robert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Yüklerken %16'da "Specified component cannot be found in the media. An attempt was made to access a component that does not exist in the named media." gibi bir hatayla karşılasıyorum. Baya bir site araştırdım, DvD ve CDR-W'ların bu soruna yol açtığını söylüyor yabancılar gittim birde normal CD okuyucu aldım yine aynı hatayi %16'da verdi bu konuda bilgisi olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 cd bozuktur[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 sen yine %16ya kadar yüklemişsin ben daha CDKeyi onaylatamıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Ya off bizim buraya daha gelmedi(konya) adamlar bide 30 kasımda çıkcak diyolar en kötüsü arkadaşa rezil oldum kanıtlayamadımda çıktığını...Eminsiniz dimi çıktığına yani adamın tekinin eline geçip kopyalayıp satıyo olabilir oda yeter...[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 "C:Program FilesEA GAMESBattlefield 1942ModsXPack2Archives" "Standardmesh.rfa" dosyasını web'e zipli olarak upload edebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar