Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 (eger bunda bisi yoksa benim apache mysql ve php de PHP_SELF komutuna karsi allerhi var bende hepsinin son surumleri var ama bazen php_selflerde hata oluo fazladan) Ana Menü if ($PHP_SELF <> '/index.php') { echo "Ana sayfa"; } ?> Haberler Makaleler Download Kategoriler $query = mysql_query ("SELECT * FROM makale_kat order by makale_kat_isim asc"); $number=MYSQL_NUM_ROWS($query); if ($number == 0) {echo "Henüz bir makale_kat yok!";} else { while ($row = mysql_fetch_array($query)) { if ($row['makale_kat_durum'] == 1) { echo "."">".$row['makale_kat_isim'].""; } } } ?> Haberler $query = mysql_query ("SELECT * FROM haber order by haber_id desc limit 0,25"); $number=MYSQL_NUM_ROWS($query); if ($number == 0) {echo "Henüz bir haber yok!";} else { while ($row = mysql_fetch_array($query)) { if ($row['haber_durum'] == 1) { echo "."">".$row['haber_baslik'].""; } } } ?> Linkler $query = mysql_query ("SELECT * FROM link_kat order by link_kat_isim asc"); $number=MYSQL_NUM_ROWS($query); if ($number == 0) {echo "Henüz bir link kategorisi yok!";} else { while ($row = mysql_fetch_array($query)) { if ($row['link_kat_durum'] == 1) { echo "."">".$row['link_kat_isim'].""; } } } ?> Arama " valign="top"> [hline]BonePART, 23 Şubat 2003 10:00 tarihinde demiş ki: devletten bi alacagın warsa hemen al vermemeye karar verebilirler devlete bi vercegin warsa verme almamaya karar verebilirler [Bu mesaj AngelFire tarafından 23 Şubat 2003 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 benimi hic sevmionuz yoksa icinden cikilmaz sorularmi soruorum yani hec cevap alamiorumda hic bi soruma (maksat up)[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 10:00 tarihinde demiş ki: devletten bi alacagın warsa hemen al vermemeye karar verebilirler devlete bi vercegin warsa verme almamaya karar verebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ya hatalar php_ self komutlarinin kullanildii iki yerde oluo unidantified bla bla die[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 10:00 tarihinde demiş ki: devletten bi alacagın warsa hemen al vermemeye karar verebilirler devlete bi vercegin warsa verme almamaya karar verebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ah kediyle wasticaz a kiyamiom isi gucu var da berk i goremiom on ya :)[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 10:00 tarihinde demiş ki: devletten bi alacagın warsa hemen al vermemeye karar verebilirler devlete bi vercegin warsa verme almamaya karar verebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sharky Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Kodu incelemedim ama $PHP_SELF yerine $_SERVER['PHP_SELF'] 'i denesene bir. Açıklaması : Eğer php.ini de register globals aktif edilmemişse $_SERVER['PHP_SELF'] değişkeni, $PHP_SELF 'e atanmaz.. [hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com [Bu mesaj ShARkY tarafından 26 Şubat 2003 04:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 onu cozdum sorun senin dediin seymis onu on yapinca calisti[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Peka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yok encılfayır ondan deil burda nedense php bilenin götü bi parça tavana erişiyo o yüzde ecvap alamıyosun :) gel delfi vişul beyzik sor allahına kadar yani c++ soır ceday balıklama atlar peygamberine kadar[hline]Herkezin kişiliği ghostmode ' da belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 yok olm bana fizbanda berk de wastide hep yardim edio neden ole diosun ? isleri oluo cogu zaman eger akitleri varsa ediolar yardim sorun yok[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 la yok şakasına diorum gosgoca smiley war orda niye yardım etmesinner (kedi hariç )[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ha bide kedi gelip şinci "if knowledge is power , why share it ?" yazmazsa ne olıyım[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 e kedide aciklio neden yardim etmedini "if knowledge is power , why share it ?"[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sharky Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Bilgi güçse ve paylaşmaktan korkuyorsanız, o zaman bilginize yeterince güvenmiyorsunuzdur. ( bok atmadım :) )[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Berk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Hm mdendim ama bende tablolar olmadığı için query hatası verdi.. ilk ikisinde onun dışında bir sorun yok sadece 1.nini 22 satırıda bi phpself var oa kadr =) [Bu mesaj Berk tarafından 27 Şubat 2003 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Berk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Yani demem odur ki düzgün çalışmıyosa querylerinde vardır bi hata bende tablolar yok biilemeyeceğim o yüzden =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sharky Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Sorun çözüldü Berk, sakin ol :)[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Berk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ehe Sharky son mesajı yazmasaydın şimdiş oturup gördüğüm tableları create edecektim bakalım çalışıyomu diye =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sharky Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Farkettim :) Fazla gaz olduğun için frenlemek gerekliliğinde hissettim kendimi. :D[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Angelfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 register globe lar of mus on olunca cozuldu olay berk :)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım bu php scriptinde ne hata var ( uzun sevmeyen bakmayabilir) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 benimi hic sevmionuz yoksa icinden cikilmaz sorularmi soruorum yani hec cevap alamiorumda hic bi soruma (maksat up)[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 10:00 tarihinde demiş ki: devletten bi alacagın warsa hemen al vermemeye karar verebilirler devlete bi vercegin warsa verme almamaya karar verebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ya hatalar php_ self komutlarinin kullanildii iki yerde oluo unidantified bla bla die[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 10:00 tarihinde demiş ki: devletten bi alacagın warsa hemen al vermemeye karar verebilirler devlete bi vercegin warsa verme almamaya karar verebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ah kediyle wasticaz a kiyamiom isi gucu var da berk i goremiom on ya :)[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 10:00 tarihinde demiş ki: devletten bi alacagın warsa hemen al vermemeye karar verebilirler devlete bi vercegin warsa verme almamaya karar verebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Kodu incelemedim ama $PHP_SELF yerine $_SERVER['PHP_SELF'] 'i denesene bir. Açıklaması : Eğer php.ini de register globals aktif edilmemişse $_SERVER['PHP_SELF'] değişkeni, $PHP_SELF 'e atanmaz.. [hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com [Bu mesaj ShARkY tarafından 26 Şubat 2003 04:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 onu cozdum sorun senin dediin seymis onu on yapinca calisti[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yok encılfayır ondan deil burda nedense php bilenin götü bi parça tavana erişiyo o yüzde ecvap alamıyosun :) gel delfi vişul beyzik sor allahına kadar yani c++ soır ceday balıklama atlar peygamberine kadar[hline]Herkezin kişiliği ghostmode ' da belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 yok olm bana fizbanda berk de wastide hep yardim edio neden ole diosun ? isleri oluo cogu zaman eger akitleri varsa ediolar yardim sorun yok[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 la yok şakasına diorum gosgoca smiley war orda niye yardım etmesinner (kedi hariç )[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ha bide kedi gelip şinci "if knowledge is power , why share it ?" yazmazsa ne olıyım[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 e kedide aciklio neden yardim etmedini "if knowledge is power , why share it ?"[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Bilgi güçse ve paylaşmaktan korkuyorsanız, o zaman bilginize yeterince güvenmiyorsunuzdur. ( bok atmadım :) )[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Hm mdendim ama bende tablolar olmadığı için query hatası verdi.. ilk ikisinde onun dışında bir sorun yok sadece 1.nini 22 satırıda bi phpself var oa kadr =) [Bu mesaj Berk tarafından 27 Şubat 2003 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Yani demem odur ki düzgün çalışmıyosa querylerinde vardır bi hata bende tablolar yok biilemeyeceğim o yüzden =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Sorun çözüldü Berk, sakin ol :)[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ehe Sharky son mesajı yazmasaydın şimdiş oturup gördüğüm tableları create edecektim bakalım çalışıyomu diye =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Farkettim :) Fazla gaz olduğun için frenlemek gerekliliğinde hissettim kendimi. :D[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 register globe lar of mus on olunca cozuldu olay berk :)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar