Rhoube Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mp3 player almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Bunu yazarken özeliklerini felanda yazsanız iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 iriver imp 100 cd mp3 player. $60 civarı bişey. Çok bi ekstrası yok ama sağlamdır, iyi çalar. Fiyatı da uygun[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 m-any dual play hem kasetçalrada hem de mp3 player olarak kullanabilrsin mmc yuvasına 256 mb kadar mmc alır kendisi 128 mb sabit diski olanın fiyatı 150 $ + kdv gibi bişidi aynnış hatırlamıosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Sağ olun beyler yardımlar için ama ben sadece mp3 player istiyorum küçük bir şey olsun max md boyutları felan gibin. Memory card desteklerse fena olmaz ama desteklemiyip kendiliğinden 256mb gibin bir hafızası olursa yeterli olur sanırım. Bu isteklere cvp verebilecek bir alet mevcut mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 deddim alet audio kaset boyutunda hatta şeklinde de 256 mb olanı da var tabi ama daqa pahalı 64 mb olanı da var ona da mmc girebilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Creative LX200 Digital MP3 Player (256MB) Mükemmel bi alet tam senin istediğin gibi ama biraz tuzlu. 300$ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 nerden almali bu mp3 player i bende ariyorum bi 128mb lik mp3 player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar