Gilean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Yeni duyduğum bilgilere göre SWG'nin rezilliğinin farkına sonunda varan Lucas Arts, oyunun Sony'nin ellerinden alacakmış. Ayrıca değiştirilmiş bir SWG ile tekrar ortaya çıkacakmış..Diğer bi dedikodu ise compat upgrade zamanına geri döndüreleceği..bakalım neler olacak. bu arada Lucas Arts'ın oyunu alacağı dedikodudan çok gerçek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Level dergisinde ben de okudum bunu swg 1.5 başlığı altındaydı.. umarım doğrudur hatta star wars next gen olarak çıkarsınlar swg yi!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 SOE'nin elinden alsınlarda CU'yu bile milyonlar oynamasaysa neyim ben ... edit: Ha bu arada bu kadar mi beyin özürlü Lucas yetkilileri de aradan bu kadar geçtikten sonra,oyuncu sayısının yüz binlerden beş binlere düştüğü bunca zaman sonra mi farkına varıyorlar rezilliğin ? [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 21:50 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Acaba bu oyunla bir alakası var mı dediklerinizin ? http://www.sendit.com/game/item/6001000074177 Don't worry, LucasArts is looking after you. The Complete Online Adventures features the original base game Star Wars Galaxies: An Empire Divided, along with all three of the game's expansions [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 15:30 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Availability: Temporarily out of Stock Released: 17th Nov 2006 Retail Price: sanmıyorum ama böyle bir şey yapılacaksa plx öss'den sonra :D Dayanamam başlarım,sonra tek kazandığımız bölüm Hafta İçi Kursları olur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Bir zamanlar güzel oyundu iyi bilirdik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 yukardaki linkle alakası yok..o sadece expansionlar dahil oyunu satıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Abi Level dergisinde bir yazar SWG hakkında yazı yazmış. Sanırım o da bizim gibi SW hastası. Gelecek ay 1aylık deneme sürümünü vereceklermiş. Abi sizleri bilmiyom ama ben denicem. Hadi arkadaşlar eski günlerin anısına bir araya toplanıp(ne de olsa bedava:)) SWGde dolaşıp eğlenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 parasında değilizki işin ya..ama neyse belki deneriz bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 bence artık Lucas arts'ın SWG'yi alıp desteklemesindense yeni bir star wars mmorpg'sine kasması daha yerinde olur...Her ne kadar hepimiz eski SWG'yi sevmiş olsakta (preCU) zamanlarını) artık SWG'nin gerek grafik olsun gerek interface olsun yaşı kendini hissettiriyor...Bu nedenle bence en güzeli Lucas Arts'ın SWG 2 ye yönelmesi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 ses kesinlikle haklısın. swg öldü abicim artık kabullenip yola devam etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 lucasarts ın yapacağı en manyakça iş bir star wars eski zamanlar mmo su (kotor hesabı) işte o zaman olay biter.. ama bu tarz bişeye bugün başlasalar dahi en en en az 3 senede biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Umarim yeni bi swg yaparlar sw nin hakettigi gibi swg ahh eski gunler ahhh bugun bi jedi gordum diye her yerde heyecanla anlattigimiz gunler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 walla DarkRider'la ayni fikirdeyim dayanamam başlarim öss yalan olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 abi yıllar oldu tüm swg düzelicek yok şu olcak yok bu olcak haberleri sadece dedikodu çıktı....swg öldü arkadaşlar kabul edelim cenazesini de kaldıralım kokmaya başladı artık.. soe nin de ta....bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 sen çalış hocam beni boşver ben bitmişim :P en azından sen adam ol okuyup :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chimera-tr Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 hehe bnde geldimm ozlemisim su paticigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 dark abi bendende gecti son 2 bilemedin 3 ay kala sıksam neye sıkmasam neye... neyse gene bi umut var ya belki kaydirma yaparim ve hepsi tutar :D bu arada kazanirsam heryerde darkrider icin diye bagiricam hatta swgde ( tabi düzelirse ) kurdugum sehre senin heykelini dikicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 swg su anda cok kotu durumda diil. belki pre-cu ya da cu tadında olmasa da nge nin ilk geldigi gunlerki kdr kotu diil. creature handler bile geri donuo =) emu uzerinde de calısıolar, stress testteydm subatta 200-300 kisi vardı sdc basic bi combat var su anda ama tek alette o kdr kisi kaldırması ii bisi. yakında o da gelcek. yepyeni bi sw mmorpg si super olur tbii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 heheh konu hıc degısmıyo sanırım swg de oyun duzelcekmıs luca alcakmıs denıze dusun yılana sarılır hesabı allah sabır versın ıste ne dıım. arada gırın 2 saber sallayın kendınıze gelırsınız sonada zaten hemen zehırlenmeden sınırden kudurmadan baska oyuna zıp. ben ole 6 ayda bır ugrayıp 1 15 gun oynuyom bı dwb bı ıkıde elderle krayt kesıp tattoıne yı dolasıp hey gıd hey memleket havası dııp cıkıyom. hıc yormayın o guzel aklınızı soedende lucastanda cacık olmaz. sansınız yaver gıderse swgemu bu yaz sonuna yatısırde hep bırlıkte pre cu oynarız. sevgıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Selam millet.. Patick i de özlemişim. ortalarda yoktu. Bir baktımki varmış... ama muhabbet değişmemiş... olsun.. Emu memu.. swg2, swg 1.5 .. bekliyorum yine... yattım soteye.. Guild Wars da takılıyorum. 3 ünüde aldım. fakat SWG deki tat tuz.. inanın yok. sessiz sedasız action var. zevklide sayılır ama.... selam herkese tekrar. hiç olmasada burada buluşuruz. belli mi olur ?! Ulubatli Hakan [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 16:14 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 su anda swg oynıcaksanız jedi oynamayın ztn.. 6 aydır elime saber almadım medic dolasıorm etrafta su anki en guzl prof swgde. commandolar gbi tek tusla oynamıosn taktik fln gerekio ki bu da eglenceli yapıo. su anda guzel diil ztn oyun content denen bisi yok ama pvp eglenceli oluo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Sad doğru söylemiş... SWG yi bayağı özledim bende , ama pre-cu swgemu gerçekten çok güzel olacak gibi... Hey gidi günler hey, az önce google'dan ranitach diye araştırdım ve FRF forumlarında benle ne güzel taşak geçildiğini gördüm, ama haketmişim o zaman orta2'deydim, aptal beyinsizin tekiydim... insan zamanla ne kadar değişiyor değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 lvlda yazı yazan ykw kane olması lazm yannıs hatırlamıosam adını. su anda eclipse de oynuo, o da bzm gbi sevmio nge yi ama sonucta swg bu ya kolay kolay bırakamıo insan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 swgemu geliyo abi bekleyin az tahminim temmuzda oynamaya başlarız inceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar