oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Cons said: çok yazar şehirlerarası telekom fiyatları ucuzlattı aga. eskisi kadar yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Daesu said: olmadı SİNİRDEN ELİM AYAĞIM TİTRİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ankaradayım kız arkadasım istanbulda. karsılıklı guven olunca sevgı olunca oluyor. olmaz diye birsey yok ama tabi zor oluyor. kız arkadasınızı yanınızda olmasını istediginiz anda ona ihtiyacınız oldugu anda, koyuyor insana. genelde hafta sonları gorusuyoruz. haftalık görüştüğümzde oluyor 2-3 haftaya çıktığıda oluyor bazen. diger arkadaslarında dedıgı gıbı o kavusacagınız anın yaklasması apayrı bir duygu. helekı otobuste uçakta yanına giderken duyduğunuz özlem tarif edilemez. ama şuda var bu ilişkinin gidişatına bağlı bir konu. sırf sevgili zaman geçirme muhabbeti varsa yürümesi oldukça zor. ama işin içinde ciddiyet ve gelecek planlarıda mevcutsa mümkün, gayette olabilir birşey. en kötü yanlarından biri telefona çok fazla bağımlı olmanız, telefonun hiçbir zaman yanyana olmanızın yerini tutması, telefondaki karşılıklı olarak birbirni yanlış olmanın çok kolay olması ve bu nedenle ufak tartışmalar. bu tartışmaları telafi etmek de bir sıkıntı. yanyana olduğunuzda tartışınca kısa bir süre karşı tarafın gönlünü almak kolay, ama telefonda bu daha zor oluyor. gönlünü alayım derken işi dahada büyük bir tartışmaya çevirmek de olası. yinede dedigim gibi işin icinde ciddiyet, ask , sevgi , karsılıklı güven varsa, birazda telefondaki tartışmaların üstesinden gelebilirim diyebiliyorsanız olmayacak birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 üstteki yazı gayet açıklamış durumu . gidişatıyla alakalı ilişkinin , çok insan tanıyorum şehirler arası ilişkiyi yürütebilen. ama yeni yeni bir şeylerse gerçekten olmazsa olmuyor ,zorlamanın pek anlamı yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 he tabı bırde sehirler arasının +maddiyat kısmınıda unutmamak lazım. bunuda göz onune almak lazım.. gidis gelis sonucta hep masraf, bırde ustune zaten haftalık fln gorusuldugu ıcın ondada ıyı yerlere gıtmek istiyor ınsan. maddi durumunuz buna elverecekmi dusunmek lazım. harclıkla aileden alınanla idare etmek zor. iste anca calısıyorsanız sabit bir geliriniz varsa rahat edebilirsiniz.. bır onemlı konuda yolculuk mevzusu. bır sure sonra otobusle gıtmek ınsana zulum oluyor zor geliyor 4-5 saatlık yol. onada en iyi cozum erken 3-5 gun onceden rezerveli flypgs.com ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hızlı tren gelsin ,izmir -ankara dalıyoruz ortama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 göçebe yaşayacaksan olur ama öbür türlü çooook zoooorrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bu konularda yine de fazla teorik takılmamak lazım hatalara sebebiyet verebiliyor. karşılıklı sevgi saygı olunca herşey olur tabi ama dış etkilerden tamamen izole bir ilişki yaşımıyorsunuz bunu unutmak lazım, teori üretirken tüm parametreleri ve etmenleri çok iyi hesap etmediğin sürece sadece olası bir durumu ortaya koymuş oluyorsun, olması en olası durumu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 olmaz öyle şey.. bakasının kısmetine eluzatmak gibi bir şey bu.. oturun oturduğunz yerde ve evinmizin etrafıdnan kızbulun..anneniz ne güne duruyor? haydi anneler hamama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 malik said: hızlı tren gelsin ,izmir -ankara dalıyoruz ortama :P ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 korax said: bence bunu söylemek yanlış.Ben milletlerarası sürdürebilip evlendim yani.İstedikten sonra bırak şehri gezegenlerarası bile olur. milletler arasına tam destek veriorm..biz evlenemedik evlenemicez de belki ama...güzel gunlerdi pey peyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Şehirlerarası platonik aşk bile olmuyo lan. Uğraşma bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bu topice yazmıştım galiba hatırlamıyorum neyse.. şehirler arası aşk olmaz.olmamalı benim ilk resmi sevgilim başka şehirdendi.yazın tanışdıydık.bundan 5 sene once falan.o zamanlar gerçekten sevdiğimi anladıgım tek kızdı.ama işte mesafe girdimi biter ilk olmasına ragmen yaz bittikten 2 hafta sora ayrıldım.insan sevgilisini öpmeli koklamalı.uzaktan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Hergün ona ayırabilecek 30 dakikan ve tabi bolca kontürün varsa yürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 şehirler arası ilişki bence sakıncalı ilişkidir. uzak durmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Denemek lazım, olur olur. Evet olur. Çok güzel olur. Süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 olmaz mı?! biz yıllarca uzaktan yürüttük, şimdi evliyiz ve mutluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 BoaCh said: maddi kayıbı fena ya...yemedim içmedim SIÇMADIM ki gidiyim die =D 2 gunde 150$ lik telefon harcamasi yaptim.. maddi kayip mi ? ruhum kayboldu ulan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ülkeler arasında almanya avantajları bitmiyor :) türkiyeye butun sabit hatlara sadece ayda 14 euro sınırsız telefon imkani. ayrıca bu tarıfenın icinde tum almanya avrupa amerika avustralya japonya cin de var. almanyadasınız japonyada kız arkadasınız var , hiç sorun deil , uyurken bile telefonu acık birakabilirsiniz artik. reklamimi yapar kacarim reklam kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Benimde sevdiceğim Rusya'da yaşıyor n'apıcaz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 avea içi 5000 sms beleş...10 dkkası 2 kontor ftw...onlar sayesinde yaşıyo ilişki ha bide dediiim gibi yemeyip içmeyip sıçmayıp 3 hftada 2 hftada bi aileden gizli 1 günlüüüne (1 gece 1 gün) izmire gitmek...2-3 ay girse araya çok zor olur...seneye izmir de bi üni kazanıp gitmek temennim...1 senede şehirler arası idare edebilirim die düşünüorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 her limanda bı tane gemıcı mısalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 İlişki dediğin tek gecelik olur. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 +1 katılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 RabbiT said: İlişki dediğin tek gecelik olur. :)-D lol, hayatimda boyle "hayvan" ca baska bir soz duymadim, uzgunum demek ki butun sevgi/ask vs senin icin aslinda cinselligin tatmininden geciyor. aferin. hayvanlardan ne farkin kaldi acaba simdi, onu sorgulayayim birkac hafta, bakalim neler cikacak :) ultimatr'den beri buralardayim(eski user drake, merak ediyorsan) boyle bir soz etmemistim bugune kadar kimseye de, hak ettin, uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar