Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şehirler arası ilişki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun Bathory ve helal olsun walla...

Ben şahsen inanmıyorum uzak mesafeli ilişkilere; askerlik gibi zoraki bir durum haricinde diğer bütün seçenekler tercih gibi geliyor bana...

Eh doğal olarak uzak kalmış olmayı da tercih etmiş oluyorsun...

Ama takdir ettim, bravo...
Mesaj tarihi:
arka mahalle bile uzak aynı apartmandan bulun.
uğraşılmayası kolpa ilişkiler. çok kuul olmayada qerek yok. ne dıyorum ben ya. neyse bı ara yazarım duzgun bişeyler. gönder (alt S)
Mesaj tarihi:
sehir disina cikarken yapilmasi gereken seyler, sevgiliyi unutmak ve yasi buyutmekmis. o kizlar size sms atarken baskalari tarafindan agir yaziliyolar.
Mesaj tarihi:
-Ali'nin sana selamı var.
-Hangi Ali?
-Şehirler Arası Otobüs Terminali.

Sanırım Beyaz yapmış idi bu espriyi, 2 gündür yazıp yazmama konusunda kendimle sürdürdüğüm mücadeleyi kaybettim ahanda yazdım.
Mesaj tarihi:
Bizler alterno nation cocuguyuz Pent'cim. Kanımızda var biliyosun.
Biliyorum sırf alterno dogdum diye ikiz yada üçüz cocugum falan olur, hatta onlar da mohawk ve piercingle dogarlar.
Mesaj tarihi:
eee bende alternatif sayılabilir miyim abi?
5 ay olmuştur heralde başlayalı 5 aydır long distance götürüyorum taaaaaaaaaaaa eskişehir-istanbul arası ama 2 gün sonra ankarada buluşacağız:p
ps: ciddiyim lol
Mesaj tarihi:
walla ümidini kırmak istemem ama yürümüyo..
tatilde cok sevidigm biri vardı,farklı sehirlerde yasıoduk normalde.. noolcak sevgi herseyin üstesinden gelir tel.de konusalım sesini duyiyim yeter bana sürer bu iliski diodum ama tatilden dönünce hersey deisti.. sevgili dediin zor gününde yanında olucak,beraber bisiler paylasıcaksn bisiler yasıcaksn.. ama uzakta olunca tüm bunları bulustuunus tek bi güne sıgdırmaya calısıosun ve olmuo maalesef..
basaranlar varsa bilemem tabii.. ben yapamadm..
Mesaj tarihi:
zor gununde yanında olucak mentalitesi biraz zayıflıga giriyor.
hayatın her anında yanlızsın zaten,bazi seylerin altından tek basina kalkamiyorsan kendini sorgulaman gerekir.
Mesaj tarihi:
sanırım sorumun cevabını aldım. yüzlerce olmaz ve 2 tane olur cevabına karşın kafamdaki cevap şu:
-gittiği yere kadar gider tarzı anlayışa sahip sevgilililikler yürümez. çünkü çilesini çekmeye değecek bir hedefleri yok.
-nişan, evlilik, beraber yaşama vs. her türlü amaca sahip bir ilişki ise sevgiyle beraber olunca gezegenler arası bile yürür...
Mesaj tarihi:
said:
zor gununde yanında olucak mentalitesi biraz zayıflıga giriyor.
hayatın her anında yanlızsın zaten,bazi seylerin altından tek basina kalkamiyorsan kendini sorgulaman gerekir.

ne güzel demişsin aslında ged.
Mesaj tarihi:
bu arada topici okurken dikkatimi çekti insanların yürümez demesinin sebebi genellikle kız aldatır vs. gibi nedenler olmuş.
aldatmıyacağını "biliyorum" diyebilirim.
tamam biraz iddialı oldu ama kafamda hiç bir zaman "ya aldatırsa" şeysi olmadı...
  • Yeni Oluştur...