Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 O iyimiş vallaha bizde para kazanalım o kadar arşivi boşamı yapıyoruz demi iyi vallaha oh ne güzel =) [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 20:10 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 real player mi? full metal panic abi cok kotu coook cidden yane ben satan bi insan deilim allaha sukur 200 dvd arsivim war ama yane real player satilmaz ayiptur yaziktir avi rip olmayan dizi anime satmak gunahtir ala ala direk cocuk kandirmak cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Arsivde hic Real player kalmamistir hepsi avi olmustur.Update etmeyince uzun suredir... benimde 250 dvd kadar arsivim varda yazmaya useniyorum listeye.Bi ara gaz olup yazdim boyle bunlari.Gerisi duruyo.Canim sıkılınca yazarim gerisinide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar