mawiman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 arkadaşım mekan ayrı olursa geçirilen zamanlarda ayrı olur zaman ve mekan ayrı olursada aşk olmaz özlem olur özlemin oldugu yerde unutkanlık ve alışkanlıklar başlar buda tutkuyu öldürü ve böyle yavaşca ayrılık başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Erkekler dayanabilir, ama başka şehirdeki kız dayanamaz ve aldatır. Etrafta da örnekleri çokça görülmüştür. Tecrübeyle sabittir =) (Çok sevdiğiniz göz önünde bulundurularak yazılmıştır. Yoksa erkek de aldatabilir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 @zlorwf: Espri çok süferdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 duende; olur olur. sadece birtek noktada çok kesin anlaşmanız lazım; ne zaman biteceği belli olmalı ayrılığın. eğer belirsiz bir zaman dilimi ya da upuzuuun seneler değil de, üç - beş ay hatta bir - iki seneden bahsediyorsan biraz özveri ve karşılıklı güvenle gayet güzel olur. yaptım oradan biliyorum. ama dediğim gibi sürenin kesinlikle belirsiz olmaması lazım. bunlara rağmen yürümüyorsa da boşver yürümesin daha iyi demektir zaten; eğer biriniz arkasını dönünce diğeri yoldan çıkacaksa yol yakınken bilmekte fayda var. ayrıca deneyip görmek en iyisi, yürümese bile en azından ileride kendi kendini yiyip bitirmezsin "keşke deneseydik" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Denendi, onaylanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Olurmu olmazmı diye kendini germek yerine, olursa olur olmazsa olmaz diyip, oluruna bırakmak en iyisi... Neticede aradaki mesafe yada başka herhangi bişey sorun yaratmasa bile, bir süre sonra bitecek. O an belki hiç bitmiyecek sancaksın ama bitecek. O gün geldiğinde gerilmemek için, şimdiden rahat ol sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 KARS'TAN MANITA YAPTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Denemekte fayda var diyen arkadaşlar için söylüyorum. Denemeyince 1 üzülecekse, deneyip te ayrılınca 100 üzülecek. Bütün postları okuyunca %85 olmaz gibi bir sonuç çıkıyor ortaya. Böyle bir yüzde sanırım doğruyu gösteriyordurç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 bu işleri yüzdeye vurmak doğru bişi deilki. 10kişi yapar başaramaz 2kişi başarılı olur yani. forumdakilerin çoğu olmaz dedi diye olmayacak diye bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 e yüzde vermek doğru olmaz demişsin sora 12 de 2 gibi bi oranla %83.3 ü wurmuşsun adam da %85 demiş zaten. asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 yanlış anlamışşsın sen (veya yanlış anlattim) yüzde ile olcak iş değil diyorum işte o örneğide yüzde vermenin sağlıklı olmayacağını belirtmek için vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 belki ben anladım da geyik yaptım hani : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 o zaman ben senin geyik yaptığını anlamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 dün bi arkadaşımın daha şehirler arası ilişkisinin bittiğini örendim. olmuyo hakikaten. kaldıramıyo kız tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 O_o sadece kız tarafımı haksızlık efenin haksızlık olmalı olmalı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 uzak ılıskıde yanlız kalmayı becerebılmek onemlı. ama benım gordugum kızlar bunu basaramıyor. hep ilgi tam ilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 hep ilgi tam ilgi evet. problem budur, kız tarafıdır. edit=nitekim dün de erkek arkadaşım var diyen bir kız barda bi herifin peşinde 3 saat dolaşıp sonunda tanışmayı becerdi, sonra bizle dönmedi çocukla kaldı. neymiş ? oha. [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 19:17 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 herkesin kişiliği farklıdır bir tutmayı sevmem ben yok avrupad da görüyorum herkes bir rahat ama kişide bitiyor işte kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 hepimiz insanız hepimiz de aynı hataları tekrar edip duruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 so sayeth the wise sly-one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ne yazıkkı katılmamak elde degil. hepimiz aynı hataları tekrar edıp duruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Peh bide kızın hergün yaklaşık 3 metre ilerde durması ama aranızda dağlar gibi mesafe olası durumu var... Bunun ilacını bilen var mı? Varsa yüksek dozda verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 25 cm deseydin belki bulurdum bişey ama 3 metre çok fazla. =( evet, geyik lazım biraz. ama onun çözümü yok bildiim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 geçen yıl ben başka o başka bir şehirde okuldaydık. bu yıl ben yurt dışındayım o da türkiyede. henüz büyük bir sorun çıkmadı ortaya. bakalım sonumuz hayır olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 7 yıldır Türkiye - Amerika arası ili$ki ya$ıyorum. Bayram sonrası ni$anlanıyoruz kısmetse. Zor yılları atlattık sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar