nocom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 hehe hala bıraktığım yerdesiniz 2006 konuları ^^ kaleyı alcaz mı alcaz mı, bayrağıda dikelim kankaaa ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 hehehe bildiğin paticik :D oyne bi zamanda kapanmişti ki pati/ko icin 1-2 hafta icinde kapanmasaydi sitede ko bölümünde katliyam olcak gibiydi nerdeyse selam verene kufur etceklerdi :D neyse geldi güzelim ko ve simdiden kaksi ye ve baska mod olcak varsa o arkadaşlara kolay gelsin :) haaaa bisey daha patriot o bayrağı almismiydi hep merak etmisimdir :D (ulan amma seyi merak ediyorum bugun bende) [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 22:39 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yok hala alamadi o bayraği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ozaman bukadar hayal kurmalarına listede 1. sırada olmalarına rağmen hayla orda türk bayrağını koyamadiklarina müsayit yerimle güleyimmi yoksa üzüleyimmi :D bi soru daha DRT clani duruyomu :D o cirkin clan lideri kiz hayla oynuyomu (uzun zaman oldu ares e bakmıyorum o guzelim saygı değer ilk pelerinli olarak gordugum clan acaba hayla duruyomu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 cado ben 6 ay once aresi bıraktım. bırakmadan 1-2 gun once DRT clanı duruyordu. ama nicklerini tanıyamadım. en son gun ladyi gormustum oyunda. işin ilginç yanı 6-7 ay gormedıgım charları son gun gormus olmam. heytt be .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bir an gözlerim doldu yaw :( arese ilk başladığım gün aklıma geldi o dk party lerine girmek icin yalvardığım ilk clanım EFES_PILSEN clanı o harpy slotundaki kapışmalar TOWN clan liderini ilk gordugumde ohanesler oldugum eternalknight cllanından bi herifin harpy slotunda +7 lycoan koyması (gordugum ilk uniq silahti cok mukkemel birseydi o an :D param olsaydi cekerdim heralde) bobert denen herifin fp lerle cz yi alt ust etmesi felan da filan :D cok guzel gunlerdi beah o aresde oynadıgım gunler keske su xig acildiginda arkadaşlarıma uyup hic baslamasaydimda ares de devam etseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 cado açtırma şimdi benim ağzımı :) eskilerden konuşmak yasak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 hehe az saydım bile :D yazsam hikaye olur heralde guzel bir drama kitabı ^^ (saçmaladim sanki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 yok cado güzel gidiyon devam et. ben kendimi zor tutuom senden ilham alacam zaten ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 eskiler eskiler nerde o güzel dupeler scrolları zevk için çekip 500 m e 10 dk kullanıp tekrar silip bida bastığımız hele magelerle talos kestiğimiz veya altaturk gibi noob warrorları kestiğim :W gruruna yediremeyip slide yapıyodu asdasd xDxDXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 endles yukarıda Allah var :) bunları yazabilion ya ^.^ slide beni alabilecek mage yoktu bunu sende biliosun press ok endless, olmaz tank olacan slide yok bu sefer demi ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 noob gibi slide atıyon skill vurmuyo sonra kestim diyon xD mage halimle ben tank oluyodum sen slide yapalım diyodun :S xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 vay be baya oldu paticike bakmayalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 + bilmemle uniqlerle civciv sembollü adamda tank olur bana merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Ehehe Hoşgeldin Paticik:)) en son bu forumu okuyodum. Başkada foruma Girmedim hiç. Bütün Adam gibi Adamlar burdaydı Hala Burdasınız Ne mutlu :)) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 asıl adam gibi adam sendin Cherkes, hakkını yeme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axy_seytan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 valla güzel günlermiş paticik kapandı ben oyunu bıraktım bi ara tekrar açıldı gene kapandı umarım bi daha kapanmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axy_seytan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 valla güzel günlermiş paticik kapandı ben oyunu bıraktım bi ara tekrar açıldı gene kapandı umarım bi daha kapanmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 valla mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 wow eski paticik akiyo,turklere yabanci clanda aga olup kufredenlerde gelmis akar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Poli iki dakka ortaligi karistirma len =p [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 14:01 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 can 2 dakka rahat dur heryerin ayrı oynuo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 oran buran oynamasın can :Phayri diyo :W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar