fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 beyler bu armora nasıl power up takılıyor onu bilen varsa buraya yazarsa sevinirim ve de weapona sadece buy etmek yetiyor mu yoksa ayrı bişi yapmak gerekiyor mu?[hline]Elrohir Bo'acca Novice Marksman Sergeant of the Rebel Alliance Corbantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 oncelikle armora powerup takamazsin, o silahlar icin armora armor ozelliklerini arttiracak enhance ler takabilirsin onuda surukleyıp uzerıne bıorakarak yapabılırsın ekstra bısı yok. bırde personal armor shıeld gıyebılırsın. oda armor olmasa bıle gıtebılıyosun uzerıne geldınmı equıp yaparsın olur. buy etmek dedıgın herhalde vendordan satın aldıktan sonra ne yapman gerektıgını soruyosun; buy ettıkten sonra aynı terminal penceresınde ustte available items buttonuna bas orada satın aldıklarını goreceksın assagıda retriewe item butonuna bas silah ınvebtroyuna kendı gelir bu kadar. tabı eger sorun buysa. kolay gele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: Chrysaor, 16 September 2003 18:29 tarihinde demiş ki: Ben bu threadi armor giyemeyen bir wookie olarak kiniyorum :( Bide PSGler full vucudami resist veriyor dimi, yani giydigimiz zaman full light armor ve %X resistli armor giymis gibi oluyoruz?[hline]O_o **** evet dogru **** kareteye ve ne farkeder yahu ıste maldorian maladorıan, mala duruyon vs vs aynı seyı solıyoz ıste yanlıs yazmısız ne kızıyon. [Bu mesaj sadATS2 tarafından 17 September 2003 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj sadATS2 tarafından 17 September 2003 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 gordugum en iyi scatter slicesiz 2.0 max 220 dmg dokundugum en iyi scatter speed e slice li 1.6 max 175 dmg ikiside powerupsiz, kettemoor da ustteki ne fiyat soramadim, ama dmg e slice edildiginde 290 lari buluyor, speed e edildiginde 1.3 civari snrm..fenaa..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 iyi silahmis ama speed slice hic onemli degil insallah alana dmg slice isabet etmistir. bh icin ortalama speed yeter llc benim 3.1 speedli ama alet hic durmuyo makinali tufek gibi masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 bence oda kullana na gore degismes mi? eheh yani ekstradan bir vurus daha yapmak var yoksa o vurusu yapmayip onun yerine 60 dmg daha fazla vurmak var? lightning cannon zaten top gibi bisi ona demiorm eheh..2k hit ole bole oturtmuyo da.. hani dex vs str gibi bi karmasa gibime gelio bu ps. hizlaninca heal araliklariniz ve ozel shot lar da hiz kazaniyor...da iste snrm tercih olayi[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 BHda hız bence baya önemli,rakibi tamamen saf dışı bırakmak için eye shot dire knockdown falan arka arkaya vurmak gerekiyor sonrası kolay da bunları hızlı yapmakla bence baya avantaj sağlar bh.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 yav tabıkı ole de 1.8 speed ile 2.1 speed arasında bh ıcın bı problem yaratacak mevzu yok demeye calısyorum. zaten professıonın dan dolayı bayaa hızlısın. ama belkıde sen haklısındır, ama ben pek bı fark hıssetmıyom macroya dokunmamla bıtmesı bır oluyor. ondan sona bı heal atıp yola devam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 iste bencede uzun vade de kullandikca alisilip, secimi yapilacak bi si ama speed in benim gorduum kadari ile en buyuk etkeni special move larin delaylerini hayli kisaltiyor.. bide bu aralarda rastladigim insanlar bi sekilde dandik mandik, ama ASIRI hizli bi sekilde knockdown yada dizzy+posture change etmeye calisip, ardindan en agir silahini cekip gummm diye son vurusu cekmeye bakiyo cani pahasina.. yani en son gunn la yasadik o ornegi..kurbaga adamlara dikkat etmek lazim :p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar