heyecanlanıpta şiveye kaçması beni bitirdi. Çok tatlı bir karakter gibi bizim diğer hatnlada baya iyi kapışıyorlar[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Bu arada boş boş gitmeyelim babından yazıyorum : Gundam SEED'in yeni serisinin Kasım 2007'de yayına başlaması planlanıyor.Anime Blog haber bülteni Moonphase'in haberine göre yönetmen olarak Seiji Mizushima'ya teklif götürülmüş (aldıkları cevabı şuan için bilmiyorum , bekleyip göreceğiz) ama yönetmen kim olursa olsun Mitsuo Fukuda'dalı bir SEED daha olmasından iyidir diyorum.Kesin olan birşey varsa o da 2007 bitmeden bir SEED Anime'si daha göreceğimiz... İlgili haberleri çeviri yaparak yazdım okumak için tıklayınız : http://www.anime.gen.tr/haberdetay.php?id=547 http://www.anime.gen.tr/yazi.php?id=253 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar