Mavi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Firefox kullanıyorum ve ara sıra bu sayfa açılıyor otomatik olarak. Spy taraması yaptırdım sistemim temiz. Bu sayfa ile karşılaşan var mı daha önce ? [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 00:21 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 00:22 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 kullandığın eklentilerden kaynaklanan bişe sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 şimdi farkettim sqrsoft winamp için indirdiğim bi eklenti zırt pırt web sayfasına yönlendiriyor disable seçeneğide yok çekicez artık ne yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Plugin'in son versiyonunu çekersen menüden disable edebilirsin yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Teşekkürler Mirage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar