Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ODTÜ KKTC Kampüsü ?

PassivE_KesH

Öne çıkan mesajlar

abi ODTÜ nasıl olur bilmiyorum ama. sana kıbrıs hakkında bikaç site vereyim ki fikrin olsun. tatmin olmazsan bana pm at daha geniş bilgi veririm burada.

bikaç siteye de gerek yok hatta.

www.antikıbrıs.com a gir oradan diğe sitelere de link var zaten. bizim eylemin görüntüleri fln da orada. antikıbrıs a aldanıp kafataşçı bi site sanma. isim öyle sadece...

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 12:23 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

babamın bi arkadasının oglu vardı gonderdi kıbrısa soora 3senenin sonunda 1.sınıfı bitiremedi falan geri geldi buraya gece hayatı ne bilem eglence falan insanın hayatını bitirir diolar yasam cok pahalı diyolar bide. ama dıs ülkelerle baglantıları baya iyiymiş ordan cıkıpta avrupa ünilerine ögrretim gorevlisi gidenleri de duydum... zor karar ben olsam riske girmezdim...

[ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 08:07 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben kktc kampüsündeyim kampüs çok efsane olcak da kıbrısta ne işi var onu daha çözemedim :) suny öğrencisi olduğumdan ve sadece yarısını kıbrısta okuyacağımdan kalıyorum burda yoksa 3-5 kere sıkıntıdan kendimi parçalıyodum..
kumar ve club ortamlarını seviyosanız gelin kıbrısa yoksa benim gibi odada oturursunuz 24 saat :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...