LejYoNeR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 dun gece yuruyememeye basladı.. ztn son bı kac haftadır tuwaletı ıcın zar zor kalkıodu ayaga.. 14 yasına geldı.. kanser mis.. weterıner 2 yıl once demıstı.. 1bucuk yasında gelmıstı yanıma.. ben daha 10-11 yaslarındaydım.. annem hemsıre babam asker oldugundan dolayı gecelerı bana bakan tek warlıktı.. beni sorgusuz dınleyen.. haklı-haksız olmamonemlı deıl.. cewap wermesede benımle uzuldugunu anladıgım warlık.. insanlar gibi deil kısacası.. artık gıdıo.. ve ben hıcbısı yapamıorum.. veterıner e gotursem uyutmaktan baska care yok dııcek.. onada gonlum el wermıo.. enjektorle su werıorum.. ınlemeye basladıgında bıraz oksuorum kesılıo sesi.. cekınce gene ınlıo.. yemek yemedı 2 gundur.. tek dostumu kaybedıorum galıba.. 4 yasındayken.. annemden yemek beklerken.. komsunun kopegıyle birlikte.. [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 20:46 tarihinde, LejYoNeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 benimde koli cinsi bi köpeğim vardı.malesef araba carptı ve kaybettik. çok üzüldüm şimdi, hatta eski köpeğimi hatırladım iki kere üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Üzüldüm ancak bence 14 yıl gayet iyi yaşamış bunun için sevinmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 malesef kopeginiz veya kediniz her zaman sizden once vefat edecektir. elden birsey gelmiyor malesef. cok uzuldum, 14 sene boyunca guzel bi hayat yasadigina eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Cok uzuldum. Ama eziyet de cektirme hayvana, can cekistirmeden uyutmak en iyisi oluyor bir yerden sonra. Hamster'im vardi kucukken tek hayvanim o oldu zaten, 1.5 yil sonra olunce bi daha hayvan beslememeye yemin ettim. Cok kotu bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LejYoNeR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bende uzuldum fistan.. gercekten üzücü bi olay.. durumu aynı.. nobetleşe başında duruoruz annemle.. egerki acı cekmeye dewam ederse pazartesi gunu goturcez veterinere.. ne kadar zor da olsa.. 14 yıl guseldi.. dusunmustum bir gün sonlancak die ama boole olacagını tahmin etmiodum.. cok saolun arkadaslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 öyle veya böyle bir şekilde ölüyor hayvanımız papağan olmadığı sürece-ki papağan insandan sonra 20-30 yıl yaşayabilir- yapacak bir şey yok.şimdi bir kedim var ama ne kadar yaşayacak nasıl ölecek bilmiyorum ve bi gün öğrenecem malesef. ilk kez akvaryumumdaki yunuslarım parazitten tepine tepine ölünce çok üzülmüştüm yahu.hatırladım bak şimdi. nese böle acılar insanı daha güçlü kılıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ne mutlu ki ömrünün sonuna kadar uzunca bir süre yaşamış. kayıp olanlar ve daha yavruyken ölenler var malesef. ama değil 14 sene sadece 3-4 ayda bile öyle bir bağlanıyosun ki sanki çocuğun gibi oluyor. yaşamının sonuna gelince de doğal olarak üzülüyoruz. o yüzden ben şimdi 6 yaşında olan huskymi çiftleştirip yavrularından birini aynı şekilde devam ettirice, acıyı biraz olsun hafifletmek için. şimdi troy bunun adı. veledin adını da troycan koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Çok üzüldüm okuyunca, ama elden gelen bir şey yok malesef. Bu bakıma sen bunca sene ona bakıp yaşattı isen elinden geleni her türlü yapmışsın huzurlu ol. herkesin bir ömrü var hayvan insan farketmiyor. Ömrünü tamamlamış artık uğurlamak ve yaşanılan güzel anıları hatıralarda saklamak gerek. Acılarından kurtulması için veterinere götürmen ne kadar zor olsa da yapan gereken bir haraket. Nede olsa ömrünün sonuna gelmiş daha fazla acı cekmesin. Güç topla ve gerekeni yap bence... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 sni şuan anlayabliyorm kaç yılk dostunu kaybetmek:( sanki bi insan ölmüş gibi oluo:(((((ya ben de çk duygusalımdr kuşa böceğe fln herşeye ağlarm o yzdn annem hiç hayvan almaz 5 yaşındayken bi kuş aldım 2 ay sora fln hastalıktan öldü gçen sne fen projem için balıklar almıştım hepsi öldü bi tnesi kaldı bnle tatile ble çıktı mecburiyettenXD ama çk komkti yaaa her gören restoran istiodu neden acaba=D [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 23:54 tarihinde, funny_girl tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 evet bu cok kotu bır duygu ama bencesuna sevinmelisin en azından senın bakımınla ılgılı ya da gosterdıgın ozenle ılgılı bır problemden ötürü boyle bır durmun olması soz konusu olmamıs bıle yanı tamamen yaslılık ve ecelı ıle olme denılen durum gerceklesıyor ..tabıkıde bunlar uzuntuyu hafıfletmıyeceklerdır ama bence bırgun zaten butun cocugumuz gıbı baktıgımız hayvanları kaybedecegiz hatta bızler de bır gun gıdecegız,en azından zamanında olması belkı bır tesellı olur bızler ıcın --cok duygulandım acıkcası .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ben de 5 sene önce kaybettim köpeğimi. o da çok hastaydı ve uyutuldu benim tavsiyem veterinere götürmen. köpeğin senin yanında şanslı bir hayat geçirmiş ve acı çekmeden uyutulması da en iyisi olacaktır diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LejYoNeR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 arkadaslar ınternetımdeki sorunlardan oturu ulasamadım destegınız ıcın cok saolun.. su anda durumu daha iyi:)) yuruyemıo su anda ama ayaga kalkmaya calısıo.. 3-4 gun gectıkten sonra yawas yawas ilerleme gosterdi.. gowdesınden tutarak her gece gezdırıorum yarım saat kadar.. yawas yawas yuruyebılme asamasında:)) caba gosterıo bunun ıcın.. ancak kanser olayı daha dewam edıo.. genede onu dusunmek yerıne su anda durumunun daha ıı gıtmesı ıcın cabalamam lasım.. bana ii bi ders oldu.. kendimi hazırlamam gerektiğini anladım.. desteginiz icin cok saolun arkadaslar.. gercekten cok saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 işte bu his insana her seferinde "bir daha asla hayvan almam evime" dedirten. ama her seferinde yine cayıp yine yeni bir hayvanla başbaşa kalıyorum. bu forumlarda yazım duruyordur büyük ihtimalle kedimi kaybetmiştim yıllar önce. threadim var duruyor paticikte. çok üzüldüm gerçekten, acını paylaşıyorum ve seni çok çok iyi anlıyorum. üzülme demek yersiz. üzül. ailenden birini kaybetmek gibi birşey çünkü. ama bir yandan da 14 yıl yaşamış olmasının ne kadar güzel olduğunu ve geçridiğin günleri düşün. üzüntünü hafiflet. hem bak benim kedim oralardan bi yerlerde ama benimle hala. ben buna inanıyorum. tekrar tekrar geçmiş olsun. acı çekmemesi açısından uyutmak en iyisi aslında ama insanın yüreği dayanmıyor. fakat şunu bil ki eğer uyutmazsan çok daha kötü bir şekilde kaybedebilirsin. ve o hayvan kendi tercihini yapamadığı için acı çekmeye devam etmemeli. veteriner uyutalım diyorsa gerçekten acılarını dindirmek ona yapabileceğin son iyilik olacaktır belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 silmek istemedim yazdıklarımı, son mesajı okumadan lap diye yazmıştım. çok sevindim. umarım iyileşir dostun. tekrar geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 İyileştiğine sevindim çünkü aynısını bende yaşadım 12 sene baktığımız köpeğimiz 2 gecede çok kötü duruma geldi,yüreyemedi,durmadan ayakları titriyordu.Veterinerlik fakültesin götürdük(o ara ablam 5. sınıf veterinerlik öğrencisiydi).Orda uyutmak zorunda kaldık çünkü acı gözlerinden okunuyordu.Köpeğimi hiç ağlarken görmemiştim ama o gün ağlıyordu.Gözünden yaşlar damlıyordu.En sonunda uyuttuk.Ceviz ağacımızın altına gömdük.Benim için çok iyi dosttu.Beraber büyüdük diyebilirim.Babam evden ufak bir koli girince çok merak etmiştim.İçinde baktığımda avuç kadar siyah bir köpekti.Çok severdim. Kötü oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 moral vermek istemiyorum, düzelir gibi olsa da yakın zamanda kaybediceksin dostunu.. ama daha iyi hazırlarsın belki kendini.. dolu dolu yaşadığını düşün, hayat böyle, shit happens. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 bağışıklık sistemini güçlendirir, bol bol sev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar