Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mandalorian Armor - Scatter Pistol

batu

Öne çıkan mesajlar

Oyundaki en iyi armor un composite oldugunu zannediyordum ama madallion armor dan bahsediyorlar, gören veya kullanan varmı?

Bende ki scatter pistol dmg: 75-125 speed: 1.7 Fikir vermi acisindan daha iyisini kullanan varmi? ( slice edilip edilmedigini nasil anliyoruz?)

Batu-Ahazi
Sosyal ağlarda paylaş

Mandalorian Armor: Mandalore savaşçılarının (bir grup kötü savaşçı) kullandığı kalın ve çeşitli özellikleri olan zırh. Yakın olarak tanıdığımız Star Wars karakterlerinden Boba Fett bu zırhı giymektedir. Ayrıca Boba'nın babası Jango Fett de bu zırhı kullanmıştır. Mandalore Savaşçıları Klon savaşları sırasında Jedi'lar tarafından yenilmişlerdir (Episode III'te görebiliriz). Zırhın sahip olduğu özellikler:

1) macrobinocular viewplate
2) infrared capabilities
3) motion and sound sensors
4) internal comlink with SLAVE-1
5) yayını kesmek, durdurmak ve şifre çözmek için broad band anten
6) external targetting rangefinder.
7) lazer
8) minyatür flame projector (jango fett mace windu üzerinde kullanıyor, arena sahnesi episode II)
9) inceltilmiş yakıt tübü (flame projector için)
10) mini concussion rocket
11) fibercord whip/grappling device.
12) main rocket thrusters
13) directional thrusters
14) 20 metre uzunluğundaki turbo-projected magnetic grappling hook (bu hook episode II de jango fett ile obi-wan karşılaşmasında kullanıldı)
15) knee-pad rocket darts, spiked boots
16) concussion grenade launcher
17) BlasTech EE-3 rifle
18) wookiee kafaderisi omuzluklar

Ayrıca zırhın bir "astronot giysisi" gibi kullanılma özelliği de var. Boba Fett'in soluk alamadığı yerlerde 2 saatlik oksijen tüpü devreye girer.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 15 September 2003 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi de en iyi zırh kavramı yanlış bence yav. hepsinin değişik resist ağırlıkları var. Mesela mono bi chitin armor yaptırdı ki ucuzbir armordur kendisi ama kinetic resisti kuvvetlidir. Bİlmemkaç K Hamlik hepimizi parça pinçik eden yaratık 20,20 vuruyodu monoya.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe
katiliorum
tum resistlerde ucmak istiorum diyene composite in iyi yapilmis halleri var...konustugum smith lere gore eger ellerinde istedikleri kadar kaliteli resourcelar oldugu takdirde tum resistlere 40 yada az 40 ustu verebileceklerini soylediler..slicesiz..

mandol. armor a da verrry rare diolar bende cahilim o konuda :p

ben genelde pvm ye oynadigim icin helmet haric yapabildigin en iyi kinetic zirhi isterim gibisinden bir laf ettim bir smith arkadasa...oda bana parca basina 51 kinetic 10 ar diger resistlerden Ubese set yapti..

bence de sanirim herkes kendine uyan birsey cikartabilir derim..yoksa 24 resist lik composite armorun bi ise yaradigi yok o fiyata yapilabilecek daha iyi seyler varken :p[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

eclipse te 60% kinetic chitin de gordum ( unsliced)
ufak 1 hesap ile aldiiniz kinetic hasari 1/5 ine indireceği ortaya cikiyor super 1 armor ama sadece kinetic icin...

40% lik mukemmel 1 slice ile o armor 84% kinetic olur o zaman da: hasar 8/100 une iner. 900 ham iniz var ise toplam 11.250 hasar emebilirsiniz.

armorda belli 1 kalite noktasindan sonra is cigirindan cikiyor tabi 9 parca armorada 40% encumbrance slice yaptircak adam zaten jedi olsun daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

mandolarian armordan giyen bir oyuncu var eclipse de ustelik elamani tam 2 ay once gordum, yani acemilik sonrasi enthadan espaya yerlestigim donem icinde, bh armoru olarak biliyorum sadece 3 adet oldugu soyleniyor server basi ,ve acikcasi daha fazla bilgim yok su bugli investigation gorevlerini bitirmek mumkun deel ama bi bitirirsem sizin icin 1 tane patlatacam insallah.
Sosyal ağlarda paylaş

scatter pitol icin o damge ortalamanın bile altinda bi bh icin speed o kadar da onemli degil su an slicesiz 160dmg ve 3.1 speed li scatterlar var%30 pwr up ile 210 yaparsin ve slice da dmg tutturursan da oradanda 260 dmg yakalarsın bu orta karar bi scatter olr ılla ıyı bı scatter ıstıyosan forumu takıp et swgnın orada 340 360 dmg lı scatter bulursun acık arttırmada gercı bıraz tuzluya gelıyo ama degıyor.

ıkıncısı teessuf ederım yanı npc ıle oyuncu farkını bılımoyomuyuz kı ole dedıın bas baya kanlı canlı herıftı ıste nasıl ve ne bıcımde oldugunu bılmıyorum zaten fazlada bılgı veremedım sadece dumur olmustum ben daha oyuna yenı baslamıstım oyun baslayalı daha 15 20 gun olmamıstı ama elemanın bırınde vardı ıste.
Sosyal ağlarda paylaş

eh...80 resistleri leri dusunemiyorum..

51 kinetic resistle rancor a tank girmis biri olarak
rancorun 100 er dmg verdigini gordum
mind i saglama aldiktan sonra o halde arkanizda bir healer ile..

hatta 80 resistlerde VE personal shield gen ile kendinizi heal ederek solo alamayacaginiz pvm olmamasi lazim (kimogina krayt vb?

(evet nightsisterlari ve turevlerini istisna tutayim hehe:)[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

Hakikaten Chitin armorlar PVM de etkili mi??? Biz niye kek gibi süslü kıyafetlerimize ava gidiyoz??? Eclipse'de iyi bi armorsmith bilen var mı? Sad, nerede gördün %75 resistli chitin armor???

[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 16 September 2003 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

chitin ubese vs degil de
bence hangi durum icin bi zirh lazim ona gore yaklasmak lazim..
pvm pvp farketmes yenilen dmg lerin cesitleri ayni hehe
ha pvm kinetic agirli iken pvp ciuv ciuv agirlikli..o nedenle composite goruorum hepsine resist sagladigi icin..

ama composite in 60-70 all seklinde bir varyasyonu nun deigim gibi oyuna getirecegi etkiyi cok merak ediyorum..(kimogina ya el ense cekmek ilginc olurdu)[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

baba mos espa cıvarlarında olması lazım. su an hatırlamam zor oyunda sorarsan data padi kontrol edserim duruyosa sana yerını zevkle solerım ama unutma sadece knetıc %75 dıgerlerı 15 mi neydı gercı onun uzerıne bıde personal shıeld genarator takarsan hayvanlar dııl cızık sana her vuruslarıbda kendılerı damage yerler keza pers shıeld genaratorlerde %29 protectıon var.%104 knetic koruman olur ondan sona gıt ıstedıgın yerde ıstedıgın hayvanı kes
Sosyal ağlarda paylaş

composıte her konuda ıyı 1 tek acık yanı var o da pvp de karsındakı herıfte tangle pıstol varsa dagılırsın cunku ona karsı hıc bı koruması yok %bılmem kac olursa olsun kabak gıbı oyarsın herıfı, ama paran varsa mutlaka ıyı olan bı tane al buff yapar gıyer hava atarsın.

ben u base kullanıyom uzerındede pers shıeld generator var ubase 15 shıeld 29 toplam 44 edıyo hem secondary dekı ham costu az ve yenılenme suresı daha kısa oluyo hemde yetıyo zaten. ne para harcıcam ona bıraz avlanıyım baska ıslerım var maldorian pesıne dusecem. bulursam havasına gıyerım.
Sosyal ağlarda paylaş

ya o mandorellian armor diil mi yaw? hatta david eddings in belgariad/malloreon serilerindeki mandorallen dan alınmıştı, kabul edilmişti bu. hmmmm kafam karıştı, Ama Boba ve Jango giyiyolar, varya hani mavi kaskları camlı AC helmine benziyo.

oyuna jetpack gelicek mi ? gelirse unarmed jetpacke naapcak? ayrıca boba fett o kadar skill nası train ediyo point yetmez =))[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...