Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Sakarya'da Nihayet Bar'ın yanında küçük metalik mekan.Var mı giden varsa karşılaşalım dedim.
mr_crafty Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Keyif i bilmem hiç girmedim ama o alt kat miydemi bulandırıyor.Sanki sürekli tuvalet kokuyor.
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 hala 24 saat spirit crusher çalıyo mu.bikere lacrimas atim dedim 45 dakka bekledim şarkım çalsın die çalınca da öah diip kalktım gittim zaten.daha şarkının başında kafa sallayıp kopan adamlar var orda korkarım ben.
Laraken Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 araya gireydin gelirdi.zaten ben olduğum zaman immortal ve manowardan başka bişi çalmıyor : ).
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Keyif gerçekten çok laçka, pis bir yer gibi görünür. Ama etrafta tepinen hoplayan amcalara ablalara kafayı takmazsan gerçekten kafa dinlemeye(!) uygun bir mekan. Ses fazla gelirse mekan sahibi hemen kısıyor uyarınız üzerine, birası da fena değil fiyatına göre. Tek sorunu ses sisteminin mono olması (soloları bir türlü anlayamıyorum :)). Spirit Crusher oranın ana menü müziği, karşı çıkmayalım lütfen. :D
Laraken Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 yahu demek sendin paso müziği kıstıran ibiş. hehe : ).
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Genelde müziği yüksek sesli dinlerim ama o kadar ufacık mekanda 300 desibel mono sesle dinlenince başı kaldırmıyor insanın yahu :)
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Aklıma gelmişken bu Keyif çok lavukça düzenlenmiş bir jukebox olayı da vardır. Normal şarkılar 25 kuruş, araya girmek 50 kuruş; ne var ki 50 kuruş atınca bile istenen şarkıya sıra gelmesi 1 saati buluyor. Böyle de para tuzağı bir müzik sistemi var mekanın :).
Öne çıkan mesajlar