Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

40 imp 2 Comandoya karsi Theed de Sonuc Mu NE??

Jackal77

Öne çıkan mesajlar

said:
Jackal77, 16 September 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
Unity Master Commandonun 81skill pointi artior bunla da Master medic olabiliyor stim D kulalnior. Bide oyuna sole bakarmisiniz BH nedir Bounty Hunter BHlar en cok neden nefret eder Jedilardan. Cunku onlarin odulu yuksektir . Ha Jedi ile kapisabilen . Ha bu arada Master Comandonun 81 skill pointi arta kalirken MAster Bounty Hunterin 33 Pointi kalior.. Gercekten bu arada bu konun Rebel veya İmperial la ilgisi yok Oyunu oynayan oyuncularin esitligiyle ilgili oldugunu savunuyorum. Ben demiorum ki Rebellere iyi olur ohhh veya imperiallara yazik bole olursa ... İki taraf icinde ayni sey tabii ki gecerli bizde de var commando zaten . Ben commando da bi problem var derken. Her iki taraf icinde duzeltilecegini dusunerek soluyorum... Sonucta İmperial commando yok mu var.... Long Live the Emperor , Quick Die to Rebel Scum and More wounds to İmperial Scum Muahahaha (bu da saka)
Devvo Bende seni ilk gordugumde Hatta goremedigim de bu ufaklik kim olmustum. :p[hline]Sman'chi NortoN
Master Combat Medic--Novice Pistoleer

iyi de guzel biraderim, comandonun tum skill treesi combat icin. bh nin skill treesinde investigation, hodo tracking var. yani adamin mesleginin yarisi adam takip etmek adam yakalamak. ayni mi olsun simdi tam olanla yarim combat olan ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

lynx'e hemen hemen dibine kadar katılıyorum. Sufiyede katılıyorum. Oyun 1vs1 oyunu değil. Ekip kurun, comandoyu önce alın. Rakibin AT ST si varsa bir oyuncu üstüne çekip alandan uzaklaştırabilir. AT ST yi indirmek yerine kullananı indirin önce.
Bir de tüm karakterinizi PVP ye göre ayarlarsanız sonu budur, daha en başlarda söylemiştim online oyunlarda ağlayan çok olur. O savaşta ölmenin de tadına varın. Yani ben pistoleer'ım. Benim tarlam bu kadar kabak verir. Riflemanin yanına koşar öldürürüm, commando beni yakar, ama iki arkadaşım uzaktan commandoya mind shot yapar en azından savaş alanından uzaklaştırır diyebilin.
Oyunu biraz UOdaki "mezarlık basmaya" döndürmüşsünüz. Bir şey diyemem, oyun tarzınızı siz belirlersiniz ama gittiğiniz yol, şeritleri sürekli değişen bir yol haberiniz ola. Commando olmak zor değil bence. İyi bir hunting party varsa, hele hele arkadaşlarınız sizin için çalışıyorsa bir gecede alınamayacak xp yok. Bir milyon xpye kadar yolu var. Ben "ah nasıl artıcak bu" dediğim llc'nin iki buçuk saat içerisinde 208K yükseldiğini gördüm, ki bu partide herkes xp peşindeydi. Rica etseydim bizim elite türk oyuncu arkadaşlardan onlar ateş etmezdi, beni heallerdi 208 değil 800-1500K arasi xp alirdim. O sebeple commando olmak zor, herşeyi hakediyolar savına katılmıyorum.
Ama olmuş bunlara böyle bir şans verilmiş, bu arkadaşlar da uğraşıp komando olmuşlar. Şimdi comando kurbanları ağlamaya başlayacak, yarın commandolar nerflenecek, o kadar çaba boşa gidecek.
Benim bu tüm olanlarda tek gördüğüm aksaklık şu revenge TEF olayıdır o tatsızmış gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mehanix-, 16 September 2003 15:02 tarihinde demiş ki:
abicim sanırım anlamak istemiyorsun
bak simdi commando olursan 81 skill pointin kaliyor daha bunu bile bilmeden hicbirseye vericek xp kalmiyor diorsun
Bh den hbrin varmi senin Master bh olunca 33 kalıyor
commando gelip pat diye master bh ye %50 wound koyunca bh ne yapmalı peki?
yada sence commandomu guclu olmalı yoksa bh mi? bu konudada bi fikrini aliim?
ben bunuda istemiyorum esit olsun yeter ztn anlamiyorum sizi imperial,rebel olayı deilki commando yani impin tekide gelip aynıseyi rebellere yapabilir yani at st gibi bi olay diil bu bana sorarsan ben at st yide savunmuyorum cok cok cok daha zor olmali onu almak... ama diil[hline]Jinnz Norton - Eclipse

komando guclu olacak tabi ki arkadasim. adamin treesi safi combat uzerine. sen diyomusun ki simdi meslegi odul avciligi olan adam comandoyla ayni olsun ? o zaman bugun ordularda comando degil odul avcisi yetistirilirdi.

bounty huntersen bounty hunting yaparsin. commando isen savasirsin. doktorsan adam tedavi edersin. yahu meslek bu demek ? olsun adam master medic de alsin. bir mi master medicle combat medic. bazi insanlar dedigim gibi 2.5 meslek aldigi halde bagiriyor. hem carbineer hem combat medic ne demek abi hic dusundun mu ? adam olumsuz nerdeyse ya ?

benim pozisyonum su ; 2-3 meslek arasi meslek alan adamlarin comando damaj yapiyor diye bagirmaya hic hakki yok. zaten 3 ayri muhabbete girmis adam tutup da bir de kendi ana alani olmayan bi meslekte esitlik istememeli.

bh gibi spesifik olup da baska meslege yer birakmayanlar icin ise, onu olan adamlar o meslekleri yapicaklar. bu is boyle. bh olduysan bhlik yapican anlamiyorum ben boyle pvp de esit olma arayisini ya ? yahu tekrar tekrar diyorum, eger comando ile bh denk ya da yakin olacak olsaydi filmlerde comandolar yerine bhler savasirdi ?

sunu anlayin, adamin MESLEGI savas. bh nin meslegi ODUL AVCILIGI. ikisi ayni olmaz.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

sufi gun cok guzel demis ekip calismasi olayinda bu online oyun single jedi knight ii degil.

fakat comando olmak zor olsa da olmasa da adamlar 1.5 ay maymun oldular alay konusu oldular. bence bastan adam gibi adam olmalari gerekirdi. `comando` kelimesinin manasi budur yahu. adam atti mi cicekler actiracak.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Mehanix BH nin işi meydan savaşında commandonun karşısına çıkmak değildir. İki mesleğin kalan skill pointleri ne olursa olsun, gerçekçi bi açıdan yaklaşırsak commandonun zaten yenmesi lazım. BH nin yapacağı şey savaş sırasında uzakta kalıp, hedefleri tek tek inceleyip bir, bilemedin iki atışla commandoyu öldürmek veya yaralamaktır.
Diyeceksin ki "iyi ama BH olmak commando olmaktan daha zor" katılıyorum. BH en zor mesleklerden birisi çünkü diğer skillerin aksine skill kolonlarından birini tamamlamak için "BH xp" denen bir şey gerekiyor ve her hedefte (hedefi tanımlıym biraz, görevi alıyorsunuz, shuttle veya starship ile başka bir şehre gidiyorsunuz, en iyi ihtimal 3km koşuyorsunuz, bu arada içinizde spawn olan redlerden dolayı bir iki kere ölüyorsunuz, gittiğinizde sizi 9K lık bir adam bekliyor, ucu ucuna öldürebilirseniz 50-60 BH xp geliyor ki ilk basamağı bile 1000 istiyor, sonra 3km geri koşuyorsunuz, aldığınız para 6K) çok az xp geliyor. Bu şartlarda insanın içi cızlıyor tabi ama şöyle düşünürsen rahatlarsın, BH'ın amacı savaş alanında bir komandoyu yenmek değil, Bounty HUnt yapmaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Unity 'e ; Sole bisey var solediginde yanlis olan... Commando Olup Sadece Fame throwera skill ver 4 e kadar . Yine ayni sekilde wound yapabilirsin... Digerlerini Bos birakk.....Yanina da İstedigin bi skilli ek olarak Al Onda Master la.. Bunu da yapan var ... Yani adam ordaki butun skillere ihtiyac duymuor ki. ON FIRE yapmak icin. Bu konu da da gorusunu aliyim. Bak Ben kendim icin solemiyorum sadece onu da yanlis anlamissin tabii ki Commndo denilen arkadasin beni cok rahat Hoplatmasi dogaldir. Ama hadi beni hoplaltti diyelim ama benim istedigim 1 kisi hoplatsin 2 kisi hoplatsin 30 veya 40 kisi deil. Anlatabiliyormuyum. Ha AT-ST de zamaninda bizi hoplatti diycen. Ahhh keske oyuna eerken baslamis olsaydim derim ayni seyi AT-ST icin de derdim. BU arada sole bi yanlis anlama var galiba oyunda. Oyun MMORPG ve cok kisi oynuo deil mi. oyunun nasil gelisecegine de bu kisiler karar verir aslinda.. Yani su sekilde O cok kisi oynar bi problem yasaniordur oyunda bug gibi bundan cikan sorunlari devoloperlar degerlendi,rir. Ona gore onlem alirlar. Ben bi sorun hissettigim icin bole bir topic actim eger sizce bole bi sorun yoksa bisey diyemioruum. O zmaan umalim ki Uzay savaslari basladigin da Ayni boyle seyler devam etsin. Bazi tip savas gemileri digelerine gore cok guclu olsun. Bi vurusta 40 kisinin savas gemisini yok etsin. Oyun oynuoruz bu arada Filmde deiliz. Tek basina comando alir AT-ST yi ufacik cocuk bile alir. Ama AT ST nin oyunda olma amaci Rebeller bir butunluk icinde savasmalari benim fikrim bunu da cok guzel yapabiliorlar isteyince... Skiller bir birlerine ihtiyac duymali o zaman gruplar daha zevkli olur. Tek bAsina bir skille istedigin HErseyi yok edebilirsen oyunda o zaman oyunda zevk namina bisey kalmaz.. Bakin bu solediklerim hala İMperial veya REbel icermior. Yani o AT-ST vs Rebel vey Comando vs İmperial olayina karsiyim... Anlatabiliyormuyum neden anlamak istemiyorsunuz... 1 AT-ST vs 30 Rebel olmamali 5 Rebel olabilir mesela...atiyorum tabii... Vede 1 COMMNADO vs 30 imperial olmamamli bence 5 imperial olmali. anlatabiliyormuyum.
Ha bu arada biri bana demiski sen Episode 6 yi seyret .. Arkadasim Filmde olan herseyi oyunla karsilastirmamani oneririm. Baska da bisey diemem sana. Unity nin de dedigi gibi cik ustune at st nin at bombayi icine. olay biter. Ama bu oyun beli zorluklari olucak ama ben bu zorluklarin her taraf icin seit olmasindan yanayim. Mesela Rebellere Sole AT-ST gucunde bi hayvan koysalarmis. NE hos olurmus bi koydumu oldurecek ama olumlu olucak...NEyse yawww uzat uzat neriye kadar donup dolasip Karsilastirmalara getirionuz olayi. Denge de olmasin isonuz. Commdo Tum theede i tek basina gelip yok etsin. At ST midir her ne karin agrisiysa o da gitsin Monia yi darmadagin etsin... Sizin istediginiz bu. Bu gidisle hic bisey olmaz ben basinda da yazdigim gibi sorunlarinizi dile getirin demistim. Adamlar direkt aaa olum mu sizin AT-ST bize bole yapiordu ohhh iyi olmus bizimde commandomuz size ayni seyi yapiordan girior olaya.... Nasil bir mantalite bu ... Yapin arkadaslar herkes kafasina gore oynuor commnado olun glin theede daitin butun imperiallleri 40 kisi mi istersin 50 kisi mi 1000 kisi mi bi commado yeter harika olur.. İmperial ler de AT ST lerle sizi daitsin... HERKESE COK EYLENİR....................[hline]Sman'chi NortoN

[Bu mesaj Jackal77 tarafından 16 September 2003 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oysa bu threedi acarken ki amacim arkadaslar dan sole bi tepki almak ti evet haklşisin bu AT-ST nin de gucu fazla yada baska su problem var bu problem var... Rebeller de ayni skintilari cekti ama bunlarin hepsi yanlis.. Ama nerde bu zihniyet.. Yok ABicim Yok. Bu mantalite yanlis O kadar....
Benim uzuldugum gercekten uzuldum konu bu.[hline]Sman'chi NortoN

Sosyal ağlarda paylaş

e o 40 kisinin icerisinde bi combat medic yok mu ? heal etsin adamlari ranged ? ya da master doctor ? oyunun amaci zaten bu ekip isi. millet 30 kisi toplanip aynen ingiltereye baskina giden iskoclar gibi hepsi savasci gitmesin madem.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Bu mesajım biraz Mehanix e yönelik.

Öncelikle Mehanix tamamen yazımdan lafları alıp alıp çarpıtmışsın.O yüzden sana özene bezene anlatmaya çalışacağım.

1.Benim orada dediğim laf eğer güç manyağı isen ve en güçlü olmak istiyorsan, hangi charı en güçlü görüyorsan gidip ona kasarsın bu commando olur,AT-ST'li imperial olur, bu utanılacak birşey değildir.Sonuçta ben orada herkes commando olsun demiyorum ki, senden başka böyle anlayan da yok zaten.

Kalkıp bükemediğin bileği kırdırtmaya çalışmak yada hakkını vermek yerine adama çamur atmak gibi birşeydir ağlamak.Bilek güreşini iyi yapmak istiyorsan, yenildiğin adama çamur atacağına ya da o sol elle güreşsin diyeceğine, gider body çalışırsın.

2.Bakınız Sufi,Unity,Gunn ne kadar güzel anlatmış olayı.Özellikle Gunn hiç çekinmeden yazmışta bi kaç taktik, yarın öbür gün Gunn beni bu taktikle yendiğinde, ben adamı takdir ederim, erkeksen AT-ST eme teke tek dal diyeceğime.

3.Superman'e bile kriptonit işliyor hiçbir şey etkilemezse, yani sen AT-ST sahibi olunca ya da commando olunca elbet birşeyin yada bir mesleğin de seni yoketmesi gerek, bu yüzden başkasında görüp AT-ST kurbanı olunca ve AT-ST niz olupta yokedilince ağlamanız son derece yersiz bir olay.

4.Mehanix'e son lafıma gelince boşuna post etmek istemiyorum, ama gelen cevaplara bakacak olursan benim yazımın ; Savunma kalkanlarını açıp, sadece lafları ve eleştirileri özenle ayıklayarak bunlara cevap vermeye çalışanlar dışında gayet iyi amacına ulaştığını ve anlaşıldığını görebilirsin.

5.Ben bu yazıyı yazmadan önce oturup tüm cevapları okudum.Biliyorum ki bu yazıma da ters cevaplar gelip, özenle laflarım çarpıtılacak, o yüzden lütfen yazdıklarımı soğukkanlılıkla, size sataşma niyeti taşımadan sadece bi gerçeği anlatmaya çalıştığımı düşünerek okuyun.

Çünkü eğer burada yazdıklarımıza sadece kuru gürültü yaparak aha bak burada herkese commando ol demişsin gibi , saçma konu dışına çıkan cevaplar yazarak, oh adama burdan lafı ne güzel oturttum, puanı aldım modunda cevaplar yazarsanız, sadece forumdaki stresi artırırsınız.

Belki uslup açısından benim de hatalarım olmuş olabilir, ama asla burada biri ile tartışma içine gireceksem, bunu saçma sapan laf çarpıtmalarıyla yapmam.

Not: Biliyorum ki bu yazımdan da anlatmak istediğim yine bazı kişiler tarafından anlaşılmayacak ama burada Sufi,Gunn,Unity e sataşma, eleştirilme kaygısı duymadan, anlatmak istediğimi anlayıp kendileri de topice güzel cevaplar yazdıkları için teşekkür ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Unity Bak bug kullanio commando ondan da bahsediyoruz. Mesela Biz oldurduk Commdo yu. adam cikiior biz dalior ben suya yetisip On FIRE gecene kadar oluorum MAster COmbat medigim Helliyom tabii.. Neyse ben oluyum Master Doctorlar var.. Onlar a da ayni seyi yapior neyse onalar bizim woundlari duzeltti diyelim. Tabii ilk kendinin kileri duzelttikten sonra.. Tabii bu sirada Commnado oldu. Adam 1 dk sonra Clone centerdan cikior gelior bi daha vuruo full wound oluon yine. Doctor da 3-5 10 kere yapior woundlari. Duzeltior ama adam 50 kere olup full gucle gelebilior ustumuze clone olmus bi kere..
Clone centerdan cikinca adam sen dalamiyorsun ona. Neden cunku Covert oluo yani ama onun sana dalma hakki var onun nedeni bilinmez adam taaa yani,na kadar gelior... Bole dibinde duruyor Muahahahah guluor . You are all İdiots İ rule İMPERİALS diye bagirinio. Theed gibi imperial sehirde. Sonra bi Aley etrafa 4 kisi zaten ON fıre olup suya yetismeye calisior... Yoksa 3-5 sn icinde oluorsun suya yetisemezsen adam gelip DB de atmior kalkiorsun ON fıre Devam ... Aaaa bitti guc Her sey sip sihay oldu diyorsun bu sirada o baskalari ile ugrasirken sen Doctorunu buluorsun adam gelior bu Sefer sana deil DOCTORu o HAle Sokuyor... Bu Bole devam edior duruor 2.5 saat kadar... 2.5 saat boyunca commando oluor Clone center da kalkip 3 kisi yi full wound birakabilecek dmgini yapior sonra oluor sonra tekrar clone centrda kalkior yine ayni seyi yapior....
Ben ce buna cozum su ... kim olursa olsun 3 kere kendi sehri disinda baska bi sehirde oldumu kendi sehrine isinlanmali. gibi bisey olabilir.... UZun yazdim tam olayi nlatabilmek amaciyla... Ha bu hala dogru gayet iyi yapmis adam diorsan uzgunum bu oyun dan ben bole zevk alamaiyorum... 2.5 saat boyunca hic birsey yapamion. Haaa bide su var mesela Tamam komple wound oldun. Gidiyim Med centerda bi iylesiim dion. Orda sana wound heal yapan canum Doctorlara da dalma hakki doguyor mide Medical Centeri Temizlior ustune bu Commndo Sahis. O da mi yetmedi Bide cantina aha bitti zaten theed.... Tesekkurler.....
Bye bye from me![hline]Sman'chi NortoN

Sosyal ağlarda paylaş

Jackal clone olayında kesinlikle haklısın, zaten buna birşey yapılması şart, 15 dakka savaşamama gibi vs..

Burada zaten kimse seni clone commando olayında haksız görmüyor, ama o 40 a 1 olayında yanılıyorsun.Çünkü ben adam gibi 5-6 kişilik rebel teamlerin at-st,storm trooperlarin canına okuduğunu gördüm.

Eee bu adamların farkı ne, şöyle anlatayım adamlar bilincindeler işin, öyle biri bağırıp, 10 kişi toplanıp, hede hödö sağa sola dalmıyorlar.Organize ve taktik kullanıyorlar (bakınız: Gunn bikaç taktiği anlatmış)

Ha ama o clone olayına çözüm gelirse iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

sana veya baskasıyla benim bir derdim yok ne dediysen o konuda yazı yazdım carpıtmadımda
bak sevgili arkadasım bh nin ne yapması gerektigini biliyorum...
ztn ben pistoleer bh yim ve dier pistol skillerinide alıyorum tam anlamıyla pistoleer ım yani...
ben baskaları icin kastediyorum
herneyse sanırım anlatamıyorum yada anlamak istemiyorsun?
at st 1 kere sadece human ırkı alabilir dier ırklar 2 katı fp ye alındıgı icin kasmaz bile 1 herkez at st icin kasıp almak zorunda deil bir kommandoyla aynı seviyeye gelmek icin 2
ben commando guclu olmasın ezilsin demiyorum gkimseyi yenemez de demiyorum ztn smanchide ole demiyor
bizim ısrarla soylemeye calıstıgımız wound dmg ama hala bu olayı gormuyorsunuz
fire cone olayının sende fazla vurdugunu biliyorum bende serverdaki herkezde biliyor mrk etme ne de olsa nerflenicek biz burda bu konuyu konusuyoruz ama siz commando at st yi alır commando bh yi alır tum server ı alır kasın sizde alın kıskanmayın gibi saçma seyler soyluyorsunuz...
vede yani smanın dedigi gibi tek bi skill barında yukselince yapabiliyorsunuz bu olayı master commando olmaya flnda gerek yok yani...
msjları dikkatli okursanız bizim commandoya bisey demedigimizi sadece fire cone a kızdıgımızı anlayacaksınız...
ama yok boyle aglmayın vırt zırt diyip bizi kızdırmanında hic geregi yok...[hline]Jinnz Norton - Eclipse

[Bu mesaj -Mehanix- tarafından 16 September 2003 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw herhalde duel yapmio ki bu 40 kisi commando ile iclerinde MAster Doctorlar MAster Combat medicler. Bunda taktik yapicakta bisey yok. Kesinlikle anlatilmak istenen burda TEf olayi. yapan Comandolar zaten. Basindan beri anlatilmak istenen bu baska turlu 40 kisi alamaz zaten 1 basina bi commdo yani iclerinde Master Doctor MAster CM BHlar bilem neler varken... bi dusunsenize bole biseyin imkani varmi neden acildi bu threed .[hline]Sman'chi NortoN

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mehanix-, 16 September 2003 16:08 tarihinde demiş ki:
herkez at st icin kasıp almak zorunda deil bir kommandoyla aynı seviyeye gelmek icin 2

komandoyla ayni seviyeye gelemezsin, kimse de gelmemeli iste. sen master weaponsmithle ws isinde esit seviyeye gelmeyi talep edebiliyo musun ? edemiyosun cunku alanlar ortak degil. ortak olsa da masteriyle ayni seviyeyi talep edemezdi baska meslek. ama combat herkesde ortak olabilen bir alan. sunu anla ki combat comandonun MESLEGI. onun isi bu. tabii ki HICBIR meslek HICBIR sey alip comandoyla esit hale gelmesin bu nasi is ya ? adam skillerini harcamis, oteki zaman harciyo fp basip atst cikariyo 3 tane comandoyla esit. olmaz.

comandoyla hicbir oyuncu esit seviyeye gelmemeli. BIRKAC oyuncu beraber esit seviyeye gelmeli. bunun sayisi tartisilabilir.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Mehanix zaten bana yazdığın cevaplardan ne kadar kızdığın anlaşılıyor.O yüzden diğer konulara boşuna girmiyorum.

Ama konuyu çarpıtıyorsunuz.Çünkü bundan 1 ay önce burada aynen AT-ST haksızlıktır dendi.Bugün bu topiğin ilk mesajlarında da AT-ST ölüyor commando haksızlıktır dendi.

Son kez tekrar edeyim ONLINE bir oyunda tek başına solo süper güç olamazsın(öyle oyunlar vardır ve niyetin öyle bir oyunsa SWG yanlış bir seçimdir.), sonuçta 2 tane AT-ST m var süperim bi anchorheadi basayım, herkesi yenerim mantığıyla hareket edip, AT-ST'en yokolursa ve sen gelip burada commando abarmış, AT-ST mi hemen yoketti dersen, ben de sana ağlıyorsun derim.Ama eğer niyetin böyle birşey değil de gerçekten yanlış giden birşeyi düzeltmekse, o zaman gerekirse özür dilemesini de bilirim.(Tabii aynı saygıyı gördükçe)

Üst paragraf sağa sola hede hödö dalıp, adam AT-ST ile bizi yoketti diyenler için de geçerlidir.Benim anlamadığım sizin ne eksiğiniz var diğer oyunculardan, adamlar madem 5-6 kişi AT-ST vs.. rahat alabiliyor, siz niye alamayasınız, kafanızı kullanıp taktik yapmak çok mu zor? Commando mu alacaksın, bi sniper bi melee 5 dakkada mind ile işini bitirebilirsin, burada ehehe sol tuşa iki kere tıkladım şimdi adamım 2 vuruşta öldürecek dersen, bi sonuca varman mümkün değil.

Başından beri burada anlatılmaya çalışan bu, online oyun oynuyorsunuz, karşınızda salak AI zekası yok, kafanızı kullanın yeteneğinizle karşınızdakini alt etmeye çalışın.İlla tek başınıza bir odada comp başında oynuyorsunuz diye bu, diğer oyuncuları iki tuşla öldürebilcek süper özellikleriniz olmasını gerektirmez.Eğer kolay para kazanmak istiyorsan artisan olursun, savaşmak istiyorsan fighter.Ama birini yenemiyorsan ya da taktik üretemiyorsan, bu da senin sorunundur, sen yenemiyorsan, kimse yenemez diye bir kaide yoktur.

Oyunda yanlışlar var doğrudur,clone vs.. ama şimdiye kadar söylediklerinizin bazıları yanlışlıklardan bahsetmekten çok sadece yakınmaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Hem bu eşitlik furyası nedir anlamadım gitti, kaç tane adam gördüm AT-ST öldürünce bunlar adil değil diyip, 1 hafta sonra AT-ST ile anchor basan.

Hem Unity nin dediği gibi commando niye pistoolerla eşit olsun ki, adamın adı bile yeterli, işi gücü savaşmak, teke tek alamazsan mahalleden arkadaşlarını toplayıp dalarsın.

BH adı üstünde BİRİNİN başına konan ödül için O TEK KİŞİYİ avlar.Gunn çok güzel anlatmış.Sadece vazgeçin şu teke tekte eşitlik olayından, çünkü böyle giderse yarında ya rifleman conceal shot ile rancor aliyor, banane pistolada sneak shot koyalıma döner olay.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler erken konusmamak lazim diyorum heleki meslekleri tamamlamadan yorum yapmak sacma olur ben bir komandonun teraskasi master karsisinda maymuna dondugunu gordum fukara yerden kalkamadi, bh a gelince evet skill puanlarimin hepsini buna harcadim ama gayet keyifliyim oyuna basladigimdan beri gezemedigim her yeri geziyorum, ustelik bana ait bir mission terminalim var bide ustune ustelik buradan bide para kazaniyorum gorevler 6k henuz senın icin doru gunn o gorevler in karsiligi nakit olarak yukseliyor tahmınım masterda 20k falan olur herhalde. pvp de komando ve bh kapısmasına gelince bence cok ortada bır konu; muhtemelen comando kaybedecektir. cunku onun sılahlarının gucunun karsısında atak sikliginda problem var silahın soguması gerekiyor bh ta ise ole bisi yok ust uste ıstedıgınız yada hamınız yettıgı kadar cakıyosunuz en son 12750 civari damage attıgımı bılıyorum. savas alanına gelince savas alanında benım ısım yok keyıf olsun dıe ortama gırer gorevımı yaparım. onun harıcınde tabıkı bu adam onemlı bir segment olacak, tıpkı grubun ıcınde doktor ve medıc olması gereklılıgı gıbı. sımdı topunuza diyom yapmayın beyler kavrayın artık herkesın arasında 1 takım farklar olacak ve herkes te o farka gore para kazanacak ev yapacak bu oyun sadece pvp yada savas uzerıne donmuyor. pek cogunun dedıgı gıbı secımınızı sız yapar ve ona gore oynarsınız.olması gerekenden fazlasını ıstemeyın.isinize bakın.bh olmaya gelınce fıkırdır saygı duyarım.ben bundan keyıf alıyorum oyun ıcınde ılgınc enstantaneler oluyor tek sorun gorevlerın fazla buglı olması . bh olunca bı sure sıonra fazla adam dograrsanız bı gun bıde bakıyosunuz arkanızdan 6k hamlı bı lavuk kıralamıslar ve gondermısler senı avlamaya calısyo falan fılan. ben cok eglenıyorum hocam.comando su kadar caktı caksın baba ya ben gecen anchordaydım woundlarım vardı onları heal edıyodum at st gelmıs mekana mıllet 5 dakkadır saldiriyo, dedım noluyo cocuklar nıye kastı cıktım single 2 bastım alete 4 tane basmıs ust uste :) combat tan bı baktım 4 de 5000 cakmıs bu arada at st olmeden benı ıncap ettı ama o da 2 sn ıcınde patladı ben cok eglendım baba olay budur. doctor olsaydımda mılletı ıyılestırır yıne keyıf alırdım, armorsmıth olsam yaptıgım armorların ne kadar ıse yaradıgını gorur yıne sevınırdım vs vs bırakın baba bu ıslerı keyfınıze bakın yahu.
sıze ne komandodan sundan bundan factıonın var ve bı savastasın ıstemıyosan wound yemek gırmezsın olaya yok onemlı degıl dıosan takılırsın. bende gordum o 2 komandoyu orada bır suru kapısma vardı ama orada atladıgınız bır master doctorda vardı ve o elemanı 2 komandoda olduremedı ya buna ne dıceksınız sımdı,ooo doctorun olmesı lazımdı vah vah vah. budur kardesım olay alın yanınıza doctorunuzu medıcınızı komandonuzu ve dıger combat adamlarınızı yapın operasyon bakalım hangı guc sızı durdurabılecek.
Sosyal ağlarda paylaş

sımdı bıde acıklamak lazım 4 tane sıngle 5k dan 20 eder at st de 17 k var dersınız, malum yenıler var llc de tek bır poola focuslanıp ates edemıyosunuz health ve actıona buyuk hasar vermesı kuvvetle muhtemel.17k ham eger bh takı pıstolde bulunan torso shot yada eye shot gıbı atıslarda gecerlı, ona gore degerlendırmek lazım sımdı bıde su konu var 30 tane novıce adamı bır araya getırsenız ve komandonun karsısında yada bh karsısında pek sansı olmaz gercı bh ındırırlerde, bak onuda solıım yakın mesafede bana saldıracak kalabalık grubun cok dıkkat etmesı gerekır cunku bana yaklasırlarsa komandoda oldugu gıbı 1 cpne yaparım ve muhtemelen her seferınde 5 de gıkı cıkmadan cennete gıder tek far ben wound veremem.

adam gunde 1000k kazanıyor kımse demıyor ben bısı kaznamıyom dıe, dıyemezsın kardesım (her ne kadar ben o kredıyı bı arada hıc gormedıysemde) burada bı savas var ben ole takılacam aksıyonu gordugumdede atlarım dıosan sana gelecek aksıyonun karsılıgı bu, grup yapın guc toplayın oimp lerın elindekı aletlerle sanıyomusunuzkı anchorda 1 tane rebel kalır, ama kalıyo neden organızasyon yok, ondan sona benım basıma bu geldı. tek basına guclu olmak ıstıyosan ya komando olacan yada bh bunun lamı cımı yok. kı onlarında caresız duruma dusmesı o kadar kolay kı. neyse buradakı pek cogu gıbı bende kızdım bu mevzulara bu bebe hesaplarına uslubum bıraz sert gelmıs olabılrı o yuzden yazımı hepınızden ozur dıleyerek kapatıyorum.
may the force be wıth you
oh be.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...