PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 arkadaşlar ODTÜ KKTC Kampüsünde okuyanınız varmı? varsa memnunmusunuz? Kıbrıs ta hayat nasıl?(alışveriş merkezleri kafeler flm) yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 abi ODTÜ nasıl olur bilmiyorum ama. sana kıbrıs hakkında bikaç site vereyim ki fikrin olsun. tatmin olmazsan bana pm at daha geniş bilgi veririm burada. bikaç siteye de gerek yok hatta. www.antikıbrıs.com a gir oradan diğe sitelere de link var zaten. bizim eylemin görüntüleri fln da orada. antikıbrıs a aldanıp kafataşçı bi site sanma. isim öyle sadece... [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 12:23 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 sitede sğitim hakkında geçenler? ne gibi bir ayrımcılıkla yada nasıl bir tutumla karşı karşıyasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 babamın bi arkadasının oglu vardı gonderdi kıbrısa soora 3senenin sonunda 1.sınıfı bitiremedi falan geri geldi buraya gece hayatı ne bilem eglence falan insanın hayatını bitirir diolar yasam cok pahalı diyolar bide. ama dıs ülkelerle baglantıları baya iyiymiş ordan cıkıpta avrupa ünilerine ögrretim gorevlisi gidenleri de duydum... zor karar ben olsam riske girmezdim... [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 08:07 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 KKTC kampüsü iyi değil. daha doğrusu Kıbrısta okumak iyi bişe değil.. gitmeni tavsiye etmem.. gidenler pek memnun değiller.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bi tanıdığım gitti pek memnun değildi kumarbaz olup cikmisti ordan geldiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ben kktc kampüsündeyim kampüs çok efsane olcak da kıbrısta ne işi var onu daha çözemedim :) suny öğrencisi olduğumdan ve sadece yarısını kıbrısta okuyacağımdan kalıyorum burda yoksa 3-5 kere sıkıntıdan kendimi parçalıyodum.. kumar ve club ortamlarını seviyosanız gelin kıbrısa yoksa benim gibi odada oturursunuz 24 saat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 +sonsuz kadar paran varsa kıbrıs yaşancak yer yoksa bone gibi piskolojik deli olursun benden söylemesi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar