sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 cone die bi atis var bh ve comandoda special multi target yapiyo ama bayaa saglam yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Bence biraz anlamsız olmuş tartışma,oyunda doğru düzgün pvp mi var ki o bunu kesiyor hede hödö diye birbirimize giriyoruz?PvP tam anlamıyla rezil ötesi,umarım ilerde düzelir ama şu an pvp çok iğrenç sonuçta pvpye giriyorsan risk de alırsın. Öncelikle AT-ST alıp da master commandoya saldırtan adam öncelikle newbiedir kaybını hak etmiştir.Eğer Master commando revenge tef kullandıysa bu da lamerlıktır. İkincisi bazılarının da dediği gibi battal gazi modunda kimse dolaşamaz isterse master jedi olsun.Takım oyunu şarttır.Bu yüzden her mesleğin iyi ve kötü olduğu yerler olacaktır ki taş-kağıt-makas gibi işlesin olay. Bu yüzden ona nerf buna bilmemne diye bağıracağımıza eğlencemize bakalım daha iyi :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ya commandoya gelene kadar combat medic daha bugli bence, at 1 area poison 10 kisinin arasina 10 uda ölsün doktor yoksa yanlarinda. dun rebelin biri atti 5 kere incap oldum 1 poisonda sonra dahada oluyodumda saolsun 1 doctor cureladi oyle iyilestik. hemde mind poison , heal etsen edilmez, kacsan kacilmaz 324 324 indiriyo 2 saniede 1. ,yane diceem sudur mind poisonu yedinmi sonuc kesin ölüm istersen 10k mindin olsun. ayrica loot olayi baslayinca butun sorunlar cozulecek gibime geliyo. oyle res olup olup gelemicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: unity100, 16 September 2003 14:45 tarihinde demiş ki: iyi de birader, komando olan adamin baska HICBIR meslege yeri kalmiyor. sadece belki o da BELLKi novice medicden 2 skill alabiliyor. at st yok etmek icin master commando olmana gerek yok flame4 yapsan yeterli ki bununla flamesingle 2 elinde oluyo ( zaten master commando olunca gelen 2 ability ne flame icin nede acid icin yani acid veya flamei 4 yapsan yetiyo sadece flamecone2 ve acidcone2 geliyo master olunca o da olmasa olur bence ) bi kere dot woundu cok beter commandonun talus imperial outpostta 2 rebelin healthlerini simsiyah yapmistim dot sayesinde adamlar cok uzun sure combattan uzak kaliyolar neyse benim diyicegim su commando cok guclu belki ama adam combat uzerine uzman ve uzun sure sadece efektten olusan bi islevi olmayan silahlarla oynadilar ( gerci patchten sonra commando nüfusu aşırı arttı )bence bu gucu hakediyolar ( dot woundu disindaki ) master ch flame4 commando novice medic-FA I boyle bi template dusunmustum bi ara ama hem pve hemde pvpde abartili olur diye vazgectim ( eh onume geleni oldurursem hic bi mucadele olmazsa zevk alamam o işten ) atstyede bi ayar şart ben imperialım ama kesinlikle 3 tane at st ile dolasan tiplere gıcıgım oyunun icine ediliyo zamanında CHler 3 rancorla dolaşıyo diye bık bık edildi forumda ( soe forumları ) adamlara nerf geldi halende ufak tefek nerfler geliyo zaten ama halen atstye bi uygulama yok ( simdi en fazla 2 graulla dolaşabiliyolar ki adam mch olmak icin yirtiniyo ama 1 atst almak icin bi gun bilemedin 2 gun yeterli eger human ise char ) tef olayi ise tamamen beter bi durum ona soyleyecek bişey yok zaten kesin duzeltilmeli ( clonedan çıkıp direk saldirmayi diyorum tabi )[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bence commandoların yaptığı woundlar normal. ama normal olmayan bunu tekrar tekrar yapabilmesi.yani tef.bir türlü düzeltmediler şu olayı.bir tanede anchorheade musallat olmuş cm varmış boyuna area poison atıyormuş.station forumlarında da ondan bahsediyorlardı. at-stlere zaten diyecek birşeyim yok yumoş ayılar patlatıyor commandolar neden patlatamasın.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 asil jediler cikincada boyle forumlar acicazmi acaba, jedi geldi 10 kisiydik kesti gibi eheh :) aslan smanchi sen uzulme ben dovcem onlari , 2 miz anchor a gidicez senle clonelanip dalacaz sen poison ben flame cone daatcaz , sıkma canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bence imperialların 3 dark trooper 3 de atst store etmesi hiç fair diil, adama dalıyosun hötdenek die 3 at-st çıakrıyo veya gezerken shuttledan bi adam inio böle kovboy gibi rüzgar esiyo sora at stler basıyo[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 savaş halindeyken pet çıkartılamaz[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Abi Cm nin Area Disease i Bug li 864 medicine use istior onu kulalnirim bende o zaman. Ayricana bi gun gittim Moenia ya tek basima 3 tane rebell le gayet guzel savastim clone bile olmadim orda sonra da dondum sehrime. Bu kadar basit gidersin baskasinin sehrine Clone mlone olmadan dalarsin ne yapabiliyorsan yaparsin Baktin destiler alirsin kuyruugunu pesine donersin gerci bende 5 kisi oldurdum ama area poison atmama ragmen DB u caktim hepsine . Bu kadar basit. Cok zevk aldim.. İnsallah duzelir sorunlar diye actim bu forumu. o kadar yane. Simdi dusunuyorum da aslinda Master comando o kadar basarili deil tef yapmaz sa uzaktan vuramior zaten sana. Ama Adamlar o kadar korkuttuki bu kadar milleti tefle artik comnado gorunce insanin dalasi kalmadi. Anliyormusnuz adam TEF yapip surekli Gelip Seninle ugrasior var bole adamlar. Nasil her oyunda bug abuserlar vardir. Ha evetCM nin de poison u asmis ama bizim atma suremiz yeniden atma suremiz ve miss etme sansimiz o kadar yuksek ki Crizzz hic bilemezsin . Yani cok yuksek olsa bile posion packin atma suren ve yeniden atma suren yok Yani 1 kere atma sansin ya olur ya olmaz.. Bide mesela Miss etmeyi azalttin miss etmiycen diyelim o zaman mesela 7 metreye kadar yaklasman lazim adama da o mesfaye gidene kadar inion zaten assagiya Hadi bu sefer mesafeyi artirdin diyelim. O zaman acip misslion yani Butun materialllerin 900 ustu olucak ta asmis bisey yapican.[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Kardesim suan bence burda konusulan konu komandolardaki yenilikler eskiden cok kotu dmg veriyorlarid simdide uber veriyorlar bunun ortasini bulamamislar.Tek basina at st sololamasi nasil bir mantiktir buna evet yapabilir gozuylen bakmakda bana oldukca sacma geliyor,2ye 1 olsa eywallah ama dediginize gorede millet bosuna at st aliyor ne gerek var tek baisna bir komando aldiktan sonra 9k kusur fp vermeye set alirim daha ii.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl [Bu mesaj Virus tarafından 16 September 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ears dalıyosun derken o şekilde kastetmemiştim, yani mesela adama koşuosun daha atak yapmadın, veya bir kavga olucak ilmiyosun zart diye çıkartıyo, anladın ne demek istediğim, lütfen didiklemeyelim[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 bitmeeeez bitmeeez bitmeez bitmeeez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ehe hafiften yardirmaca olmus olabilir comando damaji dun biriyle rast geldim tefim vardi atladi bana. tabi carbineer mesleginin de `dev` lerin koydugu malca salakca alakasiz olaylari yuzunden hemen yattik yere. alet ates edilince duruyo ya. var mi boyle sacmalik. ates ederken de duruyo. sanki yerden kalkar gibi. eee hicbi halt yapamadan yiyosun adamin attigini o ara. neyse sonra kalktik gittik.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 sadats kendi BH mission terminalin nasıl oluyor? nereden alıyorsun onu bi söyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 yok ole bısı o manada solemedım, yanı ne bılıım comando icin mission termimal yok ama bızım ıcn var manasında dedım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Abi Commandolar 1.5 aydır 30-40 dmg la gezerken iyiydi şimdi düzeltilir düzeltilmez nerdeyse bütün BH ler ağlamaya başladı =) 1.si Commandoların Knockdown - Blind - Dizzy ve benzeri atakları yok o yüzden 1vs1 de hala çok ezikler... 2.si Commando silahlarının range leri inanılmaz düşük 10mt ye girmeden adama sıyrık verdiyseniz kendinizi şanslı hissediyosunuz 3.sü Commando silahları itibariylede Araç, Bina ve robot lara damage verirken bonus alıyor ki buda oldukça doğal sanırım... (belki biraz ayar çekilmesi lazım olabilir - ayrıca tek başına ATST alan adam daha göremedim ki atst min 900dmg koyuyo 2sn delayle bu adam tek vuruşta indirmiş olmalı ATSTyi o kadar armorla buda ilginç -muhtemelen ATST yi kullanan adam başka bi target a attack vermiş commando da arkadan yemiştir) 4.süde Heavy Weapon sınıfı BH içinde bi silah var ve gördüğüm kadarıyla 3k dan aşşağı vurmuyolar... Commandonun wound vermekten başka ne özelliği kalmış şimdi?[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 hocam bh olarak hic agladigimi hatırlamiyorum eger bana diosan, ustelik tam tersını yazmıstım komando hala bh ıcın kolay 1 hedef dedım . savas esnasındada benım yapamadıgım herseyı yapar bu da bole olmalı dedım, adamın meslegı bu eger bana ıstınaden soledıysen yazdıklarımı okumanı bır kez daha solerım yok baskasına ıstınaden soluyosan kızma abısı eleman daha novıce bh dır kendındekı potansıyelı bılmıyodur, derım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 genel olarak commandoların çok güçlü olduğundan bahsedilmiyor.tef sorunundan bahsediliyor.zaten commandonunda çok güçlü oldugunu düşünmüyorum.tef kullanmadan pek birşey yaptıklarını göremedim henüz.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Smanchi ve meha için söyledim =) (Gerçi bilmiyorum BH mi değillermi ama ağlama tarzlarından öyle anladım) özelliklede smanchi için heh... adam zaten itirafta etmiş ağlıyorum diye =P Etrafta komando varsada koyun ATST lerinizi cebinize ıslık çalarak uzaklaşın dimi... ;)[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 smanchi bh deigl combat medic[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Hem combat medic hemde ağlıyo haa lol :lol: Ayıp ulen smanchi =P bide sayfa sayfa destan yazmış adam heh[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Commandonun At-St yemesi doğal ama sanırım burdan en çok tartışlılan commandoların revenge tef kullanıp wound delisi yapması ki umarım 2 milenyum sonra SOE farkına vararak 1 milenyum sonra da fixler :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 sanırım ısrarla anlamak istemiyorsunuz arkadaslar bizim soyledigimiz osrun commandonun cok guclu olp olmaması deil birincisi Tef sorunu 2. si ise commandonun cok wound dmg vurması yoksa ben veya smanchi commando ezik olsun vuramasın fln demiyoruz[hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Abi Commando At-St yi nasil indiriyor assagiya. 3 dk da TEf ile o yuzden uzuldum.. Yani TEf olmasa adam belki AT-St sini suya yetistirecek Filan. Normalde bi koyusat yikmior yane.. o yuzden uzudum adam icin. Goturmeye calisior AT-ST yi adam. daha 1 metre goturemeden Commndo bey tekrar clone centerdan cikip gelio baslio dalmaya ATST bi cakio inio commando bey. Sonra tekrar kosuo dalio Clonedan cikip 7-8 kere bole yaptiktan sonra olduro zaten .. Normal de TEf olmasa Susuz bi yerde yakalarsa zaten Dgm Overtime dan indirsin ama Theed sehrinin icinde etraf bol bol su filan. Bilmiyom iste yaw neyse vaz caydim tartismaktan .. Sadece kotu bisey yane. Hakkinla indirilirse AT-ST muhtesem olur ama bole baskalarinin emeklerini suya atmak oldugu icin o adam icin uzuldum yane boruda deil kac k fp topluon. Blackice denen arkadas seni hic sevmem bilion bana bole aglio filan deme..... (Ortaligi kizistiram) MAUHAHAHAHAHAHA[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Abi simdi bende tef kullanip Area poisonla istedigim sehri, Commando yoksa tabii wound dmg verecek cok rahat daitirim tek basima ama ben ole seylerle ugrasacak bi insan deilim. Ha bide gicik oldugum olay su oldu commando sanki dunyanin krali gibi. i rule theed filan dior TEF yapip bize de laf atior orda ezik muamelesi cekior . Ahhh bide Combat medic te Area Disease bug li olmasa... 130 medicine use var bende 846 istio... muahhahahahaha[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar