Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG düzeliyor mu?

Gilean

Öne çıkan mesajlar

Yeni duyduğum bilgilere göre SWG'nin rezilliğinin farkına sonunda varan Lucas Arts, oyunun Sony'nin ellerinden alacakmış. Ayrıca değiştirilmiş bir SWG ile tekrar ortaya çıkacakmış..Diğer bi dedikodu ise compat upgrade zamanına geri döndüreleceği..bakalım neler olacak.

bu arada Lucas Arts'ın oyunu alacağı dedikodudan çok gerçek sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

SOE'nin elinden alsınlarda CU'yu bile milyonlar oynamasaysa neyim ben ...

edit:
Ha bu arada bu kadar mi beyin özürlü Lucas yetkilileri de aradan bu kadar geçtikten sonra,oyuncu sayısının yüz binlerden beş binlere düştüğü bunca zaman sonra mi farkına varıyorlar rezilliğin ?

[ Mesaj 23 February 2007, Friday - 21:50 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Acaba bu oyunla bir alakası var mı dediklerinizin ?

http://www.sendit.com/game/item/6001000074177

Don't worry, LucasArts is looking after you. The Complete Online Adventures features the original base game Star Wars Galaxies: An Empire Divided, along with all three of the game's expansions

[ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 15:30 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Abi Level dergisinde bir yazar SWG hakkında yazı yazmış. Sanırım o da bizim gibi SW hastası. Gelecek ay 1aylık deneme sürümünü vereceklermiş. Abi sizleri bilmiyom ama ben denicem. Hadi arkadaşlar eski günlerin anısına bir araya toplanıp(ne de olsa bedava:)) SWGde dolaşıp eğlenelim.
Sosyal ağlarda paylaş

bence artık Lucas arts'ın SWG'yi alıp desteklemesindense yeni bir star wars mmorpg'sine kasması daha yerinde olur...Her ne kadar hepimiz eski SWG'yi sevmiş olsakta (preCU) zamanlarını) artık SWG'nin gerek grafik olsun gerek interface olsun yaşı kendini hissettiriyor...Bu nedenle bence en güzeli Lucas Arts'ın SWG 2 ye yönelmesi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
dark abi bendende gecti son 2 bilemedin 3 ay kala sıksam neye sıkmasam neye... neyse gene bi umut var ya belki kaydirma yaparim ve hepsi tutar :D bu arada kazanirsam heryerde darkrider icin diye bagiricam hatta swgde ( tabi düzelirse ) kurdugum sehre senin heykelini dikicem :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
swg su anda cok kotu durumda diil. belki pre-cu ya da cu tadında olmasa da nge nin ilk geldigi gunlerki kdr kotu diil. creature handler bile geri donuo =)

emu uzerinde de calısıolar, stress testteydm subatta 200-300 kisi vardı sdc basic bi combat var su anda ama tek alette o kdr kisi kaldırması ii bisi. yakında o da gelcek.

yepyeni bi sw mmorpg si super olur tbii ki
Sosyal ağlarda paylaş

heheh konu hıc degısmıyo sanırım swg de oyun duzelcekmıs luca alcakmıs denıze dusun yılana sarılır hesabı allah sabır versın ıste ne dıım. arada gırın 2 saber sallayın kendınıze gelırsınız sonada zaten hemen zehırlenmeden sınırden kudurmadan baska oyuna zıp.

ben ole 6 ayda bır ugrayıp 1 15 gun oynuyom bı dwb bı ıkıde elderle krayt kesıp tattoıne yı dolasıp hey gıd hey memleket havası dııp cıkıyom. hıc yormayın o guzel aklınızı soedende lucastanda cacık olmaz. sansınız yaver gıderse swgemu bu yaz sonuna yatısırde hep bırlıkte pre cu oynarız.

sevgıler
Sosyal ağlarda paylaş

Selam millet.. Patick i de özlemişim. ortalarda yoktu. Bir baktımki varmış... ama muhabbet değişmemiş... olsun..

Emu memu.. swg2, swg 1.5 .. bekliyorum yine... yattım soteye..

Guild Wars da takılıyorum. 3 ünüde aldım. fakat SWG deki tat tuz.. inanın yok. sessiz sedasız action var. zevklide sayılır ama....

selam herkese tekrar. hiç olmasada burada buluşuruz. belli mi olur ?!

Ulubatli Hakan

[ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 16:14 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

su anda swg oynıcaksanız jedi oynamayın ztn..

6 aydır elime saber almadım medic dolasıorm etrafta su anki en guzl prof swgde. commandolar gbi tek tusla oynamıosn taktik fln gerekio ki bu da eglenceli yapıo. su anda guzel diil ztn oyun content denen bisi yok ama pvp eglenceli oluo =)
Sosyal ağlarda paylaş

Sad doğru söylemiş... SWG yi bayağı özledim bende , ama pre-cu swgemu gerçekten çok güzel olacak gibi... Hey gidi günler hey, az önce google'dan ranitach diye araştırdım ve FRF forumlarında benle ne güzel taşak geçildiğini gördüm, ama haketmişim o zaman orta2'deydim, aptal beyinsizin tekiydim... insan zamanla ne kadar değişiyor değil mi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...